Új hozzászólás Aktív témák
-
maaniac
aktív tag
válasz peter077 #19848 üzenetére
az új 11.18-as cmx-et próbáltad?...én wr 1.8-ról váltottam és nem tűnik lassabnak...igaz még csak második napja nyúzom, de eddig teljesen megvagyok vele elégedve...egy problémám volt vele a wifi, azonban miután statikus ip-t állítottam be azonnal kapcsolódik és nem is dobálja el
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz pete_21 #19851 üzenetére
Visszalehet állítani: Bootmenü (ahol a cpu szinteket is lehet állítani, nem a recovery, ahol backup&restore van) ->tools -> File system tools -> Format DATA and CACHE to ext3. Itt befog fagyni a telefon, vársz egy picit, és vissza fog dobni a bootmenübe. Onnan recovery, custom recovery, és WIPE-ok nélkül!!!! install zip from sd, vagy backup&restore. Ha nyomsz datawipe-ot, akkor visszafogja formázni ext4-re.
[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
válasz belavagyokbp #19854 üzenetére
Köszönöm a választ!
És ha visszateszek egy korábbi romot, ami nem ext4-es, onnantól a data wipe ext3-ra formázza, ugye?Illetve az lenne még a kérdésem, hogy melyik romtól kezdődően lett ext4-es a rendszer? 11.17? Tehát ha annál korábbira akarok visszatérni, akkor kell ez a művelet?
-
dh66e
veterán
válasz bepken #19839 üzenetére
"eddig retteneteset szakít az új rom!"
Csatlakozom,nekem a korábbiakkal a wifi nagyon lassan csatlakozott,de ezen már pikk pakk fent van és az akku is jól muzsikált a mai napon igaz nem volt megizzasztva minden jóval.
Remélem előbb utóbb a Mariskát is szóra bírja quarx,bár az nem létkérdés,de holnap kipróbálom. -
YAS-dude
őstag
válasz oliverkiss32 #19858 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.svox.classic.langpack.hun_hun_fem
-
tag
A tegnapi Quarx CMX nekem kicsit összezavarta a rendszert. Az Opera mobile böngésző kb. 20mp után kilép.
Próbáltam újratelepíteni, wipe és társai, az sem segített.
Ha ez így megy tovább lesz egy eladó Defy+ -om.Mouse driver not found! Please click OK!
-
törölt tag
válasz oliverkiss32 #19858 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=1526a6i-0Lw
-
zolion01
tag
Sziasztok!
A Play Store nem akar letölteni semmit (Hiba történt az információk....). Ezzel még nem találkoztam, mit lehet tenni, hogy működjön? Wajk 2.10.27.
-
davide83
csendes tag
Tényleg gyors Quarx 11.18-ai romja, de nekem a galéria beállításainál még mindig nincs semmi elérhető. Mit lehet vele kezdeni? Ha tisztán tettem fel gyári sbf-et követően, akkor is ugyanígy van.
-
IV. Béla
tag
QUARX 11.18 beszámoló:
- telefon felállása hamar megtörténik, megszűnt a 10.18asban tapasztalt 5-10 perc várakozás (ami alatt nem lehetett például hívást fogadni - ha valaki azidő alatt hívott, azt a rendszer nem jelezte),
- memória-hozzáférési sebessége javult, appok villámgyorsan indulnak,
- egész rendszer látványosan gyorsabb,
- javított előre telepített appok (például fájlkezelő),
- lehet, hogy eddig is ott volt (csak nem vettem észre) a home gombbal bezárható appok feletti lépcső ikon, amivel mindent egyszerre be tudok zárni,
- ez még mindig a 4.1.2es rendszer, az új, 4.2es rendszer appok még nincsenek benne (én mondjuk örülök neki*)* 4.2-ben nem tetszik például, hogy az értesítési felületet 2 ujjal kell lehúzni. Ez teljesen rendben van egy nagyobb kijelzős mobilnál, de a Defy, a 3.7 collos kijelzővel még egy kezes. Vagyis ha állítani akarok valamit gyorsan, akkor elő kell vennem a másik kezemet is.
Kameránál hiányolom az elkészített kép közvetlen linkjét a galériában. -
IV. Béla
tag
AMI IGAZÁN ÉRDEKELNE: képernyő energiatakarékosság.
A fórumban egy csomót foglalkozunk a processzorral, annak beállításaival, viszont a nagy energiazabálóról, a kijelzőről lényegesen kevesebb szó esik.
Beállítások / Megjelenítés / Automatikus fényerő optimalizálását vágja valaki?[ Szerkesztve ]
-
konigjanos
senior tag
Na,ezt nem értem...tegnap megjelent a defy mellett egy másik telefon is a play-ben...
-
fil
őstag
válasz konigjanos #19875 üzenetére
Gondolom rom-ot cseréltél vagy frissítettél. Megváltozott a készüléked "Android ID"-je és most másik készüléknek gondolja. Ne törődj vele, nem okoz semmi gondot, ugyanúgy működik minden tovább. Bármelyiket is választod, le fog töltődni a progi a telódra. Problémát csak az jelenthet, ha van olyan app-od ami fizetős és android id-hez van kötve. Ilyenkor áltálában ismét kérni fogja a regisztraciós számot.
-
bepken
veterán
válasz konigjanos #19875 üzenetére
gondolom romot cseréltél és azért. (fil kolléga megelőzött ) nekem pl a 17-ei Quarx rom felrakásával egy időben el is tünt a készülkem a webes felületről! nem tudtam onnan telepíteni! szerintem nem kell vele foglalkozni...
(#19871) IV. Béla: én feldobtam a már korábban linkelt 4.2 app pack-ot erre a friss CMX-re, de sajnos ha fényképezek, akkor a "galéria alkalmazás leállt" üzenetet kapom...az érdekesség az a dologban, hogy a galériát magát akármikor meg tudom nyitni - de szerintem jön majd egy javított verzió, akár magától a nagy Quarx mestertől. nyilván már tud róla, csak még nem sikerült optimalizálnia. türelem!
egyébként az általad említett gyorsulás valóban meggyőző, benchmarkos emberkék is nagyon örülhetnek! 1100 Mhz mellett 2900 feletti pontot kaptam antutuban, ami az eddig legjobb eredmény!
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
peter077
aktív tag
válasz maaniac #19873 üzenetére
Én örülök neki, hogy valaki tovább viszi az ICS vonalat, legalább kiderül, hogy mit lehet belőle kihozni, annak pedig külön örülök, hogy Epsylon3 fejleszt, Quarx és Ő a két legkomolyabb buherátor Defyre.
Eddig nagyon bejövős, a 16-aival voltak kisebb hibák, de a 18-aiban javítva lettek, 2ndbootos, data partíció ext4-es, CM filekezelő integrálva, érzetre gyorsabb mint a QCMX (bár az utolsó verziót nem próbáltam), wifi csatlakozik gyorsan, nem úgy mint a Quarx CMX-ek, ami a munkahelyi wifit nem szereti, valamikor fél óráig szenvedek vele, hogy felcsatlakozzon, pedig 6-os csatornán van, de még a fix IP-s trükköt nem próbáltam.
Most töltöm a telót, de felteszem még ma a 1118-as QCMX-et kíváncsi vagyok gyorsult-e a rom.[ Szerkesztve ]
Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
bepken
veterán
hoppá! apró "bakit" találtam az új CMX-ben...amióta megvan a telefon, körülbelül második alkalommal próbáltam volna bluetooth-t aktiválni, ezúttal viszont ez nem sikerült. sőt mi több, kivágott a SIM-Lock képernyőre, újra meg kellett adnom a PIN kódomat. (volt valamilyen FC is, de nem tudtam elolvasni, olyan gyorsan kivágott)
tudom, teljesen érdektelen (értsd: ma már alig használunk BT-t) - nem tudom, másnál is előjön e...
igazából azt, amire a BT-t használtam volna, azt most Wifi+Dropbox segítségével oldottam meg
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
jr1994
addikt
válasz bepken #19882 üzenetére
kipróbáltam, engem is kidobott - com.phone.android vagy valami folyamat leállt üzenettel - a pinkód beírásra.
esélyes hogy ha ezt nem mondod el, soha nem veszem észre a hibát
amúgy a rom szerintem szupergyors, nekem nagyon tetszik így elsőre. valószínűleg most már marad a CMX
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
alias3t
csendes tag
Feltettem a legfrisseb ( CM7.2.0-20121117.1504-Defyplus ) Fuzz build-et. Az akksi viszont 83% nál nem tölt tovább, akkor ehhez kell battery fix?
-
peter077
aktív tag
Valaki kérdezte az AOKP időjárás ikont zárképernyőre. Az új 2ndbootos CM9-en megy, flashelhető zip.[link]
Telepítés előtt-után wipe cache és wipe dalvik. Próba-cseresznye CM10-re.Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
rzoli
senior tag
válasz bepken #19882 üzenetére
Ez nálam is előfordult ma reggel, bár már a BT kikapcsolásánál. A kocsiban a kihangosítóhoz jó ez... Nem kell felesleges ezreseket kiadni, ha a rendőr a kezedben látja a telefont.
Most kipróbáltam, megint ugyanaz, a kikapcsolásnál. com.android.phone folyamat leállt.
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
peter077
aktív tag
válasz peter077 #19885 üzenetére
Szerk. idő lejárt, rossz volt a link, itt a jó: AOKP Weather icons
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Egyet kérdeznék még, most ha azt szeretném, hogy gyári állapotba kerüljön akkor a gyári rom én esetemben 2.3.7 telepítése kell vagy elég ha visszaállítom a mentést róla?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
killzone1987
senior tag
Hy!
Egy kérdés.
Quarx tud magyarul?
Szokta e olvasgatni ezt a fórumot?
Tudja valaki?[ Szerkesztve ]
-
peter077
aktív tag
válasz killzone1987 #19892 üzenetére
Nicholas Semendyaev, aki Omszkban lakik valószínűleg nem tud magyarul.
A nagy Quarx is Epsy-nél kotorászik: link[ Szerkesztve ]
-
rzoli
senior tag
válasz killzone1987 #19892 üzenetére
Nem hiszem. [link] Ezt valószínűbb, hogy olvassa.
Ha jól látom már más is jelezte a BT problémát.
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz anonymus89 #19890 üzenetére
A 2.3.7 nem gyári ROM. Gyári ROM-ból a BL7-es 2.3.6-ost tedd föl.
(Gyári ROM telepítése.) A linken a fájlt is megtalálod.NANDROID mentésből is vissza tudsz állni a gyárira. Leírás - 6. lépés
Ez a módszer egyszerűbb, de szervízelés előtt szerintem a gyári rom telepítése jobb, mert a nandroid backup lehet nem tüntet el minden nyomot, de ezt nem tudom biztosan, többiek válaszolják meg!
A legtutibb ha a gyári ROM-ot telepíted![ Szerkesztve ]
;]
-
bruti01
őstag
nos 1 napja van fent a wajkiui rom. idáig hibátlan. régen a markettel hadilábon ált most már szép stabil romja van csak a go launcher dob olykor olykor egy egy fc-t de amugy hibátlan. csak ajánlani tudom
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
peter077
aktív tag
válasz peter077 #19887 üzenetére
Kipróbáltam, működik (!) QCM9/QCMX romokon: AOKP Weather icons
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest