2019. május 21., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) atike


atike
(PH! nagyúr)

Nem para... :)

(#2) cinemazealot


cinemazealot
(PH! addikt)
LOGOUT blog (1)

Nem tudom komolyan venni az ilyen kampányokat (legalábbis amit a brazil zászlós változat üzen), amikor az elmúlt 3 évben úton-útfélen azt látják a gyerekek, hogy az idegenektől félni kell, az oviban a csúfolódás szókincse pedig eddig sosem hallott szavakkal bővült. :(

Bár nem értem, miért puffogok, az nem is online bántás... :W

(#3) serrin


serrin
(fanatikus tag)

"személyes adatokkal való visszaélésekre" => Kecskére bízni a káposztát, vagyis a legnagyobb adatrabló kampányol az adatvisszaélés ellen.

Szerintem is ezek a kampányok a legjobb esetben is csak hatástalanok. Rosszabb esetben a tudatlanok ok nélkül rettegnek.

iPhone SE 64GB & Lumia 735 || "Privát üzenetnél gyorsabb az e-mail, e-mail-nél gyorsabb az sms, sms-nél a telefonhívás."

(#4) Necroman_Mk2


Necroman_Mk2
(senior tag)

"A magyar gyerekeket az online gyűlöletbeszéd sem kerüli el. A kutatásban részt vevők 23%-a találkozott az elmúlt egy évben olyan tartalmakkal, megnyilvánulásokkal, amelyek származásuk, szexuális hovatartozásuk, vallásuk vagy fogyatékosságuk alapján diszkrimináltak társadalmi csoportokat. Az életkor emelkedésével párhuzamosan egyre magasabb az ilyen tartalmakkal szembesülők aránya."

A sorosozós+migráncsozós (bunkó)kampányok után ez az adat hiteltelen, de minimum alábecsült kozmetikázásnak tűnik... :U

"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"

(#5) joghurt


joghurt
(PH! addikt)

"Megvédjük." - Haveroktól nem para. A kormánytól igen.

A tej élet, erő, egészség.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.