-
IT café
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
A végleges 20.-án jön
Szerk.:
Ez kimaradt:
It’s time to pre-release the next Minecraft update! Dinnerbone has fixed a couple of more issues since the 12w50b snapshot, as well as adding a sound indicator when you hit players with arrows in player versus player!
To summarize 1.4.6:
Added fireworks
Added enchantable books
A lot of enchantments have been tweaked
A Christmas surprise
Many issues have been fixed![ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Az lehetséges hogy Netherlandból átjött egy malacember a portálon és a pincémbe kötött ki? (ott van a portálom) Vagy ez csak bug?
-
PeL
addikt
válasz Superhun #6642 üzenetére
És az nem tudod miért van hogy ha van egy elég nagy elkerített területem, rajta már minden jósággal, és meg is van világítva rendesen fáklyákkal, a legkisebb sötét foltot is eltüntettem mégis időnként bespawnol a kerítésen belülre mobokat?... Elég idegesítő. A kerítés alapkő, fakorlát, a tetején meg fa járólap. Ezen elvileg semmi nem jut át, max a pókok ha elég ügyesek. Mégis belefutok az udvaron ugyanúgy creeperbe meg csontiba, zombiba is...
-
PeL
addikt
Valaki tudna nekem olyan textúra packot ajánlani ami szép de nem okoz nagy FPS dropot? Gépem az adatlapon, ahhoz kéne valami Előre is köszi.
-
PeL
addikt
válasz Superhun #6657 üzenetére
Köszi! Feltettem az 1.4.6-hoz valót. Esetleg tudnál még segíteni beállítani hogy optimális legyen? Mert elkezdtem állítgatni, mondom megnézem hogy mindent feltolok maxra, multi-core optimalizációt is bekapcsoltam de ez lett az eredménye, az FPS bőven jó de baromi lassan tölti a chunkokat Ha úgy gyorsabb az is megfelel ha küldesz PÜ-ben screenshotokat a beállításaidról Előre is köszi ha segítesz még ebben
-
PeL
addikt
válasz Aldo Novares #6668 üzenetére
Ha teljesen kezdő vagy ajánlom ezt a kezdőknek szánt tutorial sorozatot:
http://www.youtube.com/watch?v=B36Ehzf2cxE
Én is ebből tanultam szinte mindent, elég jól és érthetően elmagyaráz mindent benne a srác (persze angolul), és még jól is lehet szórakozni rajta
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
El sem tudom képzelni mennyire idegesítő lehetett hogy egy 27. részét taposó Hardcore videósorozat így érjen véget
-
PeL
addikt
-
PeL
addikt
Amúgy craft receptekhez ez a legegyszerűbb online oldal amit találtam: http://minecraft-crafting.net/
-
PeL
addikt
válasz Geryson #6888 üzenetére
Én 2x5-ös blokkokat szoktam beültetni, 2 ilyen blokk közé utat építek, a két szélére pedig vizes árkot.
Valahogy így:
0000000000000000
0X==0==X==0==X
0X==0==X==0==X
0X==0==X==0==X
0X==0==X==0==X
0X==0==X==0==X
00000000000000000 - út
X - víz
= - veteményés ezt folytatod amíg szeretnéd, de variálhatod is a sorok, oszlopok hosszát ahogy akarod, igazából ezt is úgy alakítod ahogy neked tetszik, ez csak egy ötlet volt
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz Geryson #6937 üzenetére
Minden növény dob olyan magot vagy gyökeret amit elültetve ugyanazt a növényt ki lehet termeszteni. A könyvből bűbájasztalt tudsz készíteni, amivel mágikus hatásokkal tudod felruházni a páncélodat, kardodat, csákányodat, íjadat stb. a pókspawnert én el szoktam falazni, bár érdemes a pókfonalat összeszedni körülötte, meg lehet könyvespolcot is amit a bűbájasztal köré rakva annak hatásfokát lehet növelni. Én mindig szét szoktam verni a spawnert . Búza magot gazból tudsz szedni először, ha látsz fűcsomót üsd szét, előbb utóbb dob magokat. A többi növénynél értelemszerű. Egyedül a cukornád meg a kakaóbab trükkös, előbbit csak homokba és közvetlenül víz mellé tudod ültetni, utóbbit pedig csak fára. Tök ill. dinnye magot úgy tudsz kinyerni hogy szétvered őket majd az inventoryban berakod a szétvert tököt a craft részbe, így magot kapsz belőle. Répa és krumpli pedig egyértelmű, csak várd meg míg teljesen kifejlődnek, mert akkor dobnak több termést betakarításnál, amiből egyből vissza is tudsz ültetni.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz Geryson #6947 üzenetére
Kézbe kell venni a termést és jobb gombbal meg kell etetni, ekkor szívecskék kezdenek belőle felszállni. Kettővel ezt megcsinálod akkor lesz kölök. Tyúknak magot kell adni, báránynak és tehénnek búza termést, disznónak répát. Simán levághatod az állatokat helyben, csak vigyázz mert nálam ahogy szaladgálnak van hogy mellécsaptam és levágtam egy kis állatot
-
PeL
addikt
Single Player módhoz van valami hasznod mod?
-
PeL
addikt
Mit állítottam el a játékban hogy ha picit messzebb megyek az állatoktól eltűnnek? Optifine is van fent
-
PeL
addikt
Én most föld alatt kezdtem el tevékenykedni, találtam egy dupla szakadékot egymás alatt, le is mentem rögtön az aljára és onnan csináltam gyorsvasutat a felszínre, a föld alatt a szakadék alján meg csináltam egy bunkert, meg onnan vezet a bányavasutam egy nagy bányarendszerbe, azt pakolgatom kifele már 2. napja Majd rakok be 1-2 képet
-
PeL
addikt
válasz Geryson #7041 üzenetére
C:\Users\felhasználó\AppData\Roaming\.minecraft\screenshots\
Mondjuk nekem nem eredeti van, nem tudom ott lehet e máshová is telepíteni...
Az AppData mappát csak akkor lehet látni ha láthatóvá teszed a rejtett/rendszermappákat és fájlokat is
Répát a zombik dobnak elég kis eséllyel (nekem talán 1x vagy 2x dobtak eddig) de ha találsz NPC falut azoknál szokott a veteményesben lenni, meg krumpli is. Agyag a folyók, tavak alján van. Arról ismered meg hogy sötétebb színe van mint a homoknak. Azt ha kiégeted téglát kapsz belőle.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Hoztam pár képet a mostani játékomról
Bunkerem a szakadék mélyén (azért építettem mert meguntam hogy a zimbik és creeperek folyton bemásztak a felszínről, mindig odapotyogtak mögém és párszor felrobbantottak a creeperek, mióta van bunker azóta meg nincs mob sem lent, fura )
Bunker belülről, természetes fénnyel
Vasút a felszínre I.
Vasút a felszínre II.
Felszíni előörs és átrium
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Nem láttam olyat, viszont többféle textúrája lesz a moboknak ha az Optifineban bekapcsolod a megfelelő opciót
RapidShare accountom van, remélem az is megfelel
http://rapidshare.com/files/3803321191/Soartex_Fanver%26Misa%20hibrid.zip
Rád kellett volna hallgatnom, itt most valamiért nem működik a link, elkezdem felrakni Zippy-re is, ha közben megjavulna akkor leállítom
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Nem tetszett neki a & jel a névben, mostmár megy ezzel a linkkel
http://rapidshare.com/files/3803321191/Soartex-Misa_hibrid%20texture%20pack.zip
-
PeL
addikt
Egy ilyet azért nem lenne semmi minecraftban megépíteni
-
PeL
addikt
-
PeL
addikt
http://minecraft-crafting.net/
Itt csak az alap craftolások vannak fent. Ha mod nem lenne
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz Stockbauer79 #7137 üzenetére
Ha jól kivilágítasz pár helyet akkor elvileg igen (bár lehet csak csirke spawnol fáklyával kivilágított helyen), ha más nincs akkor át kell őket úsztatni a vízen.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
"Ne aggódj, ha fellegvárakat építettél. Ott vannak a helyükön. Most rakd alájuk az alapjukat." - Henry David Thoreau (1817. Jul 12. – 1862. May 6.)
Hát igen, voltak akik már vagy 150 éve is ismerték a Minecraftot
Új hozzászólás Aktív témák
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest