- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
válasz #56573440 #17500 üzenetére
Lehet ám, hogy jó ez , legalábbis a gyerek az inventoryból mindenféle rohamosztagos-maszkokat meg fénykardokat csalogatott elő, BB8-et és aranyermbert dobált szét a mezőn, úgyhogy nagy most az öröm. Bevallom, én azt hittem, kezdéskor valami űrhajón vagy idegen bolygón találjuk magunkat, de ezek szerint nem.
NEI-t nem töltöttem le, most így megy.
Köszönöm szépen a segítséget! -
törölt tag
hivatalos ph szerver hírek következnek!
két dolog változott a ph! ftb evolved expert mode by taliga for president szerveren, fellebbezni ér.
1: ki lett kapcsolva a tűz terjedése. pusztán mert nem akarom leégetni a witchery-s erdőmet ha már felhúztam
2: az 1-es pont folyománya lenne, ha vihar támadna és villámlik, akkor a felgyújtott blokkok a világ végezetéig és tovább égnének, ami nem esztétikus, loadolt területeken extragáz, és egyébként is. a gordiuszi csomó megoldva az eső kikapcsolással. nem tudok olyan játékmechanikáról a packban ami igényelné az esőt, ha valaki tud és használni szeretné az szóljon bárhol, és visszaállítjuk időszakosan.
Addig is lehet fakunyhókban is lávával világítani
-
Amur
addikt
válasz #56573440 #17502 üzenetére
Nem gond, ha lehet ilyet kérni a creeper rombolását is kapcsold ki. Egyre több a vesztenivalónk.
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
törölt tag
az volt a másik amin agyaltam, de eddig mindig az volt, hogy a wither gyilkolás lett túl egyszerű. jó egy bizonyos szint után már kb nem számít, de cobble kockával az elsőket megszerezni az elég... érted.
betettem egy adag magnum torchot a postába, használjuk a bázisokon azt, a passzív spawnerekhez ott a cursed, de a rombolást szerintem hagyjuk bent.
-
föccer
nagyúr
3 meteoritot szedtem fel és még mindig nincs enginiring proccesor plate. Grrr
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
törölt tag
[link]
Ez kinek a háza amúgy? -
föccer
nagyúr
válasz föccer #17507 üzenetére
A 4.-ben sincs. Próbálgatáson és reménykedésen kívül bármi módszer találni egy ilyet?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz #56573440 #17512 üzenetére
Ok, köszi. Csak kezd bosszantó lenni. Viszonylag gyorsan felszedem az egésszet egy qull gázon működő quarry-vel, de akkor is.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz #56573440 #17512 üzenetére
Na, az 5.ben volt. Már majd 2000 blokkot kellett eljönnöm a lakhelyemtől. Nagyon megszenvedek ezért a storege cell-ért.
üdv,f öccer
-
törölt tag
Nagytoll területe mellett az a betonplacc a Thaumos útvesztő kapuval, azt ki építette?
-
föccer
nagyúr
Ha ehy ae rendszerhez, flix kábelen és export buszon keresztül csatolok egy me chest-et, aminek az export buszán bepakolok néhagy elemet (cobble, dirt, gravel, max 9), akkor a különálló chest-be helyezett drive-ra áthuzza az összes, a nagy rendszerben lévő cobble, dirt és gravel itemet?
Köszi.
üdv, föccer
ps: illetve ez így működik? Ha csőgázzal hajtom a quarry-t, akkor az import busz bírni fogja a sebességet?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz föccer #17517 üzenetére
Ahham így kell.
Bírni fogja, de érdemes mindegyik busba tenni egy gyorsítót. Elég csak egyet, az már 4 quarryt is elbír. Én tesseractot csináltam és akkor nem kell ez a cullang mindig a quarry mellé. Mindent küldött be a házba, aztán ott válogattam le barrelekbe a kő, homok, föld, sóder, andezit, diorit, gránit, limestone, márvány szarokat.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz föccer #17517 üzenetére
Import bus helyett használj interface - t. Az nem limitált.
Vegyiteni fogja sajnos erre van a cell workbanch, abban tudod megmondani mit tarolhat a cell. Ha van definiált helye az itemnek oda kerül ha nincs akkor a többin keres helyet csinálj egy szemetes drive félét azzal nem losz mellé
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz #90933760 #17518 üzenetére
Majd egyszer, eljön annak is az ideje.
Egyébként nem ment direktbe, a quarry-ra kellett tenni egy ládát és abból tudja behúzni az ae.
üdv, föccer
-
törölt tag
Hoztam haza 100 stack fát, faszén készül belőle a csihuhuba, meg amibe kell. Draconicos láda kisüti villámgyorsan, igaz zabálja az áramot, de az is van.
-
föccer
nagyúr
válasz #56573440 #17492 üzenetére
Nem is értem miről beszélsz.
Kezd a játék abba a fázisba érni, amikor a nyersanyag hiány, mint gátló tényező megszűnik....
1000 RF, elektro motorokkal. Bocs, nincs ender a mapon, szinte semmi, és egyébként is imádom az IC-BC volnalat.
ps: egy picit el van csúszva szegény, legközelebb jobban figyelek az elhelyezésre.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz #56573440 #17524 üzenetére
Nagyon le vagyok maradva a tudásilag. Ezeket az alap dolgokat is alig tudom összerakni. Régezen pilalanatok akatt, fejből ment.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz apatyas #17527 üzenetére
Ez még csak a kicsi része és egy mob-trap lesz, ha elkészül, olyan klasszikus, pottyantós-gyilkolós. Ez a "keresztmetszete", így mérem ki a leendő méreteket. Oldalt piston sorral fogom a vizet, amit időzített kapcsolással fogok aktiválni. 1 perc lemosás, 3 perc spawnolás. Lesz benne világítás, hogy ki tudjam kapcsolni, illetve az időzítést le kilövi egyúttal.
ps: tudni kell a történethez, hogy régen arról voltam nevezetes, hogy minden pályán az első dolgom ilyen, vagy ehhez hasonló trap építése volt.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz #56573440 #17529 üzenetére
Csak szólok, hogy én ezt élvezem. Majd csinálok olyat is.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz föccer #17530 üzenetére
A netherben egy ghast belelökött a lávába egy tó kellős közepén. Elvileg a tombstone megőrzi ott is az inventory-t? Mert ha nem, akkor nem küzdök, pedig egy csomó mindenen volt nálam.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Nyilván. Csak ha nem rakja uda, vagy a láva egyből kinyírná (valamiért, bár nem tudom miért), akkor nem küzdök.
Egy kis glowstone-ért mentem le a lámpákhoz. Most megint szívhatok pár órát, amire kiszedem onnan.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz #56573440 #17534 üzenetére
Természetesen.
Bár nem egy csákányt csinálálni lesz a nehézség. Mindegy. Viszek gravelt néhány stack-et és azzal körbe bástyázom majd az ominozus részt, hogy le tudjak menni érte.
üdv, föccer
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz apatyas #17539 üzenetére
Mármint melyik? Mert vanilla sín recept nincs, az 16-ot adna, railcrafttal lehet vanilla sínt csinálni és az ad 32-t. Eddig már legyártottam ezret, de még kell kétezer.
Kéne még nekem cerosite oil, tudom hogy sokatoknál csak hulladék úgyhogy nem nagy kérés , ide most viszont kell. Rohadt sokat eleszik a sínfák készítése. Mondjuk a vízimalom lapátok is sokat elvittek.
-
apatyas
Korrektor
válasz #90933760 #17540 üzenetére
Nálam pl még van creosote, bár már nem termelem. Gondolom, fionával csinálod, úgy kevesebb fogy az impregnáláshoz.
A sínizélés meg.. na, az nem recept. Vanilla szerveren Gery házában pl van, pince ládás tárolójában az egyik sarokból nyílt egy helység. Egy kis ragadóspistonos redstonos szerkentyű rángatja a sínt, és néha leesik belőle plusz darab. Nézd meg. Mapról: kb 922 252 alatt, ha azóta át nem rakta.
Öh. Az új vasutat még nem néztem meg, de a vízen lehetne néha kis híd, mert most ha jól gondolom, nem lehet hajókázni. Ha ráérek, majd lehet, hogy beleteszem itt-ott? Lehet?[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
föccer
nagyúr
Nyomkodtam valamit, és sikerült bekacsolnom valamit, amitől tök "mézes" lett a mozgásom. Valami rémlik, hogy ez valami vedeózást segító funkció, hogy ne rángassák a casterek a képet. Mit nyomtam meg? Nem tudom kikapcsolni!
-
Serricon
senior tag
Úgy néz ki döglődik a routerben az SSD, így várhatóan az éjszaka folyamán pár óráig nem lesznek elérhetőek a szerók amíg újratelepítem, hacsak előbb le nem hal, belépni már nem tudok rá, de még működik..
-
Serricon
senior tag
-
föccer
nagyúr
válasz Serricon #17547 üzenetére
NA egy régi, fél lábbal a sírban lévő 60 GB-os ssd-m. Ha gondolod elküldöm szívesen, bár nem tudom, hogy meddig használható, lehet rosszabb állapotban van, mint a tiéd.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz Serricon #17549 üzenetére
Na, szuper. Szerencsére költség hatékony volt a javítás.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- A Realme is elhagyja Németországot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest