-
IT café
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Ezzel én is így vagyok, nekem ne hozzon számlát a postás, nincs időm postára járni.
Mikor a fenti eset történt, nem volt jó a netes kártyám, gondoltam befizetem személyesen, ha már úgyis ott vagyok. De ezek szerint rosszul gondoltam.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
-
MODERÁTOR
Plusz 200 Ft mínusz a számlából, ha e-számlán fizetsz
virkir:
csengeni és rezegni egyszerre - HTC
emelkedő csengetés hangerő van-e - Nincs
profilokat kezelni, ne adj isten van-e rá autó profilváltó alkalmazás - Nincs olyan, hogy profil, vagy hangos, vagy csak rezeg, vagy semmi.
masstorage-t nem említem mert az tudom, nincs valahogy megleszek nélküle
kontakthoz profilképet rendelni és azt híváskor teljesképernyőn megjeleníteni - lehet, bár nem full screen, de szvsz elég.
office támogatás gondolom kielégítő - számomra az
a közösségi alkalmazások kiirthatóak-e, hogy még véletlenül se zavarjanak - nem adsz meg ilyesmiket a telefonnak, és nincsenek is.
szükség esetén linugzal együttműködni valamennyire - erre nem vennék mérget..Szerk.: Engem te is stevve, ahogy nézem
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
virkir
veterán
Köszi a kimerítő választ ezek szerint ez egy hót buta rendszer akárki akármit mond.
Az egy vicc, hogy nem lehet megadni egy emelkedő hangerőt csengetéshez amit már tízen éve tudták a telefonok.
A többiről már nem is beszélve.
Ezek szerint kénytelen vagyok maradni a megszokottnál vagy kipróbálni a droidot ha ezek ott megoldottak vagy legalább egy részük.
Esetleg a 8-nál lesz valami előrelépés ezek terén?"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
z0d1AK
nagyúr
Én azt remélem, hogy az MS feltalálja, hogy a nagyító gomb nem csak Bing gyorsgomb funkciókat tudna ellátni.
Ez az egy, amit utálok a Windows Phone-ban, hogy hiába van ott a kereső gomb, zenelejátszóban nem tudok zenére keresni. Névjegyben kapcsolatot és így tovább, mivel csak egy böngészőt nyit minden esetben a Binghez.
Ezt el lehetne felejteni, mert elég gáz.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
Értem. Akkor viszont előrébb nem kerültem ezzel.
Másik: kb 1,5 hónapja történt az, hogy a menüben be rakta külön sorokba az ABC betűit, ami előtte nem volt ott, nem tudom, hogy került oda. Ez eltakarítható?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
virkir
veterán
A droiddal az egyik fő problémám a "rendes" navi hiánya a másik meg a hardverigénye legalábbis amiket olvasok róla.
Bár egy kis lassulás nekem megéri a felsorolt funkciókat, inkább azok mint a smooth.
Lehet kihúzom a 8-ig a tartaléktelefonnal aztán majd akkor meglátom, bár tarok tőle, hogy nem lesznek bestbuy telefonok ha kijönnek én meg 100k-t vagy többet nem adok telefonért.#22793 z0d1AK
Nem mondjátok, hogy a névjegyek között nem lehet keresni csak görgetni?[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
tailor
őstag
A célom ezzel az volt, hogy jelezzem, a Nokiánál volt / van formatervezés, nem úgy, mint itt. Bár az is igaz, ez előbbinél is volt "cudar időszak" ilyen tekintetben, de a nagy koreaihoz hasonló egységes maszlaggal azért nem rendelkezett...
"Az a Nokia már elég régen kihalt." Erre pont a Lumia 800/900 az ellenpélda, szvsz., akinek a tepsi-kijelző-párgomb háromságból sikerült igencsak egyedit alkotnia[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
Ilyen szempontból tetvesül mindegy, a lényeg azon van, hogy egy oldal támogatja a SÜTIKBEN VALÓ JELSZÓTÁROLÁST hívhatod azt fityfiritynek is akár, akkor megmarad a dolog. Én erre utaltam.
De igen, meghajolok a kákán is csomót keresők előtt és bevallom a köztudott tényt, a WP7 nem örzi meg a jelszót, saját maga egyszerű kis módján.
Mint ahogy ezt mindenki tudja, aki legalább egy hétig használt ilyen rendszert - én magam egy évig tettem, meglehetősen elégedett módon.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
catroot
veterán
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest