Új hozzászólás Aktív témák

 • Snoop-y

  veterán

  válasz bambano #70 üzenetére

  Anno cegen belul jeleztem komoly biztonsagi hibakat ( Internetszolgaltato elegge lanyos szinu )
  a valasz az volt ra hogy azt senki mas nem nezegeti meg most megint munka van vele. Kb konyorogni kellett erte, hogy javitsak mert nem akartak vele foglalkozni. Na most egy ilyen cegnel miert nem etikus akar egy olyan figyelemfelhivo esemeny elkovetese amivel az ugyfelek tudtara hozod hogy az adataik nincsenek biztonsagban egy olyan cegnel akik elvileg erre szakosodtak es komoly penzeket nyulnak le?

  Nyilvan en sem kart okoztam csak logokkal megmutattam meddig lehet ellatni csak siman a jozan eszt hasznalva es nem feltorve semmit. Nem is akarom tudni, hogy a helyemben egy rosszindulatu felhasznalo miket tudott volna elkovetni.

  Es ez sok nagy cegnel igy megy sajnos...
  Jelenlegi helyemen is egyreszrol vannak olyan paranoid megoldasok mint amit csak a CIA hasznal masik reszrol meg neha olyan bakik vannak egyes telephelyeken hogy a kolleganak azert van admin hozzaferese egy gephez ( pedig sima 1.0 -as juzer ) mert hogy o mar 18 eve a cegnel van...

  Rengeteg jo rendszer van kisebb nagyobb hibakkal de a legalapvetobb hiba az emberi lustasag es/vagy a hozzanemertes. Ha valaki ezekre hivja fel a figyelmet azt en nem tudom elitelni.

  New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need

Új hozzászólás Aktív témák