Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • joysefke

  veterán

  Szvsz most hogy az AMD-nek van egy jó alapja (ZEN+ CCX) amiből költséghatékonyan lehet az x86 piac kb minden szegmensére terméket építeni inkább az újgenerációs architektúrára és a jól átlátható termékpalettára kellene koncentrálnia.

  Másodhegedűs szerepkörben egy jól átlátható és árban jól pozicionált termékpaletta segít tovább építeni a vásárlói bizalmat, ami kritikus lehet az értékesítések felpörgetése szempontjából a következő években.

  Amit most akarnak csinálni az Abu85 szófordulatokról magyarra lefordítva két mondatban kb ennyit jelent:

  Az a pár raklap ebből a lejárt szavatosságú szemétből amelyet éveken keresztül sehogyan sem tudtunk sehova eladni, most nagyobb részt a RyZEN sikereinek köszönhetően ismét eladhatónak tűnik, mert asztali piacon újra térképre és közbeszédbe került az AMD név és ennek a dobozára is ráírjuk majd hogy AMD meg Integrated Radeon Graphics vagy valami hasonlót. Kisebb részt az intel bénázása is benne lehet a dologban, bár ez kérdéses.

  A probléma ezzel a stratégiával az, hogy másodhegedűs szerepkörben nem túl kifizetődő, ha vannak házon belül elérhető áron gyártható jobb termékek, márpedig vannak.

  A borítékolható negatív médiavízhang amit ezek kapni fognak nem éri meg a kemény munkával frissen felépített termékstratégia és vásárlói bizalom kockáztatását, hogy visszajöjjön 1-2m dollár amit vélhetően már le is írtak (valamiért nem hiszem, hogy az IT szegmensben több éven keresztül lehetne a könyvelésben görgetni eladhatatlan raktárkészletet, bár nem vagyok könyvelő).

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés