Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
számos olyan innováció várható az idén is, „amire csak az Apple képes”
Ezen kidőltem
Az Apple szerint ugyanis a mobileszközökön és a hagyományos számítógépeken eltérő „élményt” várnak a felhasználók.
Ezt viszont nagyon helyeslem.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Naveno
tag
..csak az Apple lesz képes forradalmi, szürke műanyag fröccsöntésére, például? Már nagyon várjuk.
-
danih
veterán
Nyugtatgatják a magukat megszedett büfiket, kukkantsatok az AAPL chartra, megfújták a lufit, most jön a másik része
-
Angel1981
veterán
A szokásos Apple pénzügyi hír...
-
joey04
titán
nem meglepő. ettől persze nem változik semmi. az apple továbbra is degeszre keresi magát, a haterek tovább nyomják a lufi dumát (évek óta teszem hozzá, szóval szeretnének a többiek ilyen lufit, akár egy jövőbeni pukkanással együtt is). az élet megy tovább.
-
Mr.Csizmás
titán
A negyedév során Kína, Tajvan és a Hongkong 7,9 milliárd dollárral járult hozzá az árbevételhez – többek között annak köszönhetően, hogy az iPhone-eladások egy év alatt itt megötszöröződtek –, ami az összforgalom 20 százalékát teszi ki. Egy évvel korábban ez az arány 10 százalék alatt volt.
nem meglepő, ha official placcot nyitnak az adott országban
a többi meg csak a szokásos fapfapszöveg
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
raper
senior tag
Én Tim Cook helyében nem is válaszoltam volna arra az újságírói kérdésre, hogy a Miscrosoft stratégiáját követve...... Járja csak a saját útját az Apple, de ezt nem kell nekik mondani.
-
danih
veterán
Tőzsdén nincs hater, (tudom ez számodra értelmezhetetlen, mert csak ilyen szemüvegen keresztül látod a dolgokat), ha ilyen adatokra nem tud menni (funda vs tech ellentmondás) akkor ott nincs erő, ez mindig a gyengülés első jelei közé tartozik (továbbá: alacsonyabb aljak, alcsanyonyabb tetők, továbbá növekvő részvényforgalom mellet csökkő ár). És az élet valóban megy tovább, de hál istennek ebből is lehet pénzt csinálni. AAPL
[ Szerkesztve ]
-
ArchElf
addikt
Szerintem meg egy kis piaci pletykával lenyomták egy kicsit az árakat, hogy a félősek (meg az beállított automaták) olcsóbban eladjanak - amin a gyors hasznot most be lehetett lehet söpörni
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
franc0
őstag
Látom, az Apple fanboy gyerekek nem változnak. És dumálnak a tőzsdéről, mintha bármi közük lenne hozzá.
Még chartot olvasni sem tudnak, a jelentés előtti 2 hétben -12% volt.
Az Apple lufi igenis kidurran hamarosan. Egy ekkora cég egyszerűen nem tud huzamos ideig ilyen ütemben nőni. Pont.ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
-
joey04
titán
én az itteni "szakértőkre" gondoltam, de ez egyértelmű is, hiszen ő tőlük hallható évek óta már a lufi. de megtanultam, hogy hozzáértők szavára sem lehet adni, hiszen olvastam már itt olyan valóban érdekes szakmai vitát, amiben 2 valóban a témához értő ember teljesen más következtetésre jutott. igaz, az ph-s téma volt. szóval az érzelmeik becsapják a valóban hozzáértő embereket is. lásd moonman, aki annyira érti és ismeri a windowst, hogy a hibákat és esetleges bugokat sokszor azért nem veszi komoly érvnek, mert pontosan tudja, hogy mi idézheti elő. szóval én inkább ilyen szemüvegen át nézem a dolgokat. Véleményem szerint az itteni fórumozók 90%-a csak és kizárólag érzelem alapján kommentál, még ha nagy ritkán van is valós tudás a fejében a témáról. Erre elég megnézni az intel amd vitákat, vagy vga részben mi megy, stb, stb. de ez off. csak azért írtam, hogy értsd, nem azt állítom, hogy a tőzsdén vannak a haterek (lol ).
-
banhammer
veterán
Egy a baj ezzel, hogyha valamilyen okból kifolyólag egyik pillanatról a másikra tönkremegy az Apple akkor az egész tőzsdét magával ránthatja.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
veterán
válasz banhammer #17 üzenetére
Ez bármelyik nagyvállalatra igaz, de nem abban az értelemben, ahogy a legtöbben gondolják. A tőzsde nem azért borulna meg, mert egy cég csődbe menne, hanem mert ilyen esetekben a csőd oka olyan külső körülmény, amely a többi vállalatra is kihat. Ilyenkor egy öngerjesztő folyamat indul be, lásd: mostani válság.
-
danih
veterán
Ez, nos, csacsiság. Néha még szektorok sem képesek tőzsdét magukkal rántani, nem hogy cégek. Ha ceteris paribus tönkremegy az apple (kezdjük ott a smart money ezt nem várja meg), akkor a részvényesek más játékszer után néznek (már akinek volt esze diverzifikálni)
(#16) joey20: ok, értem.
[ Szerkesztve ]
-
Gadgetfan_
senior tag
Az Apple egyszerűen nem tud az egyik pillanatról a másikra tönkremenni, sőt amíg csak veszik a termékeiket még lassan sem. Akkora készpénz állománnyal rendelkeznek, hogy ha netán valami oknál fogva akkorát esnének a részvények, hogy az kicsit is veszélyeztetné a céget, egyszerűen felvásárolnák azokat, és egyből stabilizálnák az árfolyamot. De pont emiatt a készpénz mennyiség miatt egy nagyarányú árfolyam csökkenés nem is fordulhat elő.
Olyan értelemben, hogy az Apple tönkremegy ilyen "lufi" nem is létezik. Itt nem alkalmazható az a séma mint a "dotcom" cégek esetében, amikor azért pukkant ki a buborék, mert nem volt mögötte valós tartalom, csak orrba-szájba vásárolták a netes cégek részvényeit. Az Apple komoly mennyiségű terméket értékesít, és nem csődöl be, hacsak hirtelen egy darab iPhone/iPad stb. sem tudnának eladni, de ennek az esélye nulla...
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
zaugheek
tag
Bődületes számok ezek. Mi az, hogy "amelyre csak az Apple képes"?
Nyilván ilyen számokat felmutatni valóban csak ők voltak képesek, de technológiailag...? Nem csak ők rukkolhatnak elő innovatív ötletekkel.[ Szerkesztve ]
-
fesii
aktív tag
Windows 8-al kapcsolatban nagyon fején találták a szöget úgytünik ők nézik a visszajelzéseket sajnos a microsoft emberei ezt eddig kihagyták.
-
freelancer
tag
Az Apple szerint ugyanis a mobileszközökön és a hagyományos számítógépeken eltérő „élményt” várnak a felhasználók. „Keresztezhetnénk a kenyérpirítót és a hűtőgépet, de a fogyasztók tetszését egy ilyen termék aligha nyerné el” – fogalmazott.
Tessék kéremszépen, ez a helyes hozzáállás. A Mikorszoft tanulhatna tőlük.
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
-
danih
veterán
válasz freelancer #23 üzenetére
Szerintem meg nincs objektíven helyes hozzáállás (max a szvsz kategória), jó, hogy a két nagy már alapjaiban különböző filozófia mentén közelíti meg a dolgot, így a felhasználónak van valódi választási lehetősége. Mindenki azt veszi, ami hozzá közelebb áll. Én nagyon várom a W8-at, mert pont az egységes érzést hiányolom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple Watch
- ASUS routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Telekom mobilszolgáltatások
- AliExpress tapasztalatok
- Felnyittatja a Google mobilappos üzletágát egy amerikai bíró
- További aktív témák...
- Akciós ÚJ 4K DDR5 Gamer PC RTX 3080TI 12GB GDDR Core I5-12400 12x4.4GHz 16/32GB 1TB NVME SSD GAR!
- 3,5" hhd pakk 500-320-250-160gb 100/100
- Dell Latitude 3410 /I5-10310u/8GB/256GB SSD/14" FHD garanciás laptop eladó
- 14" MacBook Pro: Apple M2 Pro chip (12 core CPU and 19 core GPU, 1TB SSD) 2023-02-05 iCentre vásárlá
- AMD Ryzen 5 5600
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen