Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Legalább pc-n lesz egy cim idén aminél nem kell imádkozni fél milliós gépeken hogy ne szagasson meg lagoljon a játék
-
errorcode06
őstag
Ennek a 4 értékelésnek az alapján úgy egy erős 6 pontra számítok. És talán fut majd a gépemen...
Ráadásul még a GTA5 is késni fog...
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Rigormortiis
veterán
PS4en már le is szedte, csak ki kell várnom az éjfélt.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Mister_X
nagyúr
Biztos baromira van értelme epizódonként értékelni egy játékot.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
- = Zk = -
félisten
a filmet tudom hol tart történetileg, de ezt, ezt anynira semennyire
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz - = Zk = - #9 üzenetére
Van a filmnek rendes története? Az utolsó rész Starcraft áthallásai amúgy is nagyon kemények voltak már anno is.
Live-Die-Respawn
-
T.G.B
tag
válasz errorcode06 #2 üzenetére
Én csak reménykedem hogy fog futni
Gta 5- ről meg csak annyit hogy már nem is lepődök meg rajta, de nem is érdekel már
-
eastone1
senior tag
Még szerencse, hogy eladtam a box one t. Kidobott pénz ezért az epizódért is. Így csak egy delete és új játék keresése.
-
djculture
félisten
Elkiabáltam, rengeteg problémával jelent meg a játék.. Se coop se raid mode nem működik normálisan és frame rate problémák vannak..
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
3. részig még egész értelmesen elmentek, onnantól ment át a dolog, egy kicsit sorozatgyártásba ami meg is látszott a minőségen.
4. 5. részt talán ha egyszer tudtam megnézni, annyira nem jött át már belőlük semmi, csak egy ZS-kat folytatás feeling volt.
[ Szerkesztve ]
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
mad1
veterán
Kicsit nekem last of us os ezert jobb mint az 1.
8.5 pontot en is megadom ra.Ne szemetelj ! = Steam
-
Terminator17
senior tag
tud vki segiteni netán? most vettem meg a resi reva 2 steamon de nem találok benne még multit sem. Pedig azt irta a steam h co op van benne , haverommal megvettük de nem tudjuk hogy kéne ezt ossze hozni.
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Parfüm topik
- iOS alkalmazások
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest