Új hozzászólás Aktív témák

  • prannk

    őstag

    Na:

    1:USB Hibaelhárítás be. (Tök mind1 milyen verzió alól csinálod.. Én V20O-n nyitottam)

    Csatlakoztasd a telefont akksi nélkül.Villog az OMAP4430 az eszközkezelőbe. Ha nincs fent tedd fel. HA fent van töröld le és rakd fel újra. Ne rakd vissza az aksit!

    Utána fastboot mappába mappában van egy start Indítsd el és 1 es gomb!! (én itt 2 est nyomtam mindig vagy a start_fastboot al raktam fel a fastboot drivert. Hiba volt!! Azért nem nyílt.) Majd ha irja hogy wait level 5 valami akkor rakd vissza az akksit. És ha végzett az eszközkezelőbe megjelenik a LG P2 driver. Rakd fel manuálisan a fastboot mappa usb_drv_windows mappa elérési uttal. Ha ezek megvannak akkor parancssor (nem kell rendészérgazdaként)
    Beírod ezeket:
    cd\
    cd android
    adb devices
    adb reboot oem-unlock
    És elő is jött a Fastboot menu :DD :C
    10-15 másodpercig hangerő fel. Így nyitod. Utána 10 másodpercig bekapcsoló gomb és újraindul(vigyázz mert egyből csinál egy hard resetet magától! Úgyhogy mentsd le a cuccaid meg ami kell.) Utána leellenőrzöd hogy Unlock e. Ha igen megint:
    cd\
    cd android
    adb devices
    adb reboot oem-unlock (ez után nekem elkezdett mindenféle drivereket telepíteni amiket eddig nem is láttam.

    Ha elöjött a fastboot utána fastboot devices. Itt kiírja,hogy 01234567. Utána pedig android mappába bemásolod a 6.0.4.5 recovery-t és: fastboot flash recovery recovery.img (nekem recovery.img volt a neve) Utána megint hosszan bekapcsoló gomb. Előhozod a cwm met Vol UP+ Home + Power (LG logó megjelenik elengedheted. Tovább ne nyomd mert befagy.) Azt innen től azt csinálsz amit akarsz :K :D

    omap+fastboot+ android [link]
    Ezeket a C:\ rakd.

    Na sok sikert! Majd írjatok,hogy sikerült e így. De sztem mennie kell.

    [ Szerkesztve ]

    Galaxy s7 akksit és hátlapot vennék

Új hozzászólás Aktív témák