- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior
senior tag
válasz darál0w #28109 üzenetére
Kösz hogy irtál már szedem is.
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
Exelsior
senior tag
válasz darál0w #28154 üzenetére
Ok köszike majd figyelek csak másszon már le remélem itt már müködik a camera és nem fagy ki. XD mert kiakaszt xD
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
dinin
tag
Twitteren Mur4ik feldobta a 2.0 M2 verziót.
-
kois
csendes tag
XP sp3 van fent a PC-n és sokszori próbálkozásra sem látom az eszközkezelőben az ADB Interface-t. LG driverek fent vannak. Mi lehet a gond?
-
macy driver
csendes tag
Sziasztok
Hogy lehet hogy mikor elkezdeném futtatni a app2sd pogit akkor nem futtatja le a Gscript Lite
program, tudtok valamit mondani? -
Exelsior
senior tag
válasz darál0w #28157 üzenetére
nálam simán felment clockwork-ből az Update Zip. az újításokat még nem tudom de mindjárt utána nézek.
[ Szerkesztve ]
-
Exelsior
senior tag
válasz darál0w #28157 üzenetére
ezt irják xda-n:
changes are not a lot, codecs nifiga not be avoided.
latest fixes (new bottles and removed extra line of 07swapon)
Fixed departure from the market (and possibly in other applications where the incident to the scrolling)
added a new frequency of 764 (especially for crow1994 , By 768 he had dropped all).
Instead MIUI to select tunes at all, added another softiny
Added Homeselector
Firmware again dedeksirovannaya (much of a difference in what did not notice the memory like a not too little, Look at yourself for comparison)
CM and upgraded (there something in the settings statusbare add - long tap on the item opens the widget settings fixes in other places, there are a lot of things and it makes no sense to describe all).For the future, if something significant will change in the SM, I'll mark it and all sorts of bug fixes and minor improvements too lazy to gather in cheynzhlog.
-
Exelsior
senior tag
válasz darál0w #28162 üzenetére
XDA-n joostvhoek-ek frissítette a post-ot így már ott a link a 2.0M2-hez.
-
deicide
veterán
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata, hogy egy teljesen feltöltött optimus hány órát tud folyamatosan igo-val navigálni? Törökbálint-Szilvásvárad utat kellene kibírnia oda-vissza (2x2 óra) és még telefonálni is kellene némi energia.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Exelsior
senior tag
válasz deicide #28164 üzenetére
autós töltő azt annyi. szerintem. de kinek a pap kinek a papné
-
cinkoxid
senior tag
válasz zalman90 #28140 üzenetére
Én elég sok gamet kipróbáltam
Korábban le is írtam párat, de kedves leszek és leírom a nevüketbattle boats 3d, blastaball, crawl 4x4, dead runner, drag racer, falldown3d,football kicks, glassdestroyer, my paper plane 2, paper jet, second001 pro, sonic racing, speedx 3d, squibble, na meg angry birds-ök
-
zalman90
őstag
válasz cinkoxid #28170 üzenetére
ezek a marketes játékok ugye? 1párat próbáltam de nem gyere be 1ik se
angry birdeket tolom csak ne akadna -.- , meg találtam neten pes 2011 et az egész jó
hawx et keresek de sehol sem találok
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
zalman90
őstag
válasz bagyusz #28172 üzenetére
köszi , ez f*sza oldal , ahogy nézem a játékoknál ottvannak külön a linkek gt540 re
csak nem tudok oroszul és 1 kukkot se értek amit irnak
őőő amire azt irja hogy optimus 2 höz jó az jó lehet gt540 en is?
[ Szerkesztve ]
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
Kremmer89
tag
Az lehetséges h az új 2.0 deodexelt? Mert nekem feltelepítés után 91 mega belsö memóriám van!
-
Chuck Norris
senior tag
válasz darál0w #28091 üzenetére
Optimus one lett a választásom, ár és akku kapacitás szempontjából. Nyomogatom pár órája, hogy beállítsam pont olyanra mint a GT540 volt és egészen pozitivak a tapasztalataim.
Ami furcsa, hogy nincs felvétel és lerakás gomb, a híváslistához, meg a lockhoz felraktam egy-egy widgetet, így már használható. Eleinte ezt is körömmel próbáltam nyomogatni, nem sok sikerrel, de miután egész újjal kezdtem nyomkorászni rájöttem, hogy sokkal kevesebbszer ütök félre mint az 540-en. Sebesség szempontjából gyári állapotban is gördülékenyebb mint az ultimate. A kép eleinte zavaróan kontrasztos volt és feltünően sárgásabbak a szinek.
Formavilágilag egy béna szappantartó a szép design helyett, az üzemidőre meg még kiváncsi leszek.
Köszönöm a segítséget amit itt kaptam tőletek külön köszönet Joe és wwenigma munkásságáért
Motorozáskor a telefont szigorúan a belső zsebben tartsátok, még ha nehezebb is elővenni.
Boldog ünnepeket! -
darál0w
Jómunkásember
válasz Chuck Norris #28186 üzenetére
jo választás.
későbbi tapasztalataidat is megoszthatod, én szívesen látom.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Nem vagyok GT540 felhasználó,de egy szívességet kérnék tőletek...
Valaki,ha megtenné nekem kivarázsolná a telefonja rendszeréből a rádió widget apk-ját?
Nagyon megköszönném neki!
Válaszotokat köszönöm!*Hajrá Loki!* i15+
-
zalman90
őstag
válasz cinkoxid #28191 üzenetére
hát leszedtem ezt a genxter nevezetű micsodát , fel is ment , töltött is , de elindulni már nem indul
assasins creed is felment , másik apk-val , de az meg kiirja h. nem eredeti
azt nova-t meg el se kezdi telepiteni
-
szezso15
addikt
Na jó,cserébe adok működő sims 3-at,és HAWX 3D-t ha segít valaki! PÜ-ben
*Hajrá Loki!* i15+
-
robertel
senior tag
Sziasztok!
Arra tud valaki megoldást, hogy mobilon optimuson keresztül távoli irányitást tudjak kezdeni a laptopommal? Régen olvastam, hogy erre van valami megoldás, mindenképpen érdekelne, mert egy hétig házon kivül leszek és addig is menni fog itthon az asztali gépem és szeretnék ránézni. Egyébként windows alá nem tud valaki hasonló progit, tehát win7ről szeretnék elérn egy másik win7es gépet.
Köszönöm
„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
zollerkmd
tag
válasz joestone #28142 üzenetére
Kipróbáltam Aurát 2.3 alatt. Gyorsan talált műholdat, tehát ezzel nem lesz szerintem gond. Igaz, mint ahogy előttem már említették, eléggé pontatlan, bevitt volna a málnásba. Tehát a Sygic Mobile Maps 10 jó lenne, ha futtathatóvá válna.
Ui., További sok sikert a munkádhoz!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest