Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- DIGI internet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Microsoft Outlook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giles
tag
válasz viewdetails #6148 üzenetére
Hát ez érdekes, mert használom a "néma"-t. Az asztalon volt a telefon, hívtak és rezgett. Ezután pár perccel mikor a telefon ismét az asztalon, jött egy sms. Nem rezgett, csak a képernyő el kezdett világítani, és kiírta az ilyenkor szokásosat. Nem rezgett, mert azt meghallottam volna és éreztem ís volna, mert húsz centire volt tőlem, csak véletlenül ránéztem és világított a kijelző. Ezért kérdeztem, mert már a zsebemben is volt mikor jött sms, de nem rezgett.
-
Giles
tag
Szia duvi!
Nekem annyival volt más a beállítás, hogy az emelkedő hangerő be volt kapcsolva. Nem egyszer fordult ez elő, ezért volt furcsa nekem. Holnap kipróbálom majd.
Erről a beégés dologról mi a véleményed? Van mikor előjön, van mikor eltűnik. Nem tetszik a dolog. Na mindegy!
Köszi a "némát"! -
Giles
tag
válasz viewdetails #6177 üzenetére
Van valami infód, hogy mikor jelenik meg a magyar/EU?
-
Giles
tag
válasz tamastomi #6175 üzenetére
Én a GALÉRIAt nézegettem és nekem is lefagyott. Kb 10mp után elindult, de ki is lépett és a nyitóképernyő jött be és látszott az óra a háttérben. Utána elindítottam ismét a galériát és ott majdnem teljesen látszottak a felső ikonok elfektetett helyzetben.
Kikapcsoltam és akksi ki. Utána eltűnt.
Tegnap meg fényképeztem és mikor elkészült a kép a mentéskor lefagyott, de úgy, hogy csak az akksikivétel segített.
Utána ment minden frankón. -
Giles
tag
válasz viewdetails #6186 üzenetére
Nekem zsír új Kingston van, arra fényképezek. Nem szeretnék kártyát cserélni.
A szoftvercserét, meg megvárom míg a PC Suite frissíti az újabb verzióra. -
Giles
tag
válasz viewdetails #6191 üzenetére
Jó kilátások kártyailag.
-
Giles
tag
Szia!
Nekem E51-esem volt. Nem bántam meg a cserét.
Pozitívum?
Sokkal nagyobb a képernyő, jók a menük, jól látható. hamar megtanulható a kezelése, nem bonyolult a menü. Jók a fényképek nappal, a videó meg szerintem még jobb. Lehet fényképeket nézni rajta, nagyítani meg sok mindent. Jó a lejátszója, a füles is jól szól. Annak ellenére, hogy nem okostelefon, elég sokat tud.
Negatívum?
Nekem néha lefagy. Beég a képernyőbe az óra és az ikonok. RF transmitter basszus nélkül szól. WIFI nehezen kapcsolódik, ha kicsi a jel. Néha még ma is melléütök a billentyűknek. Részegen meg nem ajánlom a telefonálást, mert úgyis mást hívsz fel.Fateromnak SAMSUNG i8910 OMNIA HD van. Teljesen más készülék. Sokkal drágább, ezért többet is tud. Ha van pénzed és a rendes GPS is kell, akkor válaszd azt.
Én nem bántam meg az ARENA-t!
-
Giles
tag
A sokkal nagyobb képernyőt az E51-es viszonylatban értettem.
-
Giles
tag
válasz Lopottmotor #6283 üzenetére
Ilyen alkalmazás biztos nincs arénára, hacsak valódi cuccal nem alkalmazza valaki
-
Giles
tag
Vannak olyan játékok is amik nem mozgásérzékelősek. Azokat a képernyő alján lévő "navi" felületekkel lehet vezérelni.
A mozgásérzékelősek nekem nem jönnek be. Van három gyári a telefonon. -
Giles
tag
Üdv!
Mostanában megint előjött egy olyan régebbi probléma, ami már volt, de egy ideje nem jelentkezett.
Ha sms jön a képernyő védő kioldása után előugrik egy ablak, hogy sms megnyitás meg még valami, nem emlékszem. Ez az ablak teljesen üzemképtelen. Nem lehet megnyitni. Ezután újra megnyomom a bekapcsoló gombot, majd kioldás. Csak az üzenet menü megnyitása után tudom elolvasni.
Volt már valakinek ilyen problémája? Hogy lehet megoldani? -
Giles
tag
válasz woodoomasta #6468 üzenetére
Ezzel egyetértek. Mikor vettem a telefont pont ez volt a vesszőparipám. Nem tehetek róla, de engem is zavar, hogy nem egyszerűbb a telefonkönyv. A keresés is macerás, mert az új névjegy nagy ikon, a kereő nagyítós ikon meg pici. Többször keresek, mint új nevet írok be. Miért mégis az a kisebb és nehezebben érinthető?
Ha már lehetne ajánlani a tervezőknek én a nokia telefonkönyv rendszerét tenném be, vagy másolnám le, ha úgy jobban tetszik. -
Giles
tag
Ráadásul nem forog körbe a telefonkönyv.
-
Giles
tag
Már gondoltam rá. A PC Suit felajánlott frissítést. De nem indítottam el.
Nekem megy minden rajta. A zenelejátszóban van lista. Jól szól. Az RF transzmitter mondjuk basszus nélkül. Jó a wifi is. Youtube-ozni nem szoktam, mert arra itt a PC.
Ami zavar az a néhánnyal előbb leírt sms és nem fogadott hívások képernyőzár feloldás utáni ablakmegnyitási probléma és a telefonkönyv nehézségei.
Az újabb szoftverekben másként néz ki a telefonkönyv? És lehet a listán A betű után felfelé menni Z felé? -
Giles
tag
Ez a csúszka nekem olyan 3x4mm-es méretű. Másik szoftvernél is ekkora? Ha hozzányúlok, vagy eltűnik, vagy a kereső nagyító indul el.
Pedig nem vagyok egy antitest, műszaki ember vagyok, de ez felülmúlja a türelmemet. -
Giles
tag
A görgetés ugyanilyen, a csúszka mérete is ugyanaz, de ha meg akarom mozdítani, akkor vagy a keresés jön be, vagy eltűnik a csúszka és nem csinál semmit, vagy elkezdi felhívni a legelső nevet. Nagyon nehezen, de egy párszor elindult.
De én azt mondtam még talán zack-nak is, hogy ha gyorsan kell keresni nem tudom a csúszkát használni. Inkább csoportosítva vannak a nevek és a csoportokat szoktam behívni. A munkám olyan, hogy gyakran kell sokféle emberrel beszélnem és nem érek rá nyomkodni és babrálni. Ezért írtam, hogy macerás. Amúgy a telefon nagyon tetszik, de ezt is leírtam már sokszor. A számomra gyenge láncszem a telefonkönyv.
Köszi a videót! -
Giles
tag
Tegnap láttam iPhone-t működni egy haveromnál. Egy dologban tényleg jobb: tök sok nagyon jól használható program van hozzá. A többiben nem láttam annyival több extrát, amennyivel többe kerül.
Azt most vettem észre, hogy sms írás közben, ha a kurzort át akarom rakni máshova, akkor ha rajta hagyom az ujjamat kinagyítja a szöveget és sokkal egyszerűbb megtalálni a helyét.
-
Giles
tag
Igen, sajnos. De azért sokat kihoztak az Arena-ból. Jól sikerült.
Láttam Win alapú LG-t a youtube-on és ott is arról beszéltek, hogy még nem tökéletes.
Hát mindegy. Ha majd egyszer sok pénzem lesz én is veszek egy iPhone-t. De annyira nem nyerte meg a tetszésemet, hogy gyűjtsek rá külön. -
Giles
tag
válasz viewdetails #6673 üzenetére
Hogyan vált át? Ha jön egy mms és 2G-re van állítva átvált 3G-re?
Mert ha automatikus-ra van állítva, akkor is átvált, ha talál 3G-t. -
Giles
tag
Rosszul írtam. lassabban merül le az akksi.
A félreértések elkerülése végett . -
Giles
tag
válasz Norbi21 #6812 üzenetére
Szia!
Nekem egy hónapja van meg. Sokat beszélek vele, de naponta töltöm, mert estére lemegy egy egységet és még nem mertem megkockáztatni, hogy kibír-e még egy napot.
Nem használom filmnézegetésre, zenehallgatásra, sem wap-ozásra. Csak a fényképezőt, meg a videokamerát szoktam, de ezek eszik az akksit.
Majd valamikor lemerítem, mert az sem árt néha.
Ha hosszú útra mész vigyél autós töltőt, vagy a töltőt, javaslom. -
Giles
tag
Nekem v10b van rajta. Múltkor kipróbáltam a wifi-n a youtube-ot, mert olyan sokan írták, hogy nem megy. Hát nekem sem ment. Azt írta ki, hogy nincs támogatva. Ezért nem fogok a falnak menni. Van PC-m, onnan tudok youtube-ozni, mikor kell.
Ezért én nem cserélek szoftvert. Eddig minden megy rajta, csak kicsit lassabban tapasztaltam ki a dolgokat.
Én csak azért, mert, nem cserélem le. Majd ha kell, vagy jön egy észvesztő javított kiadás. -
Giles
tag
Szia!
Hát konkrétan az Arena-val nem volt ilyen esetem, de volt egyszer egy olyan MP3 számom, amit felraktam cd-re és a kocsimban nem lehetett lejátszani. Egyszerűen csendben maradt, majd átugrotta a track-et. Ugyanazt a számot felraktam az MP3 lejátszómra és az sem játszotta le. Szerintem a codec-el van valami. A PC-n milyen lejátszód van? Lehet, hogy olyan formátum, amit mondjuk a WINAMP lejátszik, ez meg nem.A másik gondodra nem is tudok egyáltalán válaszolni, mert ilyen bajom még nem volt.
-
Giles
tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan Java-s szoftvert, ami bekapcsolná a vakut zseblámpaként?
Próbáltam egyet, de az nem a vakut kapcsolta, hanem a képernyő lett fehér. De nem volt olyan fehér, mint ha a jegyzetet indítottam volna el. Az is jó. ha a képernyő világít mint az állat.
Az iPhone-hoz láttam ilyen alkalmazást.
Van az ARENA-hoz is? -
Giles
tag
válasz fiktív1 #7417 üzenetére
Köszi!
Hát olyan sokáig nem kell, remélem, csak ha hirtelen szükség van rá, jól jön. Néha a régi telefonom kihúzott a sz@rból. A kijelzővel világítottam. Hirtelen nem volt más kéznél.
Tudom, van olyan telefon, aminek van direkt lámpája. A Samsungé olyan erősen világít, mint egy zseblámpa. De az nem ilyen jó mint az ARENA. -
Giles
tag
válasz pucmanka #8250 üzenetére
Szia! A wifi nem kerül pénzbe, mert azt az internetes hálózatot használod, amire a wifi router van rádugva. De itt a fórumon már volt szó olyanról, hogy valaki wifi-zett és mégis wap-ra csatlakozott a telefonja. Keress vissza légy szíves és megtalálod az esetet.
Egyébként örülj, hogy találtál egyből szabad port-ot. Sajnos az én lakóhelyem körül egy sincs .[ Szerkesztve ]
-
Giles
tag
válasz mixery01 #8593 üzenetére
Szia!
Hát én csak annyit mondhatok Neked, hogy úgyis Te döntesz.
Az én esetem az, hogy E51-ről váltottam Arena-ra. Az igaz, hogy gyengébb, mint az E52-es. Néztem én is, mielőtt megvettem az Arena-t, de soknak tartottam a 65000-et.
Én azért váltottam, mert kicsik voltak a betűk (lassan szemüveg kell az olvasáshoz ), gyenge volt a kamera és érdekelt az érintős képernyő. iPhone árszintje miatt ki volt lőve. A többi ilyen típus ebben az árban, nekem nem tetszett. Maradt az Arena.
Ha jobban bejön a normál billentyű, akkor maradj az E52-nél, de ha boldogulsz az érintőssel (ami részegen kifejezetten hátrányos és józanul is óvatosabban kell nyúlkálni), akkor Arena. Jobb a kamera, jobban lehet nézegetni a felvett dolgokat, a filmeket meg pláne. Van qwerty, akinek kell a szövegbevitelhez.
Telefonkönyv tök jó, egy kis apróság, hogy nem lehet körbegörgetni (mindig A-tól kezd és csak egy irányba, nem ugrik át Z-re.) Kicsit engem zavar, de már megszoktam.
A szoftver itt a fórumban is örök téma, végül is sokfajta van kinek igénye szerint lehet frissíteni.
Az E51 nagyjából ugyanilyen volt, az üzleti dolgait nem is igazán tudtam kihasználni, ezért nem is hiányolom annyira. Ezen is van wifi. A pannon-nál vagyok céges flottás előfizetéssel és sajnos nem tudok wap és mobil internet előfizetést hozzárakni, így sok dologról lecsúszok alkalmazás szinten az Arena-ról. Ezen sincs teljes értékű GPS. Az már magasabb árkategória(pl.:Samsung i8910 Omnia HD).De így nekem jobban megéri a céges előfizetés.
wifin szoktam néha a leveleimet megnézni és néhány lapot, de engem nem zavart, hogy egy kicsit kellett várni rá (kb. 5 mp). Van akit ez kifejezetten zavar, de az mindenkinek magánögye. Amire nekem kell, azt tudja a neten is.
Jó anyagból van, de szerintem az E52 is. Nagyon masszív kidolgozás. De lehet feketében is kapni, ha bejön. Nekem az 51 előlapja recsegett, mikor törölgettem a kijelzőt néha.
Szóval nem bántam meg a cserét.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Villanyszerelés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Suzuki topik
- Steam Deck
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Motorolaj, adalékok és szűrők topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest