Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Na már szedem is a 32-bites verziót.
Átfutottam a letöltő oldalt, de nem találtam infot... Ez a nyilvános béta meddig érvényes?
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
vanhalen
senior tag
-
Polllen
nagyúr
-
vanhalen
senior tag
-
For357y
aktív tag
Egy .iso nincs valahol esetleg? Vagy ez az 5 megás valami, ami most elkezdte nekem letölteni a cuccot, mit tölt le? .iso-t, amit utána kiírhatok, vagy egyből indítja is a telepítést?
@vanhalen:
Köszönöm!
Többieknek is![ Szerkesztve ]
"Az idővel egy úton rohan az élet, De az utat a célig mi építjük meg."
-
Polllen
nagyúr
Ez van legálban és igazából minden jól fut rajta. Egyedül az aggresszor UAC zavaró néha...
(Tv-re kötve fut valami kiterjesztve, erre UAC felugrásnál mindent elszürkít, mintha kataklizma jönne...)Na lejött, uh most már biztos neked is jó, 1 slot szabad.
For357yÉn is iso-t szedtem le.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/iso
Ott az iso
Valaki használja már? Ugye nem túl bugos? Használható, akár hosszabb távra is?
És anyagilag úgy megvagyunk viselve, hogy még lábazatot se tuttunk csináni, mer nincs mibül ll Nem jó, de nem is tragikus ll Logitech <3 ll Oneplus 7 Pro Blue ll WD 4/6/8/10TB HDD-k , SSD-k eladók!
-
vanhalen
senior tag
Akkor hasonló lehet, mint a testcsere c. filmben, amikor szökőkútba hugyozn@k
Hát.. kitartás (+ hamarabb őszülsz; de hát valamit valamiért nem?)
(#10) enginev3.0: "Valaki használja már?" - Kb. 20 perce jelent meg techline-on meg itt is, szóval még csorgatjuk lefele, mint egyszeri lajhár szórja a mákot a dunsztosüvegbe
(#13) Polllen: akkó téged ismerlek
(#12) MMA87 : Metrót ki lehet kapcsolni nem? Meg van valami lehetőség egyikről másikra váltogatni úgy olvastam valahol
[ Szerkesztve ]
-
MMA87
őstag
válasz
enginev3.0 #10 üzenetére
Én használom vmware alatt, de engem ez a Metro jelenleg a sírba helyez... Persze meg kell szokni, értem én... Még arra se nagyon jöttem rá, hogy a weather app F-t hogy tudom C°-ba átállítani, bár mivel Béta, így gondolom még sehogy. Viszont 1 kattintást a Desktop, és a W7 felület.
Registry hack meg nem működik, bár gondolom lesz a régi kinézetre megoldás.
-
raper
senior tag
Kiváncsi leszek az első feltelepített és húzamosabban nyúzott véleményekre.
-
vanhalen
senior tag
Ménem rakod őket egymás mellé?
Amúgy hihetetlen, olyan furcsa érzés, még csak nemrég kezdtük szokogatni Win7-etGondolom a bulldozeres emberkék is ott lesznek a letöltők első körében... Na én meg arra leszek kíváncsi, mennyivel támogatja win8 jobban a bull-t
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
jaaa, oké, nem tudtam, edzeni voltam, és mikor hazaértem már tölthettem
atila4@ nekem is elsődleges lesz.
Úgy is kell már egy gép újratelepítés, és ha nem jön be akkor win7, de szerintem jó lesz ez nekem, az én hétköznapi felhasználásomraLegalább a sebesség stabil, a sok Digis meg fiber power netes már biztos kész van a letöltéssel, így nincs ezzel gondom
[ Szerkesztve ]
És anyagilag úgy megvagyunk viselve, hogy még lábazatot se tuttunk csináni, mer nincs mibül ll Nem jó, de nem is tragikus ll Logitech <3 ll Oneplus 7 Pro Blue ll WD 4/6/8/10TB HDD-k , SSD-k eladók!
-
D-Roy
tag
Már csorog is lefelé
Think Different.
-
Namelesske
addikt
Most futtattam egy kompatibilitási vizsgálatot, simán ráengedem az upgradet. Csak nekem még 1 nap van hátra a letöltésből... ezek meg sírnak itt hogy félórát kell várni omg.
Since 2010 || https://linuxisnotunix.blogspot.com/ || https://endlesstechspot.blogspot.com/
-
freelancer
tag
Udvozlet immar a Win8-bol (azonnal ment elesbe elsodleges OS-nek). Osszefoglalva az eddigi benyomasokat .... Fasza
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
-
julius666
addikt
Na egyik gépre még ma elsődlegesként fel is nyomom (ott már nagyon érett egy újrarakás), aztán meglátjuk, de kétlem hogy komolyabb gondok lesznek vele.
Egyébként a linkek legalább dél óta elérhetőek csak nem voltatok elég élelmesek.Mindenesetre le a kalappal az MS előtt, csonk nélkül bírják sávszéllel úgy néz ki. Nem értem amúgy miért nem torrentként pakolták ki, de hát az ő pénzük.
[ Szerkesztve ]
-
doc
veterán
na ezt kiprobalom (mar csak 3 ora es lejon
)
a kovetkezo 1 evben fullosan hasznalhatom legalisan, korlatozas nelkul?mar csak at kene meretezni valamelyik particiot hogy legyen neki hely... tud valaki ingyenes, mukodo particio atmeretezot?
ja es egy fontos kerdes: gondolom ez ('jo' windowsos szokasnak megfeleloen) kerdes nelkul kinyirja a mar meglevo GRUB bootloaderemet, ugye?
1N23456.HU - A Veszprém megyei motorkölcsönző
-
randras
veterán
Lejött az ISO 5 perc alatt, VM-be be, ez fogad:
Valakinek valami, bocs a nagy képért...
doc: MiniTool Partition Wizard Home Edition zsír program, de a home nem biztos, hogy tudja. Egyébként ja, valószínűleg, habár ki tudja, én élesben nem próbálnám ki.
szerk.: Hoppá, beszarok, felhúztam a magok száma VM-ben 1-ről 4-re, és megy. Gépigény
[ Szerkesztve ]
-
vanhalen
senior tag
Próbáld ki Easeus-t:[link] (lassú, de megcsinálja, amit kell)
A másik meg, hogy a Win8 is a win7-hez hasonlóan gondolom BCD-t használ a bootoláshoz, abba meg beleinjektálhatsz a linuxtól, bsd-n át osx lionig mindenféle OS-t az EasyBCD nevű progival: [link] Max akkor a Win8 BCD-jével bootoltatod be a rendszereidet.
-
Tibor92
tag
Feltettem főrendszernek. furcsa, de baromi gyors, és stabil. windows7 64 bit driverek ok.
csak megnyugtatásképp. a töltésről meg annyit kp 6-7 mp-el hamarabb simán betölt.
- 2001/9/11 WTC Never Forget -
-
agressiv
addikt
Ez a gagyiság netovábbja.
Hát még a borz.....
-
MMA87
őstag
Háátttt 768MB RAM-al senki ne próbálja ki 1 magos procin. Muternak feltettem Fusi Amilo L7310GW-re, kb 5 perc után mondta, hogy jó akkor csináljam vissza
Pedig W7 még elment szépen rajta, kicsivel nőtt a gépigény W7-hez képest, bár erősebb vason elhanyagolható.
Ami számomra elsődlegesen zavaró, hogy a beépített mail kliensben nem lehet egy egy lap/oldal hasáb méretét szabályozni, mint outlook-ban, vagy intézőben pl. De amúgy hamar megszokható a Metro.
-
kiskaktusz
addikt
Egy hete sincs, hogy reinstall volt win7nél..
Letöltöm és megnézem milyen, de csak jövőhéten..
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
VirtualBox-ban telepíteném, de a procim nem támogatja a virtualizációt, így csak 1 magom van. Most akkor bekaphatom?
Esetleg van erre valami kerülőút (ami nem vmware)?
Make Love not war!
-
Elrood
őstag
Én is elkezdtem letölteni, egy tabletre fog felkerülni, valószínűleg sokáig nem tudom nyúzni, mert vissza kell adnom a gépet.
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Polllen
nagyúr
Próbálta valaki usb-re másolni a telepítőt?
Nálam a win7 usb tool megáll a másolásnál, hogy hát bocs, de ez nem megy... Hibaüzenet természetesen nincs.
-
L Balázs
tag
Egy pár észrevétel:
-nem érdemes sok metro alkalmazást használni, mert amit egyszer megnyitottál, az bentmarad a bal oldali "futó alkalmazások" (vagy minek hívjam) listában, és akkor sem tűnnek el, ha lelövöd őket feladatkezelővel
-eltűnt az asztalt megjelenítő gomb a tálca jobb végéről
-már a developer preview-ból is hiányoltam a startmenüt
-a ribbon-os intéző baromi jó
-az aero és a metro felület külön-külön szép, de ahol néha együtt tűnnek fel, ott valahogy túl nagy a kontraszt köztük
-az aero-s és a metro-s IE-nek külön munkamenete van (hiába jelentkeztem be a Facebook-ra az egyikben, a másik nem tudott róla semmit)
-drivertelepítés nélkül egyből működik minden
Elsőre ennyi -
MMA87
őstag
Eddig nem voltam nagy Internet Explorer-es, de határozottan tettszik ez a 10-es verzió
Win+C gomb varázslatos dolgaira is most sikerült rájönnöm
[ Szerkesztve ]
-
XP NINJA
őstag
valaki help!!!
felraktam es nincs meg egz programom sem de a windows.old megvan. abbol hogz allitom vissya ay egeszet? az sem baj ha visssya kell menjek win7-re, csak legzenek meg,
battlefield 3 meg ilyesmik voltak szoval fontos
-
vanhalen
senior tag
Ha windows Old-ba tette, akkor az előzőnek (win7) szerintem lőttek. A fájljaid viszont meglesznek. "visszaállítani" úgy, hogy fussanak is a win7 alá telepített progijaid is, nincs lehetőség, max a programjaid újratelepítésével.. Ettől még a mentéseid valahol meglesznek, de az megint más tészta melyik game hova ment és működik e a mentés másolgatás után.
[ Szerkesztve ]
-
julius666
addikt
nem érdemes sok metro alkalmazást használni, mert amit egyszer megnyitottál, az bentmarad a bal oldali "futó alkalmazások" (vagy minek hívjam) listában, és akkor sem tűnnek el, ha lelövöd őket feladatkezelővel
Nem mélyedtél bele a metrós alkalmazásmodellbe igaz-e?
Alapvetően változtak meg a dolgok a klasszikus Wines megoldáshoz képest, több köze van a mobil operációs rendszeren megtalálhatóhoz. A fókuszban lévő alkalmazáson kívül a többi hibernált állapotban van, nem zavar sok vizet. Ha kell a memória a rendszernek kilapol majd közülük a memóriából amennyit jónak lát.Egyéb: másnak is előfordul az hogy a telepítés a legelején a halacskás képernyőnél nem megy tovább csak ott teker?
-
Skynet258
veterán
Nekem ráment, de telepíteni már nem tudtam róla, mert megfagyott rögtön az elején...
julius666: na igen, nekem. Ott viszont úgy megfagy, hogy a Num Lock is beáll, tehát meghal minden, csak restart segít. Végül így fel sem tettem, csak Virtualboxba... hát... egyelőre nem győzőtt meg, hogy nekem ez a Win 8 KELL...
[ Szerkesztve ]
Android telefon/tablet/okosóra tesztek, játékok, programok, hírek: https://androtech.hu
Hozzászólok Aktív témák
it A barcelonai mobilos találkozón mutatták be az új operációs rendszer következő előzetesét (nyilvános bétáját), mely néhány nyelven már bárki számára elérhető.
- [Re:] Samsung 4GB DDR4 2400MHz
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- [Re:] 3db-os RGB venti készlet vezérlő távirányítóval együtt (coolmoon)
- [Re:] Itt van az MSI 360 Hz-es megjelenítője
- Milyen Android TV BOX-ot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Horgász topik
- [Re:] Kívül Mercedes, belül űrhajó: megjött az EQS
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT
Város: Budapest
Cég: EN-CO Software Zrt.
Város: Budapest