Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • bambano

  titán

  LOGOUT blog (1)

  szerintem tök rendesek voltak az ügyfélkapusok, hogy egy ekkora veretes ökörségre, mint amit a könyvelők előadtak, nem szóltak semmit. mert a helyes válasz az lett volna, hogy aki nem ért hozzá, ne szóljon be.

  "ideértve a napi sokmilliárdot hozó adórendszert.": pont a könyvelőknek kellene tudniuk, hogy nem az adórendszer állt le, hanem a kaü. tehát az adó be lesz szedve az utolsó fillérig.

  "alkalmazzanak az informatikában csak „redundanciának” hívott közismert megoldást: legyen tartalékrendszer.": minek? ezek azt hiszik, hogy egy darab szerveren pörög a kaü? biztos vagyok benne, hogy egy loadbalance-olt clusteren megy, ahhoz meg minek redundancia?

  "Ráadásul az, aki másnap szabadságra ment volna nem számolhatott a KAÜ hibájával.": az adózásos cuccok gyakorlatilag minden évben összeomlanak. hogy nem számoltak olyannal, ami minden nagyobb adózási határnapkor megtörténik?

  lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

Hozzászólok Aktív témák