Hozzászólok Aktív témák

 • FefeeX

  veterán

  Mégis mennyit szeretnél írni az XBOX-ban az SSD-re? Csak mert sokat nem nagyon kell, pláne ha a belsőn vannak a mentések.

  Az 50% meg valamennyire beállítás és játék függő. Nálam pl minden amit használok, sokkal gyorsabban indul, van ami harmada idő alatt. Célszerű valamennyire hozzáértők videóit nézni. Xbox One X mellett pl a 2k felbontáson nem nagyon van már mit gyorsítani, 4K esetén a nagy texturák miatt viszont igen. Ezért is számít az, hogy nálam 4K HDR minden, és brutálisan érezhető a gyorsulás.
  Ugyanez van amúgy a One és One S esetében a 2K felbontáson, ott is jelentős a sebességnövekedés.

  Ár szempontjából meg... 960-as micront vettem 24ezerért itt a PH-n, volt USB 3 keretem. Itt mennyi is lesz az 1TB? Ennél jóval olcsóbban ki lehet hozni egy SSD-t hozzá, vadiúj garisan is.

  King Unique:
  Vicces amit mondasz, ugyan relatíve jó helyzetből indulsz, mert neked elég, ha egy ilyen eset előfordul, és részint már igazad is van, cserébe a másik oldalnak soha nem bizonyítható az igaza. DE jelenleg sok helyen sokat olvastam utána, és egy ilyen esetről sem tudok. Tehát egyelőre mondjuk így is kapufa... De elméletben nagyon is igazad van. Menj és vedd meg annyiért :D

  [ Szerkesztve ]

  SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

Hozzászólok Aktív témák