Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
nagyúr
Sajna ez eddig is így ment már.
Pont ezért kell óvatosnak lenni, főleg netkávézókban, mondjuk itt már teljesen mindegy....
-
attila9988
őstag
A mai világban amikor a pofakönyv -be mindenkinek kint van a kapcsolati hálója, meg a hányós sz**ós képei, és nem érdekli hogy azt bárki láthatja, gugli docs -ban jobban bíznak mint a helyi tárolásban a licenc ellenére is, illetve képesek egy felbukkanó ablakba is beírni a bankszámla adataikat............ nos, ilyen körülmények között mit számít már egy űrlap...
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
Kipróbáltam, 15-oldalból 4-et talált el, meg kaptam olyan találatot is(2), amit eddig soha nem láttam...
01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01100010 01101110 01110100 01001111 01010101
-
Badman 4ever
őstag
válasz
PowerBuldog #5 üzenetére
Annyira profik, hogy azt is megmondják, hogy a jövőben hova fogsz felnézni.
Nekem 1, azaz 1 találatot dobott, az iWiW-et, ami igaz is, mert minden nap benézek oda 1 perc erejéig.Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
törölt tag
Osx alatt safari használata mellett nem müködik a kisérleti oldal
(Little Snitch feldobta az ablakot deny access oszt jonapot
)
http://wtikay.com/
http://wtikay.com:8080//masthead.png
http://wtikay.com:8080//wtikay-min.css
http://wtikay.com:8080//wtikay-min.js -
Fooler89
őstag
Ez egy aggasztó dolog, hogy űrlap elemeket is ki lehet szedni az átmeneti tárból.
Mikor már a neten utalunk egymásnak akkor erre magasabb hangsúlyt kéne fektetni.Mozilla meg mondott valamit, várjuk a tényleges változásokat.
-
Erasmus
őstag
ahogy nézem, chrome és opera alatt müx a leghatékonyabban. érdemes egyébként végignézni kategóriánként (a bal oldali menüben érhetők ezek el) is a historyt. nálam relatíve pontosak az előzmények, ami nem jó hír...
-
troller
senior tag
És ha privát módban böngészek?
Asus P8H67M-LE; i5 3330; 2x4GB DDR3; Gigabyte GTX 1060 3GB WINDFORCE OC
-
Alexios
veterán
Nekem be se tölti az oldalt
-
Perillustris
senior tag
Vannak bizonyos oldalak, melyek megtekintéséhez nem az alapértelmezett böngészőt használom évek óta. Újra és újra kiderül, hogy nem vagyok paranoiás.
Perillustris
-
Firefox alatt a Link Status add-on megoldja ezt a biztonsági problémát.
Engem speciel sokkal jobban aggaszt, hogy egyéb információk alapján többnyire egyedileg beazonosíthatók a böngészők. Ahogy néztem, a legtöbb információt a flash fecsegi ki; leginkább a feltelepített betűkészletek alapján vagyok azonosítható. Mi lenne, ha a böngésző csak az adott operációs rendszerrel telepített fontokat (Arial, Courier, Times, Verdana stb.) árulná el neki?
A tej élet, erő, egészség.
-
törölt tag
Nekem valószínü összeomlik a sok adat alatt, csak nagy fehérséget kapok.
-
EmberXY
addikt
Nekem is nagyon sokáig tölt, majd bejön egy része, egy folyamatjelző, ami 2%-nál megakad.....
Lehet, hogy olyan sok találat van, hogy azért fagy le? (napi 8-10 órát töltök az internet előtt, munkaidőben is azt "kell" csinálnom, hogy tartalmas legyen).
CSS ide vagy oda, ha infót akarnak szerezni, mindenképpen megteszik, kár idegeskedni ezen, én nem is foglalkozok vele különösebben........Up the Irons!
-
>-48-<
aktív tag
Ubuntu+Chromium kombóval sem tölti be az oldalt.
[ Szerkesztve ]
#!
-
Gyuri16
senior tag
jo, hogy legalabb a mozilla foglalkozik a dologgal, de azert vicces, hogy ezt a problemat mar 2002-ben bejegyeztek a bugtrackerbe:
[link]amugy ez a css history hack dolog ugyes ember kezeben veszelyesebb dolgokat is tud, mint megnezni, hogy jarsz-e facebookra, itt egy erdekes cikk:
[link]
belso halozatot tudjak szkennelni ugy, hogy rejtett iframeket tesznek az oldal elejere tipikus helyi halozatos ip cimekket (pl 192.168.1.1) es aztan lejjebb ezekre felhasznaljak a css trukkot, es a szerverre css-beli hatterkepek beszurasaval feltoltik a szkenneles eredmenyet. az en gepemen (linux + firefox) mukodik, itt van a link a tesztre, kiprobalhatjatok:
hxxp://ha.ckers.org/weird/javascriptless-port-scanning.cgi
(hxxp-t ertelemszeruen at kell irni http-re, csak nem akarom, hogy valaki veletlenul ranyomjon es aztan panaszkodjon, hogy nem figyelmeztettem. ez az oldal szkenneli a helyi halot)Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!
-
Syl
nagyúr
Nálam semmi nem hozza be ezt a tesztoldalt: FF, IE, Chrome, Opera.
If you don’t read the newspaper, you’re uninformed. If you do read it, you’re misinformed.
-
old gray
addikt
0db találat.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Johnny Cage #25 üzenetére
Tudjuk, hogy ez egy valós probléma, csak sajnáljuk, hogy nem próbálhatjuk ki, mert az oldal nem elérhető.
-
Gyuri16
senior tag
válasz
WonderCSabo #26 üzenetére
itt kiprobalhatjatok:
[link]leginkabb kulfoldi oldalakat nez, ezert (gondolom) nem lesz sok talalat, de ki lehet probalni, hogy ha valamelyiket meglatogatod es frissited ezt az oldalt akkor megjelenik a visited listaban.
mod: azt irja firefox only, nem tudom tobbivel mit csinal, nalam mukodik
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!
-
törölt tag
kösz, müködött. hát, meglepö, olyanokat talált, amiket kvázi soha nem láttam még, vagy azóta a portable opera összeomlott vagy nem jól lett kikapcsolva, s utána midnent elfelejtett. Ez alapján oskmindent nem tudtak meg rólam, s pl ma látogatott oldalakat, vagy épp megnyitottat sem találalt.
-
Badman 4ever
őstag
Rákattintottam a Wikipediára, az Apple és a Microsoft oldalára, aztán frissítettem, de nem írja ki egyiket se (Opera 10.53).
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
7
addikt
Evek ota hulyet kapok tole, ha a bongeszok meg akarjak jegyezni barminemu adatomat. A jelszavaimat, felhasznalonevemet magam potyogom be mindig, mindenhova, historyt es konyvjelzoket nem hasznalok, mert minek (azt a 30-40 webcimet, amit naponta latogatok, konnyeden meg tudom jegyezni), urlapadatoktol hulyet kapok. A sutiket es a cache-t uritem a bongeto bezarasakor, mert nem akarok mindenhonnan kijelentkezgetni mindig, amikor kilepek a bongeszobol (mert ugye ha valaki ideul, ugyanmar ne ferjen hozza a bizalmas adataimhoz).
[igazabol az, hogy be lehessen allitani, hogy ne jegyezzen meg semmit a bongeszo, miutan kilepek belole, szamomra alapkovetelmeny -- sajnalom is, hogy igy a legtobb bongeszo szoba sem johet]
Azt hiszem, nem is nagy csoda, hogy nem talalt semmit ez a vacak
[ Szerkesztve ]
-
Badman 4ever
őstag
Nálam is valószínűleg ezért volt ilyen kevés találat (1), mert hasonlóan csinálom a dolgokat, mint te:
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
ntomka
nagyúr
válasz
Badman 4ever #33 üzenetére
Én semmi ilyet nem csinálok, mégsem talált semmit.
ツ Headphones on - World off
-
Gyuri16
senior tag
akiknek nem mennek a fentiek megprobalhatjak ezt:
[link]en csinaltam. amin teszteltem:
linux:
firefox 3.0
opera 10.5
win7:
firefox 3.5
explorer 8ezek kozul az explorer a legmacerasabb, tobbin tobbe-kevesbe mukodik. most nincs idom teljesen hasznalhatora faragni, de ha van valakinek otlete mit tegyek bele irjon nyugodtan.
Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!
-
blueMerle
veterán
-
lapa
veterán
és mivel te vagy az egyetlen a világon aki így tesz, az összes ilyen vacak névről ismer már.
"jaj nézdmár, megin itt az előzmény-cookie-nélküli paranoid arc"
kitűnően fingerprintelhető gondolom. pont ezt írták a legutóbbi szájtépésben, hogy minél inkább próbálkozik az ember user agent string átírástól a többi módszerig, annál egyedibb lesz, mert kilóg a 100 millió next-next-finish emberke közül.
ez csak félkomoly. nehogy ismertesd miért nem lehetséges amit írok, elhiszem hogy biztonságos.
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
Igazabol egyeb indokok miatt hasznalom igy a bongeszot, nem azert, mert el akarok bujni a "Nagy Testver" elol:
- ha valaki utanam ul a gephez, az ne lasson mindenfelet, amit ott matattam, semmi koze hozza
- ha valaki utanam ul a gephez, meg veletlenul se tudjon hozzaferni pl. a levelezeseimhez
- mindig hulyet kaptam a historytol: sok bejegyzesnel lassu, no meg amugy is felesleges
- van olyan gyors netem, hogy ne legyen problema a cache uritese minden kilepesnel, cserebe kevesebb a szemet a gepemen
- szinte biztos, hogy megjegyzem a jelszavaimat, igy nem jelent kellemetlenseget mashonnan netezni, illetve egy esetleges merevlemezhiba miatt sem faj annyira a fejem
- neha jol jon, hogy tulajdonkeppen teljesen tiszta lappal tudom inditani a bongeszot, ami igy egyebkent gyorsabban is kerul hasznalhato allapotbaTehat ha ugy tetszik, inkabb kliens-oldali okai vannak ennek az egesznek, es azok sem feltetlenul biztonsagi megfontolasbol.
Az mar csak egy mellekhatas, hogy ezzel egyutt kevesbe vagyok kiszolgaltatva a kulso kukkoloknak, de igazabol nem hietegetem magam naiv marhasagokkal:
legalabb feltucat Google-szolgaltatast hasznalok aktivan, Facebookolok, online (is) tarolok biztonsagi menteseket egy-ket fontosabb dologrol, es ugy altalaban meglehetosen aktiv online eletet elek, mindezt pedig egy viszonylag egyedi felhasznalonevvel es fix ip-vel megspekelve.Tehat ha valaki le akar nyomozni, akkor nem az fog elarulni elsosorban, hogy hogyan bongeszem.
[ Szerkesztve ]
-
JetiRulez
őstag
10 oldalt listázott és mindegyik stimmel. Nekem mondjuk nincsenek takargatni valóim, szóval nyugodtan nyomozhatnak utánam.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Khan13
senior tag
Chromium 6.0.414.0 -> Semmit nem talált
Új hozzászólás Aktív témák
it Nemcsak a böngészési előzmények, de adott esetben a webes űrlapokra begépelt adatok is lekérdezhetők célzott támadással – figyelmeztetnek szakértők.
- Dell Latitude E5540, Notebook/Laptop, 15,6" HD Kijelző, I5-4310U, Félkonfig
- Új DELL Vostro 16 Profi Fémházas Laptop 16" -40% AMD Ryzen 5 5625U 16Gb 512GB FULLHD+ IPS
- Apple MacBook Air 13 2021 M1/8GB/256GB
- Lenovo Ultrabook core i5 6200u,8GB RAM,256SSD, jó akku, szép állapot
- Dell Latitude E5540, Notebook/Laptop, 15,6" HD Kijelző, I5-4310U, 8-16GB DDR3, 240GB-1TB SSD, WIN 1
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest