- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kérdéseket vet fel, hogy adatközpontok épülnek az erőművek mellé
- DIGI internet
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- ASUS routerek
- Netflix
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, az os egy önálló termék, a Windows egy önálló termék, melynek része a windows internet explorer. Ettől még aki szeretne használhat más böngészőt, nem tilos, és kompatibilis a windowsal.
Ha egy átlag ember bemegy a tecskóba és vesz egy gépet, előtelepített oem op rendszerrel, hogy milyen az most mindegy, és nincs benne böngésző, akkor mit csinál amikor hazamegy az előre beköttetet netéhez?
Letölt egyet?
Hogyan?
Én tiszteletben tartom, ha valaki mást használ, mint ie, csak azt nem értem, hogy miért baj, ha más, egy szintén jólhasználhaó terméket használ?
Szerintem pedig egy cégnek szíve joga eldönteni, hogy mit, mennyiért árúl. Ezt a kész terméket ennyiért adja, és ez és ez tartozik bele. Miért ne mondhatná, ha megveszed az operációs rendszerem, ingyen kapsz mellé böngészőt az akciónk keretein belűl.
Az eu-s jogszabályokkal meg ne is idegesíts, azok teszik tönkre az országunkat.
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kérdéseket vet fel, hogy adatközpontok épülnek az erőművek mellé
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest