Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Szerintem még azt is bele kéne rakni, hogy ami WinAmp-ba szól, vagy valami videót nézel otthon hagy nézhesse már más is... Mottójuk lehetne akár: "FészBúk, biztonság odaát van"
-
negyedes
addikt
Megint egy haszontalan funkcio.Kovetkezo mar az lesz,hogy beepitett bongeszoben netezik majd a juzer es az egesz history megy wall postnak.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
kiskaktusz
addikt
Pont erre van a legnagyobb szükség... Ahelyett, hogy megcsinálnák normálisan az értesítéseket és a csetet, mert elég sokszor bugzik...
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Integra
titán
válasz kiskaktusz #5 üzenetére
most majd még jobban fog
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
BDave
őstag
Hmmm, Google-szagot érzek!
#5 kiskaktusz: amúgy teljesen igazad van, inkább azokat kéne megcsinálni és esetleg valami új dizájn kitalálni, mint ilyen felesleges dolgokat kitalálni. Ez az új funkció is úgy fog majd járni, mint minden más az oldalon: kész van, lehet vele büszkélkedni, hogy ilyet is tudok a Facebookon, habár nem lehet normálisan használni, mert az egész rendszer alapjaiban hibás és nem tudja a felhasználó normálisan használni. Mint pl. a chatmenü (ami iszonyat rossz és átláthatatlan), fotófeltöltés, részletesebb keresés, a már említett üzenetek, értesítések, stb. Szóval még azt se tudja jól ellátni az oldal, mint amire kitalálták. De még az Androidos appot se nagyon javítják. Csak kár, hogy mindenki erre van rákattanva.
-
bAtt001
addikt
én még látni sem akarom mit hallgatnak az ismerőseim nem hogy velük hallgassam. lehet nekem van furcsa ízlésem erre nem sok szükség van mondjuk véleményem szerint, ha érdekel mit hallgat megkérdezem aztán youtube
-
Cyberpunk
félisten
jó nagy baromság az egész. Az Fb-vel együtt. Én is fent vagyok, de minek. Az már jól kérdés.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
MacCaine
őstag
Még egy funkciót, amit nem fogok használni.
-
Clown-corp
tag
inkább a jelenlegi funkciókat tökéletesitenék..
valaki nem tudja hogy az archivált leveleket hogy kell törölni ??mert mi páran erre nem jöttünk rá.. lehet lámák vagyunk
-
bAtt001
addikt
válasz Clown-corp #14 üzenetére
oda mész adott illetőhöz üzenetek közé felül fogaskerék és delete messages, utána felkínálja ha az összeset törölje
-
bAtt001
addikt
válasz Clown-corp #18 üzenetére
már indulok is jó lesz iszogatni tanulás közben
-
nagyúr
Gondolom FB külön tárolja azt is, hogy milyen mail címmel regeltél és külön, hogy most mi van megadva. Törölni sem tudod magadat... Ez "kicsit" visszaélés...
-
Clown-corp
tag
van rá esély hogy a sok uj alkalmazás miatt be döljön a szerver? hoyg nem birj ael a terhelést..mert ha most beindul ez a megosztom amit hallgatok na az sztem igen rendesen elviszi ..gondolom en
-
bAtt001
addikt
válasz Clown-corp #21 üzenetére
szerintem abszolút 0 rá az esély, van akkora szerverparkja hogy elbírja, ha meg nem lenne nem telik semmibe bővíteni nekik. most megy lassan tőzsdére a facebook és lesz még több pénz
-
Ptech
addikt
Ahelyett, hogy inkább átláthatóvá és használhatóbbá tennék az oldalt. Nem lenne lehetetlen: [link]
-
bAtt001
addikt
válasz Clown-corp #24 üzenetére
a reklámok miatt tudják inkább "ingyen adni" szerintem, bár biztos van más bevételi forrásuk is.
-
Polllen
nagyúr
Ez jó móka, tetszik.
A yahoo messengert is azért szerettem többek között, mert lehetett ugyanazt hallgatni együtt...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Clown-corp
tag
válasz Clown-corp #27 üzenetére
mármint a sok reklám miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- EAFC 25
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest