- Kína viszi a hátán a világ legnépszerűbb autóját, a Tesla Model Y-t
- Az AI-vezetők szerint kihalhat az emberiség a mesterséges intelligencia miatt
- A legnagyobb olasz agrofotovoltaikus farm működteti az Amazont
- Nem kerül a Sony kezébe a Cyberpunk 2077 fejlesztője
- NVIDIA: az AI révén már bárki lehet programozó
- Az AI-vezetők szerint kihalhat az emberiség a mesterséges intelligencia miatt
- Milyen routert?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Aliexpress tapasztalatok
- ASUS routerek
- ASUS RT-N56U és RT-N65U
- A legnagyobb olasz agrofotovoltaikus farm működteti az Amazont
- Nagy tervei vannak Indiával a Teslának
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
Mindent meg is tettek érte.
Legalább most elégedettek.[ Szerkesztve ]
-
Gargouille
őstag
Jól értem, hogy a nyereségük mértéke csökkent? Tehát most is nyereségesek, csak nem annyira mint várták?
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
sakal83
addikt
válasz
Gargouille #3 üzenetére
Igen. Jol erted.
-
-=RelakS=-
veterán
Megáll az eszem, nem veszik az emberek az 1500-2000 dolláros mobilokat, mint a cukrot? Még ilyet...
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
sakal83
addikt
válasz
-=RelakS=- #5 üzenetére
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Gargouille #3 üzenetére
Igen, pontosan. A két hónapja, legutóbb ezt közölték: AMD Reports Second Quarter 2022 Financial Results | AMD
Igaz, azóta sokat változott a világ. De azért nem sajnálom őket. Bárcsak a társadalom széles tömegei is hasonló kilátásokkal rendelkezhetne...[ Szerkesztve ]
-
Gargouille
őstag
válasz
Aprósólyom #7 üzenetére
Én most úgy megsajnáltam őket. Kicsit összeszorult a szívem, mikor olvastam, hogy csak 7.67 milliárd (7670000000) dollár lesz a nyereség... mi meg itt panaszkodunk...
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
Szervezzünk gyűjtést, legyen szegényeknek szárazkenyérre való...
Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.
-
LurkerSheik
aktív tag
Ha a webshopjuk ilyen frankon mukodott honapokig a vilag mas orszagaiban is akkor nem csodalkozok h szuk lett a nyereseg
Jo lenne meg par ilyen balfek programozo mashova is.[ Szerkesztve ]
There is no QuALiTY without U and I. ||| A gyerek szájából...
-
Low Noise
senior tag
Hátha engednek az árakból és hátha lehet majd PC alkatrészt venni majd olcsóbban.
Kifizetjük a téli fűtésszámlát, jövő évben gyászos lehet a kereslet mint 2008-2009-ben.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Gargouille #3 üzenetére
Nem elég jól nő a növekedés növekedésének növekedése.
Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
Illetve még arra is gondoltam, hogy a chiphiány, és annak az okai is beleszólnak az eredményekbe; ugyan felnyomja az árat, de hosszú távon amit nem tudsz leszállítani, azért nem tudsz pénzt kérni.
Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
-
-
Gargouille
őstag
válasz
-=RelakS=- #14 üzenetére
Azt hiszem éppen ennek az egésznek az abszurditására próbáltunk itt rávilágítani.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Gargouille #18 üzenetére
Naja, mindenki meg akar gazdagodni, ha lehet, akkor még ma.
Meg mintha amcsiknál lenne valami törvény, ami kötelezi a részvénytársaságokat a növekedésre? Már régen hallottam, akkor is csak elhadarta valaki egy videóban.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
válasz
-=RelakS=- #19 üzenetére
Az nagyjából azért lehet, hogy ne lehessen állandóan veszteségesre kamuzni, miközben talicskázzák ki a lóvét adómentesen.
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
-=RelakS=- #19 üzenetére
Ilyen törvény természetesen nincs, legfeljebb a rendszer természetéből fakadó törvényszerűség. Ha jól sejtem ezt az állítást az értékpapírokra vonatkozó szövetségi jogszabályok nagyon szélsőséges értelmezéséből vezették le. Az viszonylag normális, hogy ha egy tőzsdére bevezetett cég nem tudja teljesíteni az ambiciózus növekedési várakozásait akkor 2-3 ilyen üzleti jelentés után a jogászok sáskahadként teszik pokollá a cégvezetők életét csoportos részvényesi keresetekkel (securities class action lawsuit).
Példa: ha azt állítod, hogy nagyon fasza minden, viszik a chipeket mint a cukrot, jövőre is +50%-os bővülést terveztek majd mikor bejönnek az adott évre vonatkozó tényszámok és köszönő viszonyban sincsenek azzal amit sugalltál akkor az ottani jogrendben megállhatnak olyan keresetek, hogy félrevezetted a befektetőidet, hűtlen kezelést valósítottál meg vagy piacot manipuláltál, hogy magasan legyen a részvényárfolyamod.
Tehát ezeket a tájékoztatókat nem feltétlen úgy kell felfogni, hogy sírnak a cégek, hanem inkább úgy, hogy minden egyes ilyen pénzügyi elvárásokban való mérséklődést kénytelenek azonnal világgá kürtölni ha nem akarják, hogy pióca ügyvédi irodák kipereljék az utolsó centet is a zsebükből arra hivatkozva, hogy nem értesítették időben a részvényeseket.
Az európai kontinentális jog erre könnyebben mondja azt, hogy a befektető spekulált a pénzével, kockázatos iparág kockázatos értékpapírjába fektetett, így járt.[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
A covid utáni fellendülés után, normalizálódik a profit és ezen megy a rinya? Jól értem?
-
-
Aprósólyom
addikt
Bár szerintem jelentősebbet durrantottak a covid lockdown alatt.
Én inkább a rinya jelentések helyett, azzal próbálnék a helyükben PR szimpátiát teremteni, hogy a gigabevételekkel felelősséget vállalnék a társadalomért, amiből és akik által egyáltalán létezhetnek. Értelmesebb helyeken nem giga mennyiségű pénz fénymásolnak, hanem ahol plusz nyereség keletkezik, azokat plusz teher vállalással késztetik a teljes rendszer kiegyenesúlyozására.
Persze valahogy abszurd logikával, mikor gazdasági dominót indíthat meg egy nagy cég bebukása, akkor kisegíti az állam a polgárok adópénzéből, de mikor fordítva kellene cselekedni, akkor kuss van. Vagy amelyik állam tényleg megteszi, a kényszerítő lépéseket, akkor meg rinya van.
Új hozzászólás Aktív témák
it 32 százalékkal csökken a Samsung negyedéves nyeresége, ami az első mínuszt jelenti az utóbbi 3 évben. Az AMD is borús képet festett.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Új olcsó táblagép érkezett a Teclasttól
- Filmvilág
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Könyvajánló
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- PATIKA WORKSTATION! Lenovo Thinkpad P52s, i7-8650U, 32GB/512GB, NVIDIA, FHD/IPS, garancia!
- Asus Zenbook UM3402YA OLED - Sleeve
- HP Elitebook 850 G2 27% ÁFA, 15.6" FHD, i5-5300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 6 hónap garancia
- Thinkpad P51 15.6" FHD IPS, i7-7820HQ M1200, 16GB DDR4, 512GB NVMe, ujjlolv., gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest