Új hozzászólás Aktív témák

  • Yeffy

    veterán

    válasz kekkola #2266 üzenetére

    koszonom a valaszokat!

    akkor a frissites miatt nem kell aggodni? erkeznek idoben? es itt most nem csak a droid foverziokra ertem, hanem a sec. patch-ekre is gondolok. nekem cirka 3/4 ev volt, mire a Moto (Lenovo) hajlando volt lekodolni/kiadni a 7.0-t megjelenestol szamitva, illetve tobb, mint egy evig semmilyen biztonsagi frissitest nem kaptam, aztan 3 honap alatt kb kettot, azota sem jott semmi. most vagyok juliusi csomagon.
    ezert kerdeztem. jonnek ezek is rendesen?
    amugy az U11+ mar Oreo-s lesz alapbol, nem?
    ill mi a helyzet a rendszeroptimalizacioval, bloatware-ekkel?

    a kijelzo amugy kitol jon, azt tudni? erdekes lesz visszaterni ra kb 5+ ev AMOLED utan, de gondolom nincs vele baj sem minosegre, sem megjelenitesre vonatkozoan. plusz legalabb nem eg be! :D

    ertem, akkor van hozza valami ertelmezhetobb fules. mindenesetre beirok a fuleses topikba, tudnak-e valamit ajanlani, ha mar van benne DAC/AMP (jol tudom, hogy van benne mindketto kulon, nem csak a gyari Snapis, ugye?), akkor mar jo lenne kihasznalni. ezert is orjito az a tetves jack elhagyasa, de mindegy, nem akarom ezzel teleszemetelni a topikot.

    hogy erted, h nem egy kategoria a ket keszulek? hellyel-kozzel azonos a tudasuk tudtommal, es arban sincs olyan nagy diffi. nem?

    akkor nem atveros a klubtagsag, beregelek, aztan ralesek a 6/128-as Plus-ra. :K

    Aryon87:

    igen, tetszenek a kepeid! :K jok a kompoziciok is.
    annyit kerdeznek toled, hogy ahol kulon nem jelezted (mint pl valami korabbi Lanchidas kepnel), auto modban kattitgatsz, vagy manualban, es hangolgatod? illetve JPEG vagy RWA? szerkesztesz rajtuk utolag barmit is, mielott "kijon" a gepbol?

    MrPetya19:

    ehh, rad emlekszem meg a telom topikjabol (is)! :D

    akkor ez azt jelenti, h ajanlott beszerezni Pixelhez valo, gyari atalakitot? ennyire gaz a hTC sajatja?
    illetve mi van az 'elosztokkal'? az van mar mukodo pl Pixelekhez, amit be lehetne szerezni? mint pl ez? (most csak beirtam talalomra a keresobe)

    [ Szerkesztve ]

    Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Új hozzászólás Aktív témák