- Adobe Photoshop
- OpenWRT topic
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Synology NAS
- NVIDIA: lemaradt AI terén az EU, közben kijavították a Blackwell AI chipeket
- Linux kezdőknek
- Proxmox VE
-
IT café
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
szubence
csendes tag
-
szubence
csendes tag
válasz Diamond500 #18386 üzenetére
Igen, sajnos nem egyszerű procedúra és hosszú is (10-15 napot ígértek, mondjuk inkább várok ennyit, minthogy pár évig ezt a foltot nézegessem). Ráadásul, ha azt állapítják meg, hogy nem jogos a csere, akkor nem csak a postázást, hanem még a bevizsgálás költségét is nekem kell állni...
-
szubence
csendes tag
válasz Norbi83 #18597 üzenetére
Én a héten vettem náluk egy One-t. Mindenképp megbízhatók, az egyik legnagyobb ilyen jellegű webshop. Sajnos az első készülékkel volt egy kis gondom (egy folt a kijelzőn), úgyhogy vissza lett küldve. Kicsit féltem, hogy macerás és lassú lesz a csere, de nagyon flottul ment és a magyar ügyintéző maximálisan segítőkész volt, 2 napra rá már itt is van az új telefon (igaz, hogy ki kellett előre fizetnem mégegyszer, de visszautalják miután beérkezett hozzájuk a hibás darab).
Amúgy nézd meg hogy van-e még nekik a Media Link-es csomagban, együtt volt ugyanannyi, mint csak maga a készülék. -
szubence
csendes tag
Sziasztok,
Valami nagyon nem ok a One-ommal (M7). Reboot után olyan mintha nem férne hozzá normálisan az "Internal Storage"-hoz. Tünetek:
- csengő/ébresztés hangokat elállítja
- nem ébreszt (illetve ébreszt, csak hang nélkül, ami nem túl hatékony)
- többször újraindul magától (pl. ha a menüben a "Storage"-ra mennék
- leszedek appokat és a reboot után újra ott vannak
- factory reset se megy le (újraindul, de nem csinál semmit), próbáltam már a menüből és a gyári recovery-ből isGyári rendszer, legfrissebb Android és Sense, nincs root-olva és belepiszkálva semmibe (első tulaj vagyok, Expansys-os teló).
Ha valakinek bármi ötlete van, ne tartsa magában!Köszi,
Bence -
szubence
csendes tag
Most fogom elhozni a szervízből a telefonom. Elvileg kamera és alaplap csere volt a szöveges leírás alapján. Akinek mondanak valamit a szervízlapon szereplő tételek az tudna segíteni,hogy a tételes lista alapján történt-e még valami érdemi változás? Ja, mi most a legfrissebb szoftver verzió (elvileg frissítették 6.09.401.10-re)?
Köszi -
szubence
csendes tag
Ez a Lock Screen frissítés az óra design-ján kívűl hozott még valami változást? Én nem igazán láttam mást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- OLED TV topic
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- 1 mm-es kávákkal könnyű nagyot alkotni
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest