- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gameboy77
aktív tag
Sziasztok!
Magyar romot használóktól kérdezném,hogy a képernyõk körkörösen lapozhatóak,vagy csak oda-vissza?
Köszi.
-
Gameboy77
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy gyárilag van-e a kijelzőn olyan fólia ami maradhat is rajta,tehát nem valami feliratos demós cucc?Az Eustock-nál adtam le előrendelést egy szürke példányra,és ha nincs rajta gyárilag,akkor rendelek rá fóliát is.
A másik kérdésem meg már feltettem korábban,de nem reagált rá senki.Esetleg ha valaki tudná,azt megköszönném:[link]
[ Szerkesztve ]
-
Gameboy77
aktív tag
válasz Milestone2 #3087 üzenetére
Köszönöm a válaszod, és [kelzsocának]is,akkor beszerzek rá fóliát is.
A képernyők körbe görgetésének hiányát sajnálom,nem is értem miért nem állítható be egy olyan rendszernél,ahol alkalmazás menü hiányában több főképernyőre is szükség van.
-
Gameboy77
aktív tag
válasz DougButabi #3104 üzenetére
Valóban,az is egy megoldás,de az eddigi telefonjaimnál nem kellett más indító alkalmazást használnom,majd meglátom hogy ezzel hogy tudok megbarátkozni.
(a mostani Lg optimus G-met imádom,nagyon testre szabható,jól használható a gyári UI) -
Gameboy77
aktív tag
Üdv. Mindenkinek!
Ma délelőtt nekem is megérkezett az Eustock-tól rendelt szürke Note 2-őm(SAMG3 fórumtárshoz hasonlóan én is csak dicsérni tudom őket).
Egy LG E975-ről kell átköltöznöm,ami bevallom őszintén nem olyan egyszerű,az Lg-ben sok minden profi módon van megoldva a Miui megoldásaihoz képest.Na de a készülékről is pár szót:
Az anyaghasználata,összeszerelési minősége teljesen rendben van az árkategóriájában,mondhatni kellemesen csalódtam.
A rendszer nekem is frissült a Miuihu 5.10.16.-ra,ami csak töltés közben volt hajlandó települni,úgyhogy délelőtt fel is töltöttem az akkut.
A töltöttségi szint most 54%,2 óra 36 perces SOT ,és kb 40 perc beszélgetés után.Ebben játék még nem volt,csak a szokásos beállítgatások,belakási procedúra.Egy dolgot szeretnék kérdezni:Hogyan lehet állítani a fényképek méretét,ill.honnan tudom,hogy hány mp-ben készült egy kép?(a telefonnal készült képekre gondolok).
-
Gameboy77
aktív tag
válasz Milestone2 #3593 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek,szerintem próbálgatom a gyárit,nem vagyok az a kimondott fotómániás,viszont a fájlkezelő helyett kéne valami,mert a gyári az elég fapados,szerintem az ES file explorer bejátszik.
Egy biztos,igényel némi megszokást a miui.
-
Gameboy77
aktív tag
Sziasztok megint!
Meglepetésemre az ES file explorer nem jeleníti meg a micro sd tárhelyet,csak a belső sd-t.Kinek milyen fájlkezelő vált be,ami mindkét(otg esetén mindhárom)tárhelyet kezeli?A total commanderre gondoltam,de nem szeretném teleszemetelni a friss rendszert,így meghallgatnám a véleményeteket.
Előre is
-
-
Gameboy77
aktív tag
Csináltam volna az akku használatról egy képernyőmentést,de a hangerő le+power kombóra nem csinál semmit.Be kell állítani előtte valamit?
-
Gameboy77
aktív tag
válasz konigjanos #3638 üzenetére
Szia!
Köszi az ajánlást,az otg funkciót még nem volt alkalmam kipróbálni,de nagyon nem örülnék neki ha ez sokáig így maradna,remélhetőleg a köv. frissítésben javítják...
Holnap én is kipróbálom,de ma nincs nálam kábel.
-
Gameboy77
aktív tag
válasz konigjanos #3644 üzenetére
Mert hogy van otg kábelem több is régebbről,csak ma nem vagyok otthon,így nem tudom kivenni a fiókból hogy kipróbáljam.
Benir8:én sem szeretek mindenféle külsős progit telepíteni,jobb szeretem out of box használni a dolgokat,de ez a miui nem az a fajta ami erre alkalmas.
Ha nagyon nem tudok vele megbarátkozni,lehet hogy jobban utána kell néznem a nemrég linkelt AOSP romnak...[ Szerkesztve ]
-
Gameboy77
aktív tag
válasz konigjanos #3638 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Gameboy77
aktív tag
válasz konigjanos #3661 üzenetére
Nem hinném hogy beállítás függő lenne,a tárhely menüpont alatt nincs rá opció.
Biztos utálod ezt hallani,de lehet,hogy kéne egy faktory resetet nyomni.Mondjuk előtte próbáld ki más eszközzel is,hátha azzal van a gond.Nekem egy USB-otg kábellel és egy usb3-as pendrive-val szépen működik.
-
Gameboy77
aktív tag
Sziasztok!
Ma sajnos találtam egy hibát a magyar 5.10.16-os rom kamera alkalmazásában.
Ha be van kapcsolva a dátum és idő megjelenítése a kamera app. beállításaiban,akkor exponáláskor kifagy a kamera alkalmazás,és nem menti el a képet.Remélhetőleg olvassák az illetékesek,akiknek előre is köszönöm a javítást.
Milestone2:
Köszi,kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
Gameboy77
aktív tag
válasz celeron #3852 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet,az első feltöltés után jobb volt az üzemidő mint a következő 3-4 töltés után.
(Pont fordítva kéne lennie,az akku pár töltési ciklus után lesz a legjobb)Nem tudom mi lehet az oka,már a wifit sem hagyom bekapcsolva,csak ha használom,akkor kapcsolom be,ami elég gáz.Még egy telómon sem csináltam így.
-
Gameboy77
aktív tag
válasz Milestone2 #3881 üzenetére
Azért is írtam,hogy még adok neki egy kis időt...
-
Gameboy77
aktív tag
Semmi komoly változást nem tapasztaltam,viszont tegnap előfordult egy olyan hálózat eldobás,hogy full térerőt mutatott a teló,de nem tudtam hívást indítani.
Restart után csatlakozott a hálózathoz,persze jöttek is az elmulasztott hívás értesítő SMS-ek.Remélem nem lesz gyakori jelenség.
-
Gameboy77
aktív tag
-
Gameboy77
aktív tag
válasz Donki Hóte #4456 üzenetére
A hangerő le,és a power gomb kombóval nem jelenik meg a hangerő animáció.
-
Gameboy77
aktív tag
Az 5.10.22-es magyar romban hol lehet névjegyekhez egyéni csengőhangot rendelni?
Az előző verzióknál megtaláltam,de az újban nem lelem.Benzema:Én elégedett voltam az,Eustock-kal.
[ Szerkesztve ]
-
Gameboy77
aktív tag
-
Gameboy77
aktív tag
Nagyjából ugyan ezen a véleményen vagyok én is.
Egy Eustockos példányt használok kb. 3 hete,és teljesen elégedett vagyok vele,a Miuihu rommal tökéletesen használható a készülék.
Ez az első kínai telefonom, eddig kétkedve tekintettem ezekre a fiatal márkákra,most már tudom,hogy ők is tudnak telefont gyártani.Az elmúlt 8 évben csak 100.000ft-nál drágább telóim voltak(Nokia 5800,Galaxy S,HTC Evo 3d,Galaxy S3,LG Optimus G),de a redmi note 2 tökéletesen megfelel az elvárásaimnak.
60.000ft-ért szerintem nagyon jó választás.Ez a kis véleménynyilvánítás inkább a telefonnal szimpatizáló topiklátogatóknak szól,akiket a negatív hozzászólások esetleg eltántorítanak a vásárlástól.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest