Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
-
Digital
addikt
Ez a halandzsa duma megy egész nap a tv-ben,pl a bankok hirdetései alatt próbálja meg valaki elolvasni az apróbetűs részt
Szinte minden reklámban lehetne találni kivetnivalót! A birság nagyságát viszont a szabálysértő cég nagyságához igazítanám
-
Bernardo20
őstag
szerintem mind a 3 mobilszolgáltató eléggé monopol helyzetben van igy is. 10milla ide vagy oda nem változtat semmin. én már 6éve vodás vagyok,de azért néha több a soknál amit megengednek maguknak. persze ez a másik kettőre is igaz.
-
csiga997
őstag
Ah, milyen eredeti!!
A másik kettőt meg ezzel egy időben gondolom kötelezővé tennéd, mert azok meg milyen édik, igaz..?.
''nem közölte, hogy a tarifacsomag igénybevétele időben korlátozott, az akció lejártával a VitaMax Dumabérlet tarifacsomagot automatikusan VitaMax Uno díjcsomagra módosítja, és az akció csak vodafone-os vagy vezetékes szám hívására vonatkozik.''
Hát igen, ezt mind be kellett volna mondaniuk a reklámszpotban gondolom, vagy legalább 72 pontos betűkkel a plakátra írni.Hihetetlen azért néha, hogy ez a ''reklámtestület'' milyen kifogásokat tud találni...
Az ilyenek helyett mondják, hogy ''kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét''.
(Jajjnemtuttaménazt kérem, csak elémtették ezt a papírt, hogy írjam alá, hát én aláírtam...) -
Én 10 milliárdra büntettem volna őket. De tudok még jobbat, betiltatnám az egész céget, ha lehetséges lenne...
-
Jégkokó
veterán
És minden dolgot ugy reklámoznek, mintha ők vezetnék be elsőnek , igy volt ez az mms nél a gprs nél is.Gondolom az a 3G nél sem fog változni, előrre látom a reklámot: 3G csak a vodafon nál először az országban év végéig ingyenesen.Hát komolyan mondom szánalmas amit ezek művelnek
-
Kriza
őstag
Jah... megvágnák őket egy 100-asra, akkor lehet elgondolkodnának, hogy idén még negyedszerre is átkú**anak minket, de így... Csak röhögnek egyet, és amit nyertek a reklámmal, annak pár százalékából kifizetik a büntit.
Szemét brigád ez, látszik a reklámjaikon is... -
eXodus
őstag
Jajj 10milla. Tönkre megy a voda. Tragédia....
Új hozzászólás Aktív témák
it Ismét a fogyasztók megtévesztése miatt jár a GVH-bírság.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Gyúrósok ide!
- Android szakmai topik
- Battlefield 2042
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Működő digitális idegrendszert kapott a robotkutya
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ujitsu Siemens Scaleoview C17-3 monitor
- Panasonic Toughbook CF-XZ6 tablet-laptop eladó /I5 7300U 4X2710Mhz, 8GB DDR4, 256GB SSD, dupla akku
- Vivitar Series 1 70-210 f3.5
- GETAC S410 G3 katonai laptop (Intel I5 8365U 8X4100 Mhz, 32GB DDR4, 1TB M.2 SSD, dupla akku)
- Lenovo ThinkPad L14/14"FHD IPS /10.gen Ryzen 5 4650U/16GB DDR4/256GB SSD/Jó akku/Magyar bill!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506H Gamer laptop! I5 11400H / RTX 2050 / 16GB DDR4
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest