- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Aktív témák
-
karib
addikt
Ez vicc? Lehet, hogy az NVIDIA is a több lábon állást választja? Esetleg az Apple-ről vesznek példát, amiről rossz nyelvek azt mondják, hogy egy marketing cég, ami a véletlen folytán éppenséggel számítógépeket is gyárt... Én persze nem osztom ezt a nézetet, jó gyerekek az Apple-ék és a cuccaik sem rosszak, ha megfelelő célokra fordítod őket (és ez NEM Quake-elés)...
Mellesleg ilyen alapon ajánlom mindenkinek a figyelmébe a www.apple.com címet, ha más nem nyálcsorgatás okán. Persze már nekik is illene a 2 GHz-et ostromolni, de ez más téma...Department of Redundancy Department
-
Barton
senior tag
Hogy be ne sz*rjak ...
-
haver
tag
Szia Karib!
A novemberi Chip-ben van egy osszehasonlitas az Apple PowerMac G4 es Pentium 4 kozott. A ket gep kozott az atlagteljesitmenyben nincs lenyegi kulonbseg (legalabbis a futtatott tesztek tekinteteben).
Az Apple 867Mhz-s a P4 1.7Ghz-es volt. Upsz :)Értem, hogy motor, de mi hajtja!?
-
karib
addikt
Én iszonyat komálom az Apple cuccokat, s tény, hogy az AMD-k is órajel szerint lassabbak, mint a P4, mégis megverik, de hát a PowerPC chipek ippeg most ütötték meg nagy nehezen a GHz-et, és ekkora difit már nem lehet csupán okos architektúrával áthidalni (sajnos). Tehát míg persze gyorsak és jók a Macek, azért lehetnének gyorsabbak is, legalább a kor színvonalát megüthetnék.
Pl. léphetnének AMD cuccokra is a PPC helyett :DDepartment of Redundancy Department
-
Adi
senior tag
Na, olvastam én azt a Chip-tesztet, ne nyaljuk ennyire körbe az Almát! :D
Egyértelműen tényleg nem volt egyik se jobb a másiknál, viszont a P4 konfig ára kb. 1/3-a a Macének, ha jól emlékszem. Bolond, aki az Athlonok korában Macintosht vesz, szerintem.ldm start-reconf primary
-
Adi
senior tag
Ja, az NVidia cumókhoz meg annyit, hogy ezentúl lehetne az a szlogenjük, hogy "Olyan gyors GPU-kat csinálunk, hogy beszartok!" :D
ldm start-reconf primary
-
guest
veterán
Adi: Mo.-n. Az USA-ban egy Apple ára összehasonlítható egy Dell v. Compaq v. Gateway v. bármi más gép árával (nem egyszer hasonló teljesítményben olcsóbb!). És nem a márkás gép drága, hanem az Apple sokkal olcsóbb!!!
prohardver vendég
-
karib
addikt
Azért azt nem mondanám, hogy az USA-ban olcsók az Apple gépek...
Megfizethető, azt már igen.
De azért Delléknél olcsóbban kapsz egy izomgépet, mint Macintoshból... bár Dellék nem árulnak AMD cuuccokat, sajnos :) A nagyobbik baj, hogy az Apple sem :DDepartment of Redundancy Department
Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest