Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • shabbarulez

  őstag

  Az Enternet már el is indult hó elején, jóval a Vivanet előtt. Az ő oldalukon már az árak is kint vannak lassan egy hete. Furcsa hogy őket meg sem említik holott ők voltak az első fecske.

  Viszont az Enternet árai úgy egy ezressel drágábbak szinte minden csomag esetén mint Hungarotel árai. Nagy valószínűséggel azért mert a nagykereskedelmi díj még mindig olyan magas hogy ennél kedvezőbb díjat nem lehet kialakítani. Így pedig nem lesz igazán árlehajtó verseny, márpedig a Hungarotel területen még mindig sokkal magasabbak az árak mint fatáv régióban.

  Persze ahhoz képest hogy mi volt október előtt éveket át ahhoz képest sokkal jobb lett, most már nem havi 18 ezer egy 384 kbps-es ADSL, hanem ''csak'' 8 ezer egy 512kbps-es. Persze ez még mindig jóval magasabb a fatáv területen elérhető 4-5 ezres árakhoz képest.

  Jah és úgy látom globonet.hu jelenleg nem igazán működik, és az internet csomagokat átpakolták a hungarotel.hu-ra. Úgy néz ki ezt a leszerepelt brand-et ki akarja vezetni Hungarotel és most már saját név alatt akarja adni a lakossági netet. Gyanítom ez már a rövidesen fatáv területen elinduló lakossági unbundled ADSL szolgáltatásnak is az előszele.

 • Erasmus

  őstag

  az enternetről nem tudtam, a vivanet küldött nekünk először erről közleményt.

Hozzászólok Aktív témák