Új hozzászólás Aktív témák

  • dim3nsi0n

    tag

    válasz Fiman28 #1611 üzenetére

    Az EHT többféle értesítési módról rendelkezik (144. paragrafus 2. bek)

    (2) Ha jogszabály az előfizető értesítését írja elő, a szolgáltató az értesítési kötelezettségének a következő módon tehet eleget:
    a) az előfizető közvetlen, írásbeli értesítésével (értesítés levélben);
    b) elektronikus levélben;
    c) egyéb elektronikus hírközlés útján; vagy
    d) az értesítendő előfizetők körétől függően országos vagy megyei napilapban legalább két alkalommal feladott közlemény útján, amellyel egyidejűleg a szolgáltató köteles az értesítést az ügyfélszolgálatán is közzétenni.

    ezekből minimum 1-et kell kötelezően választani, de lehet többet is. Namármost a következő a helyzet:
    a) pü-i szempontból nem használja ezt egyik mobilszolgáltató se, hiszen mind3nak az érdeke a minél nagyobb profit, többszáz millát meg azé nem fognak kidobni az ablakon 1-1 ÁSZF módosítás miatt (ráadásul van, mikor többször is módosítanak havonta...)
    b) nem mindenkinek van email címe, illetve ha van, nem mindenki adja meg, szintén nem megoldható
    c) ugyanaz, mint az a) pont
    d) gyakorlatilag ez a "legolcsóbb". Meghírdeti napilapban és közzéteszi az ügyfélszolgálatán is (sőt, magán a VF honlapján is). Lehet, hogy nem éppen ügyfélbarát bizonyos szempontból, de a törvényi szabályozás alapján jár el.

    Ettől függetlenül köztudott, hogy az NHH szeret büntetni (hiszen nekik is meg kell élni valamiből), s lehet, hogy egyszer megvágják emiatt a VF-t "x" millára, de igazából a lassítás lassítás marad. :(

Új hozzászólás Aktív témák