Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz pikopeti #711 üzenetére
"Hát ez nekem durván hangzik. Nekem még fájdalomcsillapítót kifejezetten a sérv miatt nem kellett bevennem, pedig a korábban linkelt képen láthatod mekkora"
bocs, de akkor nagyon nincs itt a műtét ideje.
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz pikopeti #715 üzenetére
Bocs, de akkor fogalmazz erthetobben
Ha a served miatt meg nem vettel be fajdalomcsillapitot, akkor miert muttetned meg? Nekem pl a konyokom szokott fajni, de max bekenem, nem veszek be semmit, es nem is muttetem meg
A mutetet bevallalni akkor kell, ha nem tudsz vele egyuttelni, ami nem azonos azzal, hogy faj de nem zavar
Nem tudom tudsz e kovetni
Amikor a konzervativ kezeles es a gyogyszerek nem hatnak, akkor, te pedig nem szedsz gyogyszert sem?
Pont E A mondja, hogy van olyan serv, ami kepen ijeszto, megsem okoz tunetet, illetve ha atfaradnal az index porckorongos forumaba, lenne par ember, akit mar mutott a "meltan hires" kollega, sajnos nem egyszer, es sosem o tehetett rolaElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz pikopeti #718 üzenetére
Ugy ertettem, hogy a mutet ota a kicsit faj es a hetekig napi 2x flector adag es fekves kozt mozog az allapot, de nem mennek meg ujra mutetre, ahhoz ez nem eleg
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Szia, azota van egy tartos, kisebb rosszabbodas, sajnos, de remelem lassan jobb lesz, megyek iratok furdojegyet meg fizikoterapiat
-
biker
nagyúr
válasz pikopeti #725 üzenetére
En ezzel az allapottal havi 140-150 orat dolgozok es vezetek 2000km-t egyik melohelyemen es otthon webfejlesztek meg 100-140 orat
-
biker
nagyúr
válasz pikopeti #728 üzenetére
nem tehetek mást, lakáshitelt fizetünk, ráadásul vételkor bebuktunk laza fél millát, a törlesztő az ügyeskedők miatt 6ezerrel több havonta, mint szerettük volna, ez együtt kicsit sok.
dolgozni kell, amig birom, ráadásul maszekként, mert munkáltató nem díjazza a sok táppénzt, így meg nincs táppénz, mert nincs ki fizesse.
-
biker
nagyúr
passz, amit itt adnak.
a tens féle kezelés jó, de a kis gépem már gyenge. vagy én érzem annak.
a fürdőjegy is jó, ha el tudok jutni. innen nem tudom, hova utalnak be.
ma pl zoknit is nyögve húztam. holnap nem tudom mi lesz mégElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
hát igen, az is szivacs, amikor elmegyek X helyre, elvagyok, hazaérek, megebédelek, és onnan nem tudok felkelni, este ügyelet.
de olyan is, hogy ma nem tudok semmi terhelőt, holnap meg lehet semmi baja nem lesznem tervezhető.
ez a Csatári videó, azért a gyógytornászok összeráncolnák a szemöldöküket rá
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #738 üzenetére
dettó, lásd lejjebb
-
biker
nagyúr
válasz sziszi5858 #742 üzenetére
Gratulálok! csak így tovább!
Bár a cigit eldobhatnádElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #754 üzenetére
En elmentem reumatologushoz, irjon fel furdojegyet meg jo lenne derekamrol par kep, erre felirt egyetlen bemer terapiat, meg nyaki rtg, b+ nyaki. Derekam le van ejtve
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #756 üzenetére
abban igaza volt, hogy a nyaki rtg leletem kb a lumbális másolata, csak kicserélték a lumbális szót cervicalis szóra, de a derekam??????
ma reggel pl úgy keltem, merev és fáj, majd rámjött egy tüsszögő sorozat, és úgy beállt mint a szögElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #758 üzenetére
nem tudom, de ha CT-zni nem lehet, akkor legyen MR, basszus, azt lehet
Látom, mindenhol ki vagyunk segítveElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz kabóca8804 #762 üzenetére
így van, sajnos, ki kell perkálni a maszek MR árát.
Nekem októberben november végi időpontot adtak, fizetősre AZNAP 2 óra múlva megvolt az MRmost elmentem, fáj a derekam, nyaki röntgen lett is, szerintem átmegyek másik dokihoz.
most épp olyan ülőideg fájdalmaim vannak, hogy időnként úgy érzem, ég az egész, jobb farpofámban úgy húzódik, mint a gitárhúrElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #764 üzenetére
jah dühítő.
Én visszamentem ma egy másik reuma dokihoz, mert kisírtam, hogy ha egyszer maglódon lakom, miért kell monorra menjek, ha gyömrőn is van rendelés, és eleve a másik doki szerintem hülyeségeket nézett és írt.Megnézett, mert be is jutottam ma, semmi 2 hét vrólista, közölte hogy vagy a seggemen maradok vagy ebből 2. műtét lesz, beadott (hiánycikk, nem tudom hol veszek újat) szteroidos injekciót+lidocaint, 4 helyre, átnézte leleteimet, és kérte az azonnali MR-t, amit ha 2 hét múlva kérek időpontot, lehet, hogy 1-2 hét és meglesz.
Tök rendes volt, persze neki is volt már ilyenElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #766 üzenetére
ez felette van szerinte, volt L5-s1, ez L4-L5
mert a farizom-comb-lábfej vonalon megy le a fájásHát igen, nyugat az más.
Pl itthon hamarabb kapsz MR időpontot ha táppénzen vagy, mert "beteg vagy", kérdem én, ha én vállalom, hogy betegen is dolgozok, mert kell a pénz és nem akarok vérszívó lenni, akkor az miért baj?
ilyen videó linkeket küldj már át, nem hallottam még ilyet.
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #768 üzenetére
áá, azt hittem animáció lesz
brrrrrrElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #773 üzenetére
nekem ez eddig símán ment.
4 naposan ő is bottal járt, én bot nélkül fél-egy km-t lesétáltam.
ma is hiába szarul voltam, elmentem a patikába, laza 3km oda vissza2009-ben műtöttek, 2010-ben lenyomtam a Plitvicei tavakban egy 6 órás gyalogtúrát szintemelkedés le 300m majd fel 300m közben
csak most "elromlott"
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #776 üzenetére
Mar az elso mutet elott is irtak kisebb protrusiot, de osszesen a jobb oldalon, de a bal combomban volt par tunet, amit igy nem ertettek
Hat most van jobb oldalon gazElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #708 üzenetére
S1-L5 csavarozásnál már éreztem mit jelent, már az elég zavaró volt. Guggolás, görnyedés már nem ment úgy mint kellene. Most hogy az L4 is fixálva lett, ami térd alatt van az elérhetetlen. Nem tudok törölközni, vagy zoknit húzni. Ha valamit fel kell venni a földről, nem elég térde ereszkedni, amit az előző műtétek után már ennyi idővel simán megcsináltam. Valamibe erősen kell kapaszkodni és úgy négykézlábra ereszkedni hogy bármit elérjek ami a földön van. De ha lehet inkább szólok valakinek hogy vegye fel mert eléggé fájdalmas procedúra. Hogy ez javulni fog-e még nem tudom.
ezt régen írtad, még mindig ilyen? zoknit se tudsz húzni, mert nem hajlik?
-
biker
nagyúr
válasz pikopeti #781 üzenetére
Csak annyit a doki nemvédelmeben, hogy a servesedes alapfeltetele a beszukult porc res es akar gerincferdulesig fajulo kenyszertartas, ez lathato
Ha tokeletes porcresek vannak, kicsi az esely servre, de serv maga nem lathatoElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Jovo hetfon mri, csak birjam ki addig. Megorulok ugy faj
Ket egymas utani hetfon kaptam 1-1 diprophost, tegnap mar nem adott, azt mondta sok lesz marElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
kezdődőtt januárban a lábujjam fájt, és a fenekem feszült, masszázsra jobb volt
februártól a lábam fájt, néha sántikáltam.
most a lábszár külső fele és a bokacsont, ráállni se tudok néha, mert akkor az egész lábon végig fut, fenék feszül, ha olyat mozdulok,és merev a derekam
eddig a derekam nem fájt, de mostanság (ma óta) képes visszanyillallni lentről felfelé derékba
emiatt olyan oldal gerincferdülésem van mint állat, hasamon a szőr vonalán látszik az S betű
most épp a padlón polifoamon fekszem felpolcolt lábbal, már az ágy se jön be, pedig kemény matrac
ilyen és a keményebbik felén fekszem, ami a képan elul vanElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
ja és reggel felkelek, akkor járni is alig, mert jobb lábbal előre nem tudok lépni csak csípővonalig, és csak ballal tudok előre lépni, jobbot húzom utána
-
biker
nagyúr
MR-t L3-L4-L5-S1-re kértek, de elvileg ez az L4-L5 lesz, vagy az L5 amit az L5-S1-nél műtöttek, lehet megcsúszott (kicsit kézzel ott lyuk érződik) és akkor nyomja az L4 kilépő gyököt
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #792 üzenetére
ezzel az a baj, hogy 98% L4-L5, esetleg S1 mellé, de pl a sarokjárás, lábujjhegy még 2 hete ment, míg más teszt nem.
össze vissza jelez nekem itt az ideg, pl majd behalok úg yfáj, zsibbad a lábujjam, mármint bizsereg, de érzek vele, és van benne reflex.
persze, megzavarodik a doki tőleElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #794 üzenetére
na, akkor neked is jól telik az év
-
biker
nagyúr
válasz lenczybaba #797 üzenetére
Jobbulast, es mozogni amennyit jolesik, de ovatosan!
-
biker
nagyúr
velem? szar...
Holnap megyek MRI-re, majd kiderül, de sírás közeli fájdalmaim vannak a jobb lábamban és a fenekemben, zoknit Erika adja rám, stbElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz lenczybaba #803 üzenetére
az alapfájdalom nekem úgy 10 napig volt meg, azért vagdostak ezerrel, szalagot, izmokat, csontot faragtak
de utána jobb lettén ma megyek mr-re, de szívem szerint holnap vállalnék műtétet, annyira fáj. kezd a lábamból és a fenekemből a derekamba menni, lassan állni sem tudok, csak bal lábon, emiatt menni sem
-
biker
nagyúr
képek később, addig ez is elég
ugye a kezelők látják a képet menet közben, ugyen nem orvosok, de kérdezik hol volt a sérv? mondom LV-S1, csak annyit mondott: most nem ott van, csak óvatosan keljen fel.
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #809 üzenetére
szerdán 9:00, de ez "csak" reumatológus
Pár horrorképAz L4-L5 protrusio az b 2006 óta ott van, a 2008-as leleten is megemlítették, ebből lett mára a brutál sérv
Az L5-S1 protrusio szinte semmi a képeken
a csigolya peremek még rosszak, túl nagyok, és továbbra is szárazak a csigolyákElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #813 üzenetére
hát ja, csak ugye az L5-S1 is jobb oldali sérv volt, most az L4-L5 is jobb oldali, mindkettőt megfaragják ott, lehet ebből is csavar lesz
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #824 üzenetére
tartós táppénz esetén a doki kéri sürgősséggel, és lesz időpont! ezt tudhatná a doki
Kistarcsán nekem július lett volna, de a táppénzre hivatkova egy hétre kaptam, és meg is van
ne hagyd, hülyék!
vinni kell majd a táppénzes papírt is bemutatniElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #828 üzenetére
Megyek 30-an az oiti-be ertekezni a dokival
Csak kibirjam, mert elobb tusszentettem, na most mar a derekam is faj nem csak a labam baffamegElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Ma meg is jartuk az oiti ambulanciat
Voltam olyan pofatlan es irtam a nekem kituzott dokinak, miutan az enyem kulfoldon van, hogy 10 sorban ez a helyzet, illetve nezzen ra a mellekelt 3 kepre az mri cdrol
Meg hogy 30-ra van hozza idopontom, de miutan a diprophos csak 3-5 napig elegendo, es tobbet nem kaphatok, es csak annyit kerek, jelezzen barmit, ha azt, hogy sajnos nem, varjon, akkor azt is elfogadom, de egy probat megert
Kb 3 ora mulva felhiv a doki, majd elejtettem a telefont, hogy megkapta, es mivel epp ugyel, ha este be tudok menni, akkor ha mindennel megegyezunk es indokolt keddre kiir anesztes vizsgalatra, es lehet hogy 2 heten belul kesz is leszek
Semmi csavar, csak serveltavolitas, mert szerinte nincs instabilitas
Szoval en egyelore igy vagyok
Semmi eselyt nem adtam magamnak, de sikerultElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
megvolt ma a vizsgálat, altatható vagyok, bejelentkeztem, már csak ágy-időpontra várok
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #845 üzenetére
A dokim nem akar csavarozni, a reumasom meg eroltetne
Jo lutri ez, van aki szerint a cssavar az isten, masik szerint a csavar tulterheli a tobbi szakasztElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz enerdzsájzer #859 üzenetére
wow
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Autós topik
- Fujifilm X
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...