- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Ez nekem kicsit túlzásnak tűnik már. Na majd kölcsön kérem a NASA gépeit.
-
iCore88
csendes tag
válasz szupermacs #1 üzenetére
XOne ?
-
nonsen5e
addikt
válasz szupermacs #1 üzenetére
A Min az 1080p, a Recommended az 1440p, az Ideal pedig 4K.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
.LnB
titán
És az 1080 az 3840x2160/30fps-hez van.
Engem a 80Gb SSD háborít fel kicsit. Mondjuk nem érdekel a game, szóval lehet akármekkora gépigénye felőlem.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Én az újra kiadott első részhez képest nem látok olyan nagy különbséget a megjelenítésben, hogy indokoltnak gondolnám ezeket a gépigényeket.
De mondhatom úgy is, hogy koránt sem annyival szebb, mint amennyivel erősebb vas kell alá!
-
Pöttön
őstag
Ennek vajon lesz co-op horda módja?
Ha van akkor esetleg érdekelni fog majd a játék...A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
RyanGiggs
őstag
Engem ugyan nem érdekel ez a game, de egyáltalán nem vészes a gépigénye. Már elég régóta FHD felbontáshoz i5-ös procit és R9 290(X) videókártyát írnak, 8GB Ram mellett.
4K-n meg abszolút de nem csodálkozok pl. az ajánlott GTX1080-on!
Ez teljesen egy átlagos mai gépigény, kivéve azt a 80GB tárhelyet.
Na az valami elképesztő, bár a mai 2-6TB-os winyóknak az sem jelent gondot. -
.LnB
titán
De itt SSD-ről beszélünk. Nem hiszem, hogy sokunknak van terrás SSD-je. De még az 500GB-os is rikta szerintem.
(#9) szupermacs FHD/60fps-hez szerintem egy 1070 elég.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
szupermacs
veterán
5 éve nem nyúltam a gépemhez és azóta teljesen hidegen hagytak a hardverek. Most egy Intel E5200 van HD5750-nel és 4 GB 800 mhz RAM-mal. Ez is bőven 150 fölött volt összehozni. Gondolom ma már ennyiből nem lehet ehhez a játékhoz egy komoly gépet összehozni. Újonnan, nem használt alkatrészekből.
-
RyanGiggs
őstag
-
--HARDCORE--
senior tag
Ez a game play.... Egy 3ezer Ft-os gépre több sokkal élvezetesebb játékot tudnék felrakni ennél.
Remélem a kőgazdagokat lehúzzák ezzel is!Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
szupermacs
veterán
válasz RyanGiggs #12 üzenetére
Régebbi játékokat is szeretek fullon játszani, nem szeretem, ha valamit nem tudok felvenni maximumra. Úgy adja vissza legjobban a hangulatát. Egy 3D játéknál ez nekem hülyeségem, hogy így toljam. Ezért is vagyok elmaradva egy kicsit. A legújabb játékom talán a BF3 vagy CSGO. Nem tudom melyik újabb.
-
RyanGiggs
őstag
válasz szupermacs #14 üzenetére
És megy a BF3 ultra beállításon FHD-n egy HD5750-el?
Csak mert mikor tán ezzel játszottam anno még egy HD5850-esem volt, és mintha nem tudtam volna max-ra állítani mindent, mert akkor nem lett volna meg a 60fps-em... de nem emlékszem már rá pontosan.Amúgy most az ROTTR-rel játszom R9 290-en, de nem teszem max-ra csak high-ra, és az élsimítást is csak FXAA-ra teszem. Nekem bőven elég így.
-
szupermacs
veterán
válasz RyanGiggs #15 üzenetére
Multiban megvan a 30 fps 4x FXAA-val. Ha leveszem offra, akkor vígan megy a játék afölött is. Én is csodálom, hogy mennyire jól mennek komolyabb játékok is vele. Skyrim is maxon fut 30 fölött, AvP 2010 is megy 60 körül, ha kikapcsolom a Dx11-et. Persze pont emiatt vettem ezt a kártyát, de nem nagyon bírja szegény. ROTTR-t nem ismerem, nem kedvelem a tomréjder játékokat. Az előző része viszont siralmasan futott már. Viszont nem találtam annyira szépnek, mint amekkora gép kell neki. HotS is siralmasan megy kimaxolva, de D3 röhög és fut szépen. WoW-nál a látótávolságot levéve már ment a 60 fps körül, ha minden mást fullon hagytam.
-
ribizly
veterán
Jöhet 1-től 4-ig pack-ban PC-re és akkor arra be is nevezek.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
RyanGiggs
őstag
válasz szupermacs #16 üzenetére
"ROTTR-t nem ismerem, nem kedvelem a tomréjder játékokat."
Régen én sem szerettem.
Csak a 2013-ban megjelent, és ez az új ami nagyon tetszik!
(Valakinek meg ugye a régiek tetszenek, és az újak már nem.)
Nálam meg pont fordítva van, csak ez a két új ami baromira bejön![ Szerkesztve ]
-
-
Emődi
csendes tag
3 éve raktam össze a gépemet ismerős szerezte be a belevaló nagy részét nagyker áron és nincsen meg a minimum. (250-be állt meg.) Elmennek ezek a fenébe! 😂😂😂
[ Szerkesztve ]
-
mAtech
aktív tag
válasz szupermacs #11 üzenetére
Én az ajánlott konfig jelenlegi forintosított árát szeretném havonta nettóban megkapni
És lenne öröm és bódottá'Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
RyanGiggs
őstag
válasz errorcode06 #19 üzenetére
A régiek inkább azért nem érdeklik az embereket, mert már nagyon gagyi grafikájuk van. Talán ha kapnának egy felújítást... Én lehet szívesen kipróbálnám! Amúgy az újakban elég jók az akciójelenetek is.
-
NandorHUN
addikt
Akkor jobban jártál volna hardveraproról Én 5 éve raktam össze a gépemet 280ból (GTX 680 és 2600k), még szerencsére a min. benne vagyok.
Ettől függetlenül a 980Ti és 1080 nem tudom mire kell... Az alap, ha valaki 4K játszik, de 1080-on elég overkill. Ennyiből veszek 3 XO-t.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest