Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz BiP #16039 üzenetére

    ... és ha tudnád, hányszor megfordult már a fejemben, hogy cserélnék belük! Mert még okosnak vagy értelmesnek sem kell lennie, mégis sokkal jobban él mint én, begyűjtve akár sokkal több élményt is (mikor látja az ember, hogy már megint hol nyaral -> aztán persze kérdés h ez neki mekkora élmény, illetve kimerül-e a tengerparton fetrengésben,. vagy felderíti-e a környéket is).
    Miközben é n az egész környezetemtől azt hallgatom milyen értelmes vagyok (és ezután szokott jönni az, hogy "akkor miért így vagy úgy... XXXX éled az életed" ) de ezzel még leginkább csak azt értem el, hogy az utcán egy év alatt több ember jön oda hozzám útbaigazítást kérni mint másokhoz egész életük alatt... mert én olyan értelmesnek nézek mint aki tudja. És persze nem csak magyarok, volt amikor orosznak kellett elmagyarázzam merre ment, aztán mikor megköszönte én meg oroszul válaszoltam rá, nézett.

    Na a bunkók nem tudnak ilyet, helyette tök jól élnek; é s azt gondolom ha sokkal értelmesebb lenne, könnyen lehet , hogy fele ott sem járna (mert pl tele lenne kétellyel). Ezek magabiztosak, kétely alig vagy egyáltalán nincs bennük.
    Mert azt vettem észre, hogy részben (nyilván ez nem a kép egésze) ezek az emberek úgy boldogulnak az életben, hogy ő a megmondó ember, ő nem kételkedik, az a f*sza amit ő megmond! Na most itt is vigyázni kell, mert úgy vettem észre, van egy bizonyos határ, amin túljutva viszont ezek az emberek azok (akik ha nem vállalkozók) akkor 2 havonta munkahelyet váltanak, mert nem lehet velük együtt dolgozni és elküldik őket (Zoltán haverom is ilyen, meg van a faluban itt egy öreg közmunkás, az is egy az egybe ennek köszönheti, hogy ott tart ahol) és a párkapcsolataik is pár hónapig tartanak mindössze. De pont ez az a kategória akinek már nem nagyon tudsz tanácsot adni, hogy hol b*ssza el.

    [ Szerkesztve ]

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák