Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz koby11h #1543 üzenetére

    Én régebben jártam hasonlóan, de kicsit másképp. Hatalmas népszerűségnek kezdtek örvenedeni az ismerősi körben a külső inyók (a legtüöbb csak üres dobozt vett; volt amelyik megkérdezte a 3000ft-osról h ez mekkora lesz? Mondtam neki h amekkora winyót teszel bele. jah h az is kell bele? Az úgy nem jó... )

    Szóval egy ismerősöm eljött hozzám (úgy hiányzott, mint hányás a buszmegállóba) hogy menjek le hozzá, mert valami van a géppel (ez volt pontos hibaleírás). Mondtam neki h ok, de épp dolgom van, várjon meg (én úgy gondoltam h kint, ő meg bent tette). Persze ő a "házkutatós" fajta volt (aki nem csak megül/áll egy helyben, hanem sétálgat, levesz dolgokat a polcról, megnézegeti, hozzápiszkál mindenhez, és hülye kérdéseket tesz fel).

    Egyszercsak felkapta az asztalon heverő "dobozt" amiben egy 1TB-os HDD foglalt helyet (akkoriban egy 1TB-os HDD úgy 18-20 ezer ft volt) és elkezdte dobálgatni h milyen jó kis masszívank tűnik, meg van benne anyag biztos, ő ezt el is vinné ilyet nézett ki 3 ezerért, ne féljek kifizeti. Na akkor úgy rádörrentem, hogy magamon is meglepődtem, konkrétan majdnem keresztbe nyeltem le, hogy abban van egy 1TB-os hdd is, (amin mellesleg valaminek az egyetlen backupja volt és épp visszaállítani akartam róla). Erre jött, hogy az jó, neki az elég is lesz ...
    Na ezután emelthangon elmagyaráztam neki, hogy NEM ELADÓ, még 25 ezerét se, mert nekem nem ér annyit venni egy új 1TBos HDD-t, meg egy új külső házat, összerakni, másolgatni, hogy utána legyen egy 0 km-es winyóm.

    És ekkor még azt hiszem, nem voltunk túl a "jópofa kulcstartós" eseten.

    A "jópofa kulcstartós" eset akkor már ide kivánkozik : Egy időben mindenféle ürüggyel mászkált hozzám (szerintem unatkozott) hogy jaj ja gépét nézzem meg, vagy csak nézi nekem milyen gépem van, mit csinálok stb. Közben persze folyt a "házkutatás", igyekeztem szemmel tartani / kiDUMPolni de sokszor más dolgom is volt. Egyszer nézegeti a pendrivejaimat megjegyzi h milyen jópofa kulcstartó kéne neki is egy ilyen. Mondtam neki h nem kulcstartó, és nem adom neki. Ezután pár nappal észrevettem h pont az a pendrive eltűnt, de van h kölcsön adom, öcsém / akkori asszony kölcsön veszi stb, így nem tulajdonítottam neki jelentőséget volt vagy 8-10db úgyis. Emberünk aztán megint jött, és feltűnt, hogy simáét távozása után van eggyel kevesebb pendriveom. Mikor legközelebb jött nagyon ráfigyeltem és épp telibekaszáltam amint lazán hülyeségek dumálása közepette zsebre rakja a pendriveot. Azonnal szóltam neki h zsebürítés mert láttam mit tett az imént, erre jött a szöveg h ezek úgyis értéktelen vackok neki meg mennyire kéne. Mondtam h amúgy a másik ketőt is visszahozhatja legközelebbre... Erre tette a hülyét, meg esküdözött, hogy ő még sosem vitt el innen semmit,m meg mennire fáj neki h ezt feltételezem. Persze sosem kerültek vissza a pendrivejaim.... :(

    Ezután nagyon rövid úton leépítettem, mert amúgy sem szeretett fizetni, csak kérések voltak :(

    #cuska #pendrive #külső ház #hdd

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák