Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#40553216 #99 üzenetére
ööö... egészen közelről meg tudom erősíteni, h itthon komplett gépeket gyártanak (nem ritkán a német mérnöki bakikat itthon kireszelve) németbe. Olyan céghez, aki nagy betűvel hirdeti a német minőséget, így német-úgy német, etc...
Igen, a minőségi követelmény magas, átvételnél mindent néznek.
-
Alchemist
addikt
válasz
Dark Archon #98 üzenetére
Akkor talán úgy lenne helyes, hogy "Germániában minőségellenőrzött" mosógép.
-
törölt tag
válasz
Dark Archon #98 üzenetére
Meglehet, így van. De az is meglehet, nem láttam minden mosógépet. És az is, hogy amelyiket nem Germaniban gyártják, arra nem is írják rá. Majd ha megyek Miele szaküzlet közelébe, megnézem, és referálok.
-
válasz
#40553216 #97 üzenetére
Arra próbáltam kilyukadni, hogy te azt írtad, hogy minden Miele mosógépen ott van, hogy "made in Germany" s te magad írtad le, hogy rohadtul nem csak ott gyártják. Innentől kezdve a matrica nem igaz. S nekem ez csak egy megérzés / tapasztalat volt, fogalmam nem volt az egész márkáról. De pont ezért vesztette hitelét (nálam) a "made in Germany" szlogen.
-
törölt tag
válasz
Dark Archon #96 üzenetére
Szerinted Németországban működő gyárban meg van fizetve a szalag mellett álló akármilyen munkás? Elmondanám, hogy a szabályok szerint egy román munkavállaló pont ugyanolyan feltételekkel dolgozik, mint egy német. Ilyen helyeken nincs stikli, főleg nem ilyen reprezentatívan német helyen. Nem véletlenül hozta ide Magyarországra az Audi és a Mercedes a gyártást, és nem ott bővítették a gyárat innen oda vitt munkaerővel.
The Least Serviced/Most Reliable Appliance Brands (Reviews/Ratings)
Miele most reliable appliance manufacturer: Which?
Persze, bárki tud. Üzletpolitikai döntés kérdése, hogy sok gyenge minőségű cuccot akarsz eladni olcsón, vagy jóval kevesebbet kiemelkedő minőségben, megbízhatósággal, de jóval drágábban.
-
válasz
#40553216 #95 üzenetére
Teljesen mindegy. Még, ha Németországban is gyártják, elhiheted, hogy nem a német áll a futószalag mellett... hanem a cseh, a román, a lengyel vagy a magyar vendégmunkás. A lényeg, hogy pusztán azért, mert valamit ott gyártanak, nem feltétlenül garancia a minőségre. Kínában is tudnak minőséget gyártani, ha az meg van fizetve, minőségi alapanyagokat használnak, stb. Bárhol tudnak, mi is tudunk.
-
törölt tag
válasz
Dark Archon #94 üzenetére
Miele production sites
Van egy gyár Kínában, ahol a helyi piacra gyártott porszívól műanyag részeit és a fröccsöntést csinálják, ezen kívül összeszerelnek. Van egy Csehországban, ahol szárítókat, felültöltőseket és a belépő mosogatógépeket gyártják. Van egy Romániában, ahol elektromos részegységeket gyártanak. Meg egy Ausztriában. De! Az összes (kb. 5 millió) eszköz messze nagyobb részét ténylegesen Németországban állítják elő és szerelik össze. Ha nem így lenne, az már rég kiderült volna abban a világban, ahol egyrészt pár éve, mikor az AEG befejezett minden gyártást Németországban, akkor országos bojkottfelhívás volt ellenük, és az erről szóló cikkekben külön kiemelték, hogy a Miele az utolsó német cég, amelyik otthon gyárt, másrészt amikor az Apple-t cseszegetik, hogy a cég, amelyikkel a szutykait gyártatja, egy olyan céget bízott meg alvállalkozóként, amelyik gyerekeket is alkalmaz. -
válasz
#40553216 #88 üzenetére
Hát persze
Nekem ez a "made in Germany" semmit sem jelent már, ugyanis van némi rálátásom a dolgokra, bár kétségtelen, hogy nem mosógép fronton. Ez a "made in Germany" úgy néz ki ugyanis, hogy licence-ben gyártatnak. Előfordulhat ugyan, hogy németek tervezik, de aztán a fantasztikum rajzaikat cseh, lengyel, román vagy magyar tervezők rázzák gatyába és szintén a felsorolt országokban gyártják.
-
törölt tag
válasz
E.Kaufmann #92 üzenetére
Hét éve, amikor még volt valamennyi pénzem, vettük az akkori legolcsóbbat, ráadásul 25% kedvezménnyel.
-
E.Kaufmann
veterán
Bakker, ezek szerint csak igazak a közmédiában lévő hírek, ha itt rajtam kívül mindenkinek jut Mielére, vagy legalább már látott szétszedve egyet.
De az is lehet, van itt egy Miele gyár az országban és ide járnak a dolgozók kommentelni
Mi a kocsit vettük annyiért, mint amennyibe egy Miele kerül. -
arnyekxxx
veterán
válasz
#40553216 #81 üzenetére
meg mondjuk olyan különbség is van, hogy a miele burkolata tüzzománcozott nem sima festett bádog így nem fog elkezdeni 5évesen rohadni a festék alatt
Az ilyenek miatt van az hogy a németnél 10évesen erkölcsi elavulás miatt lecserélt miele még kishazánkban 10-15 évig boldoggá tudja tenni a felhasználót.
-
törölt tag
válasz
E.Kaufmann #86 üzenetére
Szerintem a Miele ezt is jobban bírja.
-
törölt tag
válasz
Dark Archon #83 üzenetére
Így lenne, ha önmagában a brutál anyagmennyiség lenne az egyedüli kritérium. Csakhogy a Mielénél van egy érdekes és speciális előfeltétel. Ezt minden mosógépen feltüntetik, mégpedig ebben a formában: Made in Germany. Ott tervezték és ott is gyártják.
(#82) E.Kaufmann
Legkésőbb három év múlva referálok az első tíz évről. Most tartunk hét évnél a legkisebb meghibásodás jele nélkül, heti átlag négy mosással. -
E.Kaufmann
veterán
válasz
Balathruin #85 üzenetére
A Miele is ezt csinálná, ha így kibánnának vele.
-
Balathruin
veterán
válasz
E.Kaufmann #84 üzenetére
Olcsó mosógép magát bontja le
(egy kis segítséggel)
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Dark Archon #83 üzenetére
Hát állítólag falat tudtak bontani a ruszki mosógépek
-
-
törölt tag
válasz
E.Kaufmann #74 üzenetére
UK-ben vehetsz tíz év teljes körű garanciát mellé. Szerinted bírja tíz évig?
Mikor nálunk beüzemelte a szervizes, beszélgettünk. Mondta, nekik felültöltős van, de ezek belső szerkezetben alig térnek el az elöltöltősektől. Ugyanúgy egy oldalon van csak felfüggesztve a dob. Mert 3,5 cm vastag tengellyel meg a hozzá tartozó csapággyal lehet. Nem hártyavékonyságú szerkezeteket csinálnak, emiatt aztán az összes gépük nagyjából 20 kg-mal nehezebb, mint az összes többi gyártó gépe.
AEG L98699FLE2 80 kg
Miele WKR 770 WPS 100 kg.
Valamitől lesz 20 kg különbség. Lehet, ettől (is) lesz a sok évnyi élettartam különbség. -
-szp-
aktív tag
UPDATE a cikkhez: Megkérdeztük az LG-t, mostanra válaszoltak a kérdéseinkre.
Az alsó rész külön is indítható, mi több, meg is vásárolható önmagában, így "a korábbi modellekkel is jól használható". Az alsó és felső részben külön-külön Wi-Fi és NFC van, az alsóban semmilyen betöltőnyílás nincs, így közvetlenül a ruhára kell önteni a mosószert (az öblítést el sem merem képzelni, hogyan kell megoldani). A két rész közösítőcsővel köthető össze.
Az áráról egyelőre nincs információ. -
arnyekxxx
veterán
válasz
E.Kaufmann #74 üzenetére
viszont nem 10 hanem 20 évig bírják és nagyon jól dolgoznak.
persze hátrányuk, hogy mellettük nem tanul meg az ember háztartásigépszerelő lenni
(#73) a_n_d_r_e_w
Nekem addig nem kell amig nem 64 bitesek és nincs bennük legalább 8G ram. és természetesen a kijelzője legyen retina oled.
-
-
hagymas7up
tag
válasz
Balathruin #75 üzenetére
Azt nem lenne nehéz megvalósítani!
-
Balathruin
veterán
Mikor lesz az, amikor minden ruhadarabot külön moshatunk?
-
E.Kaufmann
veterán
Nézegettem ezeket a Mieléket, rohadt drágák, már elnézést, ha 10 évig bírják, akkor is olcsóbb, ha ez alatt az idő alatt veszünk 3 akciósat 60-70 körül. Szivattyút, szíjat már tudok cserélni
, ha meg komolyabb gondja van, jöhet a következő. A mosószer/öblítő adagolás viszont tényleg nem hülyeség, de a videó alapján mintha ez is olyan lenne, mint a kapszulás kávéfőző, venni kell, nem lehet akármilyen folyékony mosószer.
-
Cathulhu
addikt
Na itt az első kétmagos mosógép. Elindul itt is az őrület, jövőre jönnek a Samsungtól a 4 magosak, aztán majd az első 8 magosak big-LITTLE működéssel, de az első szériások nem fogják tudni egyszerre használni mind a 8 dobot, hanem vagy csak a 4 kicsit, vagy csak a 4 nagyot, az első heterogén mosógépekre várni kell egy generációt.
-
arnyekxxx
veterán
Okos kotont nem mutatott be senki?
-
caprine
senior tag
A végén még vírusirtót is kellesz vennem a mosógépre... nevetséges. Ha már úgyis odamegy az ember megtölteni a gépet akkor már csak le is nyomja rögtön azt a néhány gombot és elinditja a mosást. A telefonon ugyan annyi gombot kell hozzá megnyomni, sőt még többet. Ez max annak jó aki van olyan hülye, hogy betárazás után elfelejti beprogramozni a mosógép indulását és a meloban jut eszébe, és akkor onnan el tudja inditani.
Az evolució, illetve inkább a civilizációs betegség témában meg a wall-e jut eszembe, na pont efelé tartunk.
-
scope2007
addikt
ááá ez durva
ha kiteregetne magától az lenne az igazán szuper
többivel boldogulok amúgy -
Muton
addikt
oké
emellett lg mosógépes tapasztalatom alapján elég nagy összegbe mernék fogadni, hogy hamarabb bekapcsolom kézzel, mint hogy kimész a nappaliba a telefonért, aztán az előszobába, mert a kabátban felejtetted, aztán előveszed, elkezded rázogatni, hogy feloldjon (bár azt nem értem, hogy hogy kell rázni, hogy beírja a nyitó kódot, azt még majd vezesd le kérlek
), majd fogást váltasz, hogy meg tudd nyomni a kamera gombját, ami az én telefonom nincs is
, aztán elindul a kamera, nálam legjobb esetben is 1 mp, majd ez bekapcsolja az nfc-t és ez elindítja a mosógépet, utána meg kikapcsolhatom a kamerát és lezárhatom a telefont, majd vihetem vissza a kabátba. lol, és valaki jó fizut kap ezért a fa$$ágért...
-
Alchemist
addikt
válasz
Tigerclaw #40 üzenetére
Mindig ki kell találni valami újat, különben éhenhalnak a gyártól.
Hogy ez később társadalmilag elfogadottnak és hasznosnak minősül-e, az más kérdés.
A témában kötelező olvasmány!
-
Tusak85
csendes tag
Feleség mellé szvsz teljesen felesleges, az asszony az összes funkciót tudja. Főleg a HomeChat funkció működik elsőrangúan : "Hogy a p....ába tudtad már megint összekenni így magad!; Hagy békén egész nap mostam, meg amúgy is fáj a fejem!"
-
Thrawnad
senior tag
-
törölt tag
-
bteebi
veterán
...viszont majd be lehet vezetni a trial-os mosógépeket, és lehet írni mosógépes vírusokat is. Mind a kettőnek ugyanaz lenne a lényege: beteszed a ruháidat (mondjuk csak 40°C-on moshatót), azután a gép zárolja az ajtaját, és azzal fenyeget, hogyha nem utalsz át pénzt x bankszámlaszámra, akkor egymás után háromszor kimossa a ruhákat 95°C-on, azután meg majd "random seekelést" csinál a dobbal
.
-
törölt tag
Attól, hogy a forgástengely függőlegesen van, még lehetne vele mosni. Pont a célpiac USA-ban rengeteg ilyen gépet adnak el most is.
Agitator blades top loader
Impeller blades top loader(#9) ViZion
Itt nem éppen szépeket írnak az ISE-ről. Kicsi cég volt, saját „fejlesztés”, gyártás aligha. Az oldal adminja is a tömegminőség közé sorolja, kifejezetten kiemelve, hogy sosem volt (pontosabban, hogy ő sosem állította, hogy van) egy szinten a Mielével. A 10 év garancia sokaknak csak ígéret volt a minőségre. Akkor már inkább a Miele (mosógép legalábbis ez van).
Kollégámnak Bosch mosógépe öt év után lett csapágyas.„De persze annyi esze egyik cégnek sincs, hogy az a tetves mosógépbe beöntök 5 l mosószert és 5 l öblítőt, akkor szipákolja magának...”
De, van. Természetesen(?) Miele. TwinDos és Liquidwash.(#14) Arni
Tényleg, ha a farzsebben marad az okosteló, akkor a gép el sem indul?(#22) fornettisuti
Pénzmosoda? -
A`rpi
addikt
válasz
Tigerclaw #40 üzenetére
Logikus az egyszerűsítés lenne, nem árt fejben tartani fogyasztói társadalom vagyunk, évtizedekre is tudnának gyártani készülékeket, de ez nem valósulhat meg egyéb érdekek miatt, pénz pénz pénz. Hívószó mindig kell hogy legyen valami most ezek mennek, más kérdés hogy nagy szükség nincsen rájuk.
-
bteebi
veterán
Nem rossz ötlet. Amúgy akár valami webshopból is rendelhetne, amiről küldhetne emailt/SMS-t. De az még jobb lenne, ha azt érzékelné, hogy milyen ruhák vannak benne. Az újabb mosógépek (de lehet, hogy már a kicsit régebbiek is) mérik a ruha súlyát, és annak megfelelően lerövidíthetik a mosóprogramot. Ez mondjuk szerintem hülyeség (szerintem egy ruha kimosásához is ugyanannyi idő kell, mint mondjuk tízéhez), de lehet, hogy rosszul gondolom. Sőt, ha a bennük levő töltet túl könnyű, akkor talán el se kezdenek mosni/centrifugálni (?). Az meg már jó ideje természetes, hogy a centrifugálás sebességét annak megfelelően szabályozzák, hogy mennyire van kiegyensúlyozva a ruha a gépben - meg persze maga a mosógép mennyire áll stabilan.
-
bteebi
veterán
Okos mosógép, OMG...
Okosbaromság telefonb*ziknak. Már magam előtt látom, ahogy mindenki posztolja FB-ra, hogy épp mennyi és milyen ruhát mosott ki, amit a sok hülye még lájkol is
.
Akkor lesz majd okos a mosógép, ha összeszedi a valóban piszkos/szennyezett/büdös ruhákat, majd megfelelő programmal kimossa, kiteregeti, és ha megszáradt, akkor összehajtogatva elpakolja a ruhásszekrényekbe (akár adott, fix helyekre), és amit kell, azt ki is vasalja. Minden más csak mókusvakítás.
-
haddent
addikt
Mi történik, ha az okostelefon a zsebben marad? Megkapja a fluxuskondenzátor hiányzó részét az intelligens mosógép és életre kel lassacskán ahogy a nedvesség miatt a telefon átprogramozza őt?
-
lehet csak én értettem félre, de nem azt mondja a cikk, hogy telefonról kell indítani a mosást, hanem telefonról _lehet_ feltölteni egyéni programokat. de a képen látszik is, hogy vannak rendes kezelőszervei.
-
Armahun
addikt
Ennek az lesz a vége, hogyha mosni akarok le kell tölteni egy appot, amin belül vásárolhatok majd mosási tikettet ahányszor használni szeretném a gépet.
40 fokon 10 euro, színem ruhák 15 euro, 60 fokon fehér akciósan kettőt egybe 25. -
seederking
őstag
válasz
hagymas7up #41 üzenetére
Úgy látszik nem és reméljük még sokan felismerik az összefüggéseket...
-
wednesday
őstag
válasz
hagymas7up #41 üzenetére
Majd egy erős Napkitörés egyszer lerendezi az "okos kütyük" világát.
Nem, nem örülnék neki, ha hirtelen valaki erre gondolna, hogy ezért írtam.
-
-
-szp-
aktív tag
A "másik találmányhoz" - a Body Dryer már megcsinálta?
-
ngabor2
nagyúr
Már van ilyen. Asszem Miele márkájút láttam, kifejezetten hozzá való, előre csomagolt mosó- és öblítőkapszulával. Mivel nem abban az árkategóriában voltak, amiben mi nézelődtünk, a részletek után nem nézelődtem. Valami 600k volt egy mosógép, a hozzá tartozó szárítógép is hasonló árban volt.
-
hagymas7up
tag
válasz
seederking #31 üzenetére
Nem csak nekem tűnt fel ez??? Szerintem is a technika fejlődésével az emberi értékek eltűnnek.
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem a jövő nem az eszközök felesleges bonyolításáról szól, hanem épp az egyszerűsítésről. Kevesebb alkatrész, stabilabb, megbízhatóbb, takarékosabb, olcsóbb, javíthatóbb. Kalapácsra sem tesznek lézeres irányzékot, meg szenzorokat és BT-s kommunikációt, hogy az okostelefon elemezni tudja az ács mozdulatait és kiértékelni, hogy mennyire hatékony. A mosógépet is felesleges telefonról irányítani, NFC-s, BT-s, Wifi-s, 3-4-5G-s kapcsolaton keresztül. A mosógépben fejlesszék azokat a funkciókat, amire a mosógép való. Legyen víz, áram és mosószer takarékos, csendes, és hatékonyan mosson. Ha nagyon kell, ma már beállíthatod rajta, hogy mikor kezdjen el mosni, ha például egy bizonyos időszakban olcsóbb az áram.
-
Tigerclaw
nagyúr
SZVSZ nagyon erőltetett és izzadtság szagú ez az erőszakos "smartosítás". Ez csak annyit változtat hogy a felhasználók egyre butábbak és lustábbak lesznek... már ha elég buta az ember, hogy megvegye ezeket.
Mondjuk én a smart/okos előtaggal sem értek egyet telefonoknál sem, hiszen csak számítógép funkcionalitást adtak a telefonokhoz. Az asztali gépemre se mondom azt hogy okos, mert nem az.
-
keopsz
HÁZIGAZDA
az alsó mosógép áll. passzintható más felsőkhöz is..
-
-
Pro Koryak
addikt
húú, nagyonari. szóval én a hölgyikéből kérnék kettőt, és igen, maradhatnak...
-
EmberXY
veterán
válasz
macilaci78 #32 üzenetére
Velem olyan még nem fordult elő, hogy a levetett nadrágomat egyből a mosógépbe dobtam volna, előtte azért illik átnézni, hogy maradt-e benne pénz, nehogy az asszony lenyúlja...
szaszlaci: "Hé, Zuzu..."
-
seederking
őstag
Persze,èn sem szeretnèk barlangban lakni ès ott állitgatni a termoszt ha èpp fázom.Nekem csak az a bajom ezzel az egèsszel,hogy ebben az "elgèpesitett" világban ahogy fejlődik a technika úgy tűnik el az empátia,segítőkèszsèg,embersèg,bizalom.
Mi ma egy adott szó,mennyit èr.?
(Lásd ph fekete lista)
Tudom elkanyarodtam kicsit a tèmától de sajnos a fejlődő világnak ez ugyan úgy hozadèka mint az hogy dolgozhatsz otthonról,befizetheted a csekkjeidet otthonról,rendelhetsz bármit (ruha,èlelmiszer stb) otthonról.Persze kènyelmes meg tök jó csak elidegeniti az embert az embertől. -
válasz
seederking #28 üzenetére
Az evolúció általában véve okos. Ha megnézed az emberszabású emlősök kicsinyeinek nagy része nem képes rögtön a születés után lábra állni, futni, stb. Azért, mert a szülők illetve a társadalom (kolónia-törzs-csoportosulás-akármi) meg tudja védeni a kicsinyeit a ragadozóktól. Ez egy bölénycsordánál vagy gazellacsaládnál ugye nem kivitelezhető, mert nincs konkrét fészek vagy állandó védett táborhely.
Nem a többi emlőshöz kéne mérni magunkat, hanem az emberszabásúakhoz, ott pedig akkora nagy difi nincs, ami meg van, az pont a megnövekedett agytérfogat miatt. Én ennek spec örülök, hogy nem lakunk még mindig egy fán és majszolunk hernyókat reggelire
-
Velins
csendes tag
...és tavaly még nevettem azon a képen, ahol egy áruház mosógéposztálya volt, az eladó pedig a következő kérdést tette fel: - Milyen tűzfalat szeretnél venni a mosógépedhez?
Hát, nesze, itt van... -
seederking
őstag
Talán a metroban olvastam Frei egy cikkèt amiben egy amerikai barátja elhivta hogy lent az utcáról megmutassa neki hogyan állitgatja a lakás különböző helyisègeiben a világitást (erőssèget,színeit) mobillal.
Ismètlem lent az utcárólEbben a cikkben irta,hogy van olyan hűtő ami èrzèkeli ha fógyóban van benne egy adott èlelmiszer pl tej ès...ès meg is rendeli automatikusan a termèket.Na ez mi már.Szerintem van benne igazság,hogy egy idő után az ember fejlődèse a következőkèpp fog kinèzni.Elcsökevènyesedett kezek (mivel már "lassan" nem lesz rá szüksèk) max a recskázáshoz ès megnövekedett koponya tèrfogat.A vègèn magunk leszünk a fantáziánkban èlő ufo. Csak egy èrdekessèg :A csecsemők azèrt nem tudnak fölállni-kiegyenesedni más emlősökhöz mèrten egy időben,csak x idő után mert az evolúció során a koponya mèretènek fejlődèsèt a gerinc-törzs nem tudta követni. id"discovery.
Èrdekes dolgok ezek...Ez a jövő,de vajon milyen?!Jó vagy rossz irányba haladó.Mindenki dóntse el maga -
Örülök, h nem vagyok egyedül! Szabadalmaztatnom kellene. Olyan flakonokkal, ami szabvány méret. Kupakot letekerve egy zárófólia, régit kihúzom, az újat fejjel lefelé becsúsztatom, átszúrja, adagolja. Víz mennyiséget mér, alvileg azt is észreveszi, ha kevés a ruha, szal a mosószer+öblítő+fehérítő adagolás sem lehet nagy kunszt, nem kell milliliteres pontosság.
De tényleg felfoghatatlan, h nem ilyesmiket tlálnak ki. Hűtőknél már van úgy tudom, ami nézi mennyi tej vagy akármi van benne. Kávéfőzőből is van ilyesmi...
Másik "találmányom" az instant törölköző mosó-szárító! De erről majd máskor!
-
szaszlaci
addikt
-
Ennek én is örülnék, mert mindig megy a harc asszonnyal is, hogy most mennyi öblítő mennyi mosószer mennyi ruhához. Ha okos lenne ez a tragacs, megmérné a ruha súlyát, max én még megmondom, hogy póló, gatya, farmer is akad benne, és nem annyira szutykos, és akkor úgy szipákolja be a nagy tartályból, és ha az fogyóban van, írjon mailt vagy sipákoljon, és én feltöltöm szívesen
Deszép is lenne
-
fornettisuti
veterán
Jobboldali keprol vmi modern atm ugrott be
-
Huhh, megnyugtattál.
Szal. szelfizek a mosógéppel és ha van elég lájk a faßbúkon, akkor lesz tiszta gatyám. Fain.
De persze annyi esze egyik cégnek sincs, hogy az a tetves mosógépbe beöntök 5 l mosószert és 5 l öblítőt, akor szipákolja magának...Mert gondolom ebbe is bele kell locsolni ezeket. Ha fogy, akkor küldjön e-mail-t, ennyi.
Inkább erre gyúrnának szerintem. -
törölt tag
Jónapot!
Egy mosógépet szeretnék!
kettő lett! maradhat? -
MrCsiT
addikt
Elavult vagy, gyermekem:
1. nem kell feloldani a mobilt, van rá app, ami mozgásra feloldja;
3. az NFC aktiválódik, ha a mosógépet felismeri az EGY gombbal indítható kamera, nem kell gondolkodni;
2. NFC csippendélt beprogramozod, hogy ha elolvasta a telcsid, mártévtávirányíCcsa is az eszközt.Ez EGY lépéses indítás, minek ide tekergetés?
-
Armahun
addikt
Nemrég ment egy rádió reklám:
Okos telefon mi? Velem majd okosodhatsz ha beindul a színes program!
Ja, hogy bennmaradtunk a farmerzsebben? Szorribocs én csak egy buta mosógép vagyok. -
-
Alchemist
addikt
Ahogy öregszem, egyre inkább szeretem a buta, faék egyszerű gépeket
Anyósék kiskertjében a következő körkörös játék megy:
1. "vegyünk egy szép új fűnyírót",
2. kb. két év múlva a nyár közepén bekrepál,
3. akkor vegyük elő a 35-40 éves régi ruszki fűnyírót. Igaz, hogy ronda nagy fémdarab és hangos, de követ-kavicsot tör, gyökeret és fémet rezzenéstelenül kettévág, ha beindul a Terminátor is elfutna előle.
4. jön a következő szezon: "ja ne azzal a régi ruszki vacakkal..." tehát:
GOTO 1 -
-jujj te miért vagy ilyen koszos mocskos ruhában? Elromlott a mosógéped?
-Nem, nem romlott, csak elvesztettem a telefonom.Valahogy ilyen lehet, h már a sza**** ööö a mosáshoz is okostelefon kell. Én szeretem a mi buta Bosch gépünket, beállítom a ruhát, hőfokot, centrizést és mos. A szuper AI-os Whirpoll pár év alatt eldobta az agyát... annyiba került volna, h repült utána a többi is
Ahogy öregszem, egyre inkább szeretem a buta, faék egyszerű gépeket...
Miele, Bosch vagy valami örökéletűt az ISE Appliances-tól...
-
aram01
nagyúr
Pont ma néztük mi is ezt, vajon mennyi lehet? nálunk forgalmazzák majd a jövőben?
-
Alchemist
addikt
Vajon kibír egy ilyen mosógép 10 évet?
(a legutóbbi két mosógépünk még kibírt) -
Muton
addikt
azt nem vágom, hogy miért gyorsabb elővenni a telefont, feloldani, megkeresni az lg alkalmazást, elindítani és nfc-vel átküldeni a programot, mint pörgetni egyet a tekerőn és rábökni a start gombra?
-
macman507
aktív tag
Már nem tudom hol láttam ezt a képet, de linkelem akkor..
-
kcsa
veterán
Amikor először megláttam az jutott eszembe, hogy ez nem moshat valami szuperül az alsó fiókban. Normál mosógépnél ugye azért nem szabad teletömni, hogy a ruhák szabadon mozoghassanak, így jobban tisztulnak, mert csapkodnak a ruhák össze-vissza.
Namost alul nem fognak...
Új hozzászólás Aktív témák
it A Consumer Electronic Show óriási élmény, ráadásul olyan dolgokba is belefuthat az ember, mint ez a háztartási gép, vagy gépek.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G7 - Ryzen 5 I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest