Új hozzászólás Aktív témák

  • Roachy

    senior tag

    válasz belovary #3253 üzenetére

    Sokkal nagyobb annál a Mantona táskánál, szerintem akár 2x annyi cucc belefér.
    Csalókák a netes képek, mert vastag elválasztó falak vannak benne, és a netes fotókon általában mindegyik benne is van. Így szűkösnek tűnhet, pedig nem az.
    Egyébként meg neked nem egy nagy fotós táska kéne, hanem egy kolléga, egy másik fotós, vagy egy asszisztens, esetleg egy serpa személyében.
    Esetleg a munkáltatód adjon neked autót és felszerelést, és akkor lehet a verda a bázis. Ott tartasz mindent, ami tudjuk nem éppen a legbiztonságosabb, de ha kilopják belőle az nem a te bajod. Kössön rá a céged biztosítást. Az ő dolguk lenne, hogy korrektül megszervezzék a te munkádat.
    Én biztosan idegbajt kapnék ettől a rohangálós, sohasem tudom hove kell menni, milyen felszereléssel munkától. Remélem nagyon jól megfizetnek ezért, csak úgy érheti meg. Ez kb lassú öngyilkosság. Nem tudom milyenek ott a viszonyok, de én rá csapnék az asztalra, hogy ezt így nem lehet.
    Egyébként meg a profi most is azt jelenti amit mindig is, hogy pénzt keresel vele. Így aztán menthetetlenül profi vagy, bármennyire is nem gondolod magadat annak, vagy bárki bármi más jelentést is ad a szónak. ;)
    Én továbbra is lebeszélnélek az oldaltáskáról. Borzasztóan kényelmetlen.

Új hozzászólás Aktív témák