Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Újra nagy divat Európában az online vásárlás, hála a Temunak
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Crypto Trade
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Mekkora trollkodás lenne ha stílszerűen a "Do you want edit button YES / NO" szavazást később átszerkesztené valami "Do you worship Satan" szövegre, és minden profilon aki szavazott, frissítésként ez megjelenne Facebook hőskorában, amikor még nem látszott a szerkesztési történet (nem mintha ma élne vele bárki hogy ezt megnézze), nagy móka volt azoknak akiknek ez okoz örömet. Amúgy meg pont arra van szükség hogy egy félhülye milliárdos még jobban befolyásolja (lassan tulajdonolja) a médiát, Trumpnál is bevált
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Adiking
tag
Halvány reménysugár ez!
Talán vége lehet a mainstream-nek mondott média arcátlan, jellemromboló tömeg butításának, sulykolásának. Várom már a röhejes, de egyértelmű jeleket... (Celebek, nagyvállalatok bojkottja pl.) -
janos666
nagyúr
Ez kiküszöbölhető, ha csak a beküldés után 5-10 percig szerkeszthetsz (míg újra átfutod, és kiszúrod a hibát, vagy befut az első kritizáló post, hogy valamit biztos elírtál), és még jobb ha még így is visszanézhető az előzmény is.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Microsoft Excel topic
- Milyen egeret válasszak?
- Politika
- iPhone-t használók OFF topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Mass Effect 3