Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Agostino

  addikt

  nekem eddig három autóm volt, most a negyediket hajtom. mindegyikkel volt baleset, koccanás, bár szerencsére sosem én voltam a vétkes. átérzem milyen dolog ez.

  első autómba előzés közben gondolt egyet - az utólag kiderült részeg - sofőr és szépen jobbról belehajtott, mert ő ott balra le szeretett volna kanyarodni fékezés és index használata nélkül. szerintem amúgy halott lenne, ha nem vagyok ott.

  második autómat öt hónapig élvezhettem, amikor hátulról fékezés nélkül belénkrohant a mögöttünk haladó jópofa, totálkárra törve minket. flottás, céges tökömtudja milyen autót fizetett, szépen tejelt a biztosító, de volt vele két hónap szívás.

  a harmadik autómba szintén belementek hátulról, bár, akkor már egy napja nem az enyém volt, de keseregve hívott fel a vevőm, hogy képzeljem mi történt. ezek után tudtam, hogy vonzom a bajt

  a mostani negyedik autómat a szalonból hoztam ki, négy hónap után a parkolószomszéd jobbról orral beállt, persze lehúzta a lökhárítót. lapított, mint szar a fűben, de nem úszta meg amit kapott, a végén örömmel fizette ki a komplett lökhárító fényezését.

  szóval ilyen ez az autós biznisz.

  [ Szerkesztve ]

                            hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse

Hozzászólok Aktív témák