Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • alevan

  őstag

  Azért a 6 sávot úgy érik el, hogy befogják az USB2nek fenttartott legacy sávokat. Vagyis mezei kábelek nem lesznek jók, hisz azokban nincsennek árnyékolva ezek a sávok általában (mert minek).

  Arról nincs adat, hogy milyen hardvereken lehet majd találkozni a VirtualLink aljzattal. Valószínűleg az új generációs VGA-kra felkerül egy, illetve bizonyos, nagyobb teljesítményű notebookokra is, ahol az egy kábelre való szűkítés sokat segíthet, hiszen így egy hordozható PC-hez is jóval egyszerűbben csatlakoztatható lesz egy VR headset.

  Valószínüleg. Vagy nem.

  Mindent az USB-Cre tolnak, ám már manapság is keményen bele kell túrni a specifikációkba bizonyos termékeknél, hogy mit is támogat az USB-C és mit nem. A VGA gyártók még arra is fel kellene készítsék az USB vezérlőt a VGAn, hogy USBként használd, átadjon 40W áramot, támogassa minden lehetséges USB alternate használatra, ami plusz költség.

  [ Szerkesztve ]

  "Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés