Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • bambano

  titán

  LOGOUT blog

  Erről vagy kellene még bővebben, alaposabban írni, vagy megmarad spanyolviasznak...

  lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

 • pilóta

  veterán

  Szvsz ennek sok éve alapértelmezettnek kéne lennie. Röhely, hogy a mai számítástechnika/internet lehetőségek mellett még mindíg nincs összekötve az összes (só)hivatal/intézmény/hatóság/önkormányzat/stb.
  Pl. simán lehetne egy olyan rendszert kiépíteni, ami mindenkinek kötelezővé tenne egy rendszerbe kapcsolt számítógépes számlázó/pénztár rendszert, ami egyből küldhetné az apekknak az adatokat, nem kell többbé könyvelő stb.
  Vagy ha kell egy lakáshitelhez földhivatali akármi kell, akkor ott helyben a bankban a saját digitális aláírásoddal/azonosítóddal beléphetnél a rendszerbe, lekéri az igazolást és a bank máris látja, hogy van-e már jelzálog rajta stb. stb.
  Vagy az orvos a tajszámod alapján látná az összes valaha volt kórtörténetedet egy rendszeren, meg milyen gyógyszert szedtél valaha, bármelyik körzeti orvos is írta fel bárhol stb.
  Ma már mindenütt van net, ha dróton nem, akkor mobil...

  [ Szerkesztve ]

  Aki él és nem boldog, az téved!

Hozzászólok Aktív témák