- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz seniman #18885 üzenetére
Aztán mikor megveszi és rájön hogy több pénzt költött mint kellett volna, akkor teszik fel ide vagy jófogásra a terméket olyan megjegyzéssel hogy "okoskodók kíméljenek"
___
Itteni:
"VIP, EGYEDI, SIM KÁRTYA KÖNNYEN MEGJEGYEZHETŐ TELEFONSZÁM"
Te jó ég, azok az árak.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz customer114 #18896 üzenetére
Piros v. Zöld vita elkerülése miatt maradjunk csak a sima matricánál.(#18898) customer114
Nabasszus, tényleg. De várj, az nem a piros led?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz customer114 #19053 üzenetére
Ilyen egy normálisan bemutatott PC, szinte már mindent tudni lehet róla.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MK VII #19930 üzenetére
Látom megy a mesterségesen generált Pokémon utálat:
"Ez az első haláleset a világon, amely a Pokémon Góhoz köthető, igaz, valószínűleg nem a játék használata vezetett a tragédiához."
"A nyomozók egyelőre nem tudták megállapítani, miért nyitottak tüzet a fiatalokra."
Szó sincs magánterületről, meg semmi ilyesmiről. Engem pl nem érdekel a játék, de sokaknál a játék utálatát, meg a beszólogatást nem értem. Kinek mi köze van hozzá hogy egy adott ember mivel játszik. Idióta balesetek meg eddig is voltak, elég csak az IQ halott selfie-zős halálesetekre gondolni. Ez egyáltalán nem újdonság.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MK VII #19933 üzenetére
"Mert lehozták a hírekbe, hogy magánterületre mentek be és a tulaj lelőtte őket, mert azt hitte betörők?"
Az egy teljesen másik eset. A linkelt hírben a vasút mellett sétáltak. De amúgy tök mindegy, csak szerintem nem játékra kell fogni ha valaki full idióta és így jár. (főleg hogy nem a Pokémon GO az első ilyen játék, csak most ugye ezt anyázza mindenki)
BTW nincs okostelóm most, szóval nem is játszom vele. Amúgy is 10 óra munka után a francnak sincs kedve kimozdulni otthonról:
(#19944) 1tom
Semmi gond nincs azzal az Xbox One-nal. Lakkfekete a bal oldala, ránézel és már karcos lesz. Bőven vannak ennél ramatyabb gépek is, ezek felületi karcok csak.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz -=RelakS=- #20030 üzenetére
Szerintem az Toys akart lenni, csak a gyárban valaki be volt épp állva.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Már jelentve lett a hirdetés, mert tilos ilyeneket árulni, meg keresni is. Samu ezen példányaiban egyszerűen otthon át lehet írni az IMEI-t (ami persze illegális), így újra el lehet adni működőképes telefonként.
szerk:
Én azért lehet figyelném a tagot a jövőben, hogy milyen telefonokat akar majd árulni.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Star Wars Battlefront és FIFA 16 játék (PC)
"Eladóvá vált Star Wars Battlefront (PC) játékom, 17 óra játékidővel, kioldott kártyákkal és fegyverekkel és FIFA 16 (PC) játékom, 499 játékidővel, és Online bannal, tehát, csak offline lehet vele játszani."
Nem elég hogy accountot akar árulni, de még bannolva is van. El sem tudom képzelni mire gondolhat.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz customer114 #20637 üzenetére
"Belvárosi lakás, parkolás ingyenes. Kedvesen fogadott, egyedül voltunk a lakásban. Az üzlet megkötése után egy órával elégedetten távoztam. (az órát nem nézte) Ajánlott! Remélem üzletelhetünk még a jövőben"
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest