Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Trailblazer #19090 üzenetére
Nyár van..az oktaédereken kívül mindenki tojik a PCre nagy, ilyenkor csökkent a kereslet, nincsebben semmi meglepő.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Trailblazer #19092 üzenetére
En is saját tapasztalat alapján írtam..10+ év alatt. Kínálat van bőven, kereslet csökkent. Persze megfelelő árazással lehet kompenzálni
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Killer01 #20340 üzenetére
Erdélyi Ferenc névvel súlyosbító.
Kéne valami reg előtti teszt már..
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz quailstorm #20587 üzenetére
Az OTP szerint 20ért vettem G41M-S3 lapot X5460 procival és 2x4GB memóriával..ebből a lap ~1k, mert postával költöttem ennyit
Persze nem ez az általános..de ki lehet fogni. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
"Ritkaság core2quad q6600 akció!" - 14.990
Azért ehhez pofa kell..
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz MK VII #20742 üzenetére
Nekem is van pár ismerősöm, aki ezzel tolja..volt aki i5Król váltott vissza, mikor masszívan elkezdett WoW/WoT/LoL/CSGO/L4D vonalon mozogni..szóval van létjogosultsága, csak meg kell húzni egy vonalat, sajnos keményebb szitukban az IPC kevés. Ha nem sajnálták volna ki belőle a HTt..na akkor ütne árában.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Ahol egy E8400 elmegy, ott mennek a Quad xeonok is javarészt..c2dt nem vennék, úgy dobálom kifelé őket kb. 5k egy L5408, ami G31ben Q9450ként funkcionál ~65W fogyasztással..
Olcsó DDR2 is van, csak a 2GB modulok drágák, sima 1GBosokat 1k körül szórják kifelé, nekem is van rahedli, lusta vagyok felrakni őket ennyiért -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz #90933760 #21161 üzenetére
De, azt teszed. Kelted a hangulatot feleselgesen, ráadásul teszed azt konzekvensen rossz helyen. Ha valami problémád/javaslatod van, tudod hol a helye, fáradj át, ezt itt fejezd be légyszives.
Az eladóval fel lett véve a kapcsolat, mint azt írtam a hirdetésben is, együttműködést tanúsít, tesztel, az eredményt pedig közölni fogja és annak megfelelően lépünk.
Nem lehet mindig ajtóstól rontani a házba..még ha 99% bizonyosság is van.
Téma off. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz kenwood #21164 üzenetére
Technikai oldalról a kiemelés kicsit nehezíti az ügyintézést ilyen esetben, de ez megint olyan téma, amit mi tudunk, miért/hogy intézzük. Semmi nem történik ok nélkül ;p
A tettrekészséget díjazzuk, a jelentések a legtöbb esetben segítenek tisztázni az aprót, de csodák nincsenek, problémás esetek mindig lesznek..igyekszünk. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz kenwood #21167 üzenetére
"Kipróbált termékről van szó, amire garanciát vállalunk, mint minden termékre a webáruházunkban.
A kedvezményes ár, a közvetlen gyártói kapcsolat eredménye!"
Kíváncsi lennék mit szólnának egy h2testw screenhez róla..meg a közvetlen gyártói kapcsolat is kemény lehet..aliexpress eladó tippre ;p
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Trailblazer #21288 üzenetére
Ami energiával oda írtál ill. ide, egy jelentés már megtette volna a hatását hamarabb ;p
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Trailblazer #21507 üzenetére
Google keveri oda, régóta jaja1981 van a mentett lapoknál. Valamit tud a gyerek, reklámozza magát keményen
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Megdőlt a válaszolási idős csúcsom..14'02 írtam egy tagnak, ma válaszolt
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Trailblazer #21631 üzenetére
~80500000000ms reakcióidő
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Trailblazer #21634 üzenetére
Nyilván nem nézegettem..3 napig nem válaszol, keresek mást
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Trailblazer #21759 üzenetére
Nagyon nem. Aztán ha valaki megunja és törli, ill. szólni mer érte, talán be is kaphatja. Momentán nem tudom, hol érzi magát farkaskoma
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Trailblazer #22142 üzenetére
Pont nem Nem lennék pártatlan emiatt..amúgy én sem értettem, miért utalt előre másodszor is..bármennyire is jó vétel lett volna az adott kari (járt már nála egy hasonló OEM tőlem, ami pozitív benyomásokat tett rá az OCs tempója okán, szóval a lelkesedés alapja ez volt.
seniman
A belépőszinttől eltekintve eligazodok..az szimplán nem érdekelt sose[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz seniman #23172 üzenetére
Az a moslék egy értelmes 45nm E0 Quaddal igencsak meglódul, nem kell lenézni. Persze túl van árazva és az a Q6600 egy matuzsálem, de a lap/ram nem rossz alap. Mondom ezt úgy, hogy OCs i5K/i7K után nyomulok jelenleg QC 775 géppel diliből
Baltofarkas
Hivatalos FSB tudjuk mennyit jelent..mennek ezek szépen 1600 felett is kényelmesen..a jobbak 2000nél sem állnak meg. Az OC RAM ehhez jó partner pl.
A helyében külön árulnám a vasakat, reálisabb áron simán elvinnék a korszak kedvelői. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz seniman #23188 üzenetére
Persze, abban a felállásban nem valami hűha. Egy ~4G Yorkkal már nem lenne vészes, ill. RAMból is inkább több kéne, mint jobb..
Nálam 3.8GHzen már kifacsarja a 480at szépen, FHDban nem lenne gond erősebb karival sem..nyilván határok közt, de amit beraknék egy Sandy i5 mellé, ebben sem félteném -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz #90933760 #23190 üzenetére
Simán bírja 1333 felett a RAMot, még a szutyok G41 is tudja addig (alap 1066 helyett), OC FSB mellett meg a szűk keresztmetszet is lazul..nézz szét hwboton mit mennek értő kezekben a jobb lapok
Persze, valós haszna nem sok, de ez más kérdés..Ahogy én is írtam, mennyiséget többre tartom, de nem rossz a tempó sem. DDR2vel amúgy a masszív OC ott bukik, ahol járok épp..4x2GB 1110/C5 modullal az NB 960MHznél elhasal..DDR3mal ilyen szívás nincs, 2x4GBal vígan megy az OC.
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz #90933760 #23193 üzenetére
A gyors RAM azért jó, mert nem fogja vissza az FSB OCt..teszemazt egy értelmes E0 5440/50 472/444MHz mellett megy 4Gt..emellett mehet a RAM jóval nagyobb frekin, mint 1333..ha nem akarod visszaosztani, arra jó az OC kitt..másra felesleges valóban.
No, szóval hülyétkapok.. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Trailblazer #23234 üzenetére
Mert itt is él a szabályzat.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Intelligencs #23278 üzenetére
UV filc..nem hülyeség. Szerencsére még nem próbáltak meg így átejteni, de nem is tudnának emiatt
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
TAGAN TG430-U15 430 W-os moduláris tápegység / 4500 Ft
"jó állapotban eladó fenti árban vezetékek, tartozékok nélkül
Garancia 1 hét próba. Tartozékokkal 10 000 Ft."Autó eladó, 1 guriga. Ha kell a kormány és a kerekek, 2.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- PayPal
- Kés topik
- Horgász topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest