Új hozzászólás Aktív témák
-
HÁZIGAZDA
"na hát elveszett a hsz-em, majd legközelebb volt vagy fél oldal, nem gépelem be újra és utálom ezt a szar okádék és használhatatlan rios-t már, egy kezdő designer/programozó jobbat csinál 2 hét alatt vazz.."
hogy te mekkora egy hülye barom vagy... a kezdő dizájnerek és programozók előtt pedig adott a feladat, még fizetünk is érte, ha 2 hét alatt jobbat csinálnak (10 ezer forintos órabér mellett is olcsó lenne).
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
veterán
Annak még talán örülni is fogunk, ha nem emeled tovább a színvonalat. Jó nekünk ilyen szar, ami nem jegyzi meg azokat, amiket írsz, ha kilépsz a böngészőből és újraindítod a gépet... mert máskülönben megjegyzi, de ez nem a RIOS dolga, a böngészőké, még ha csak az volt a célod, hogy beírd, iPad-ról írtad (volna), akkor is. Szerintem kb. mindenki magasról levakkantja, hogy mit hisztizel itt most.
[ Szerkesztve ]
-
floatr
veterán
A fénytestvéreid közül -- majd ha odaérsz -- küldj már át pár olyan embert hozzánk interjúra, akik 2 hét alatt ennél jobbat produkálnak a követelmény speckó felvételétől kezdve a átvételi júzer tesztig bezárólag Elég akkor is, ha majd befejezték az iskolai tanulmányaikat...
-
-
lenox
veterán
Hasrautesre 450 nm haznak a fala 200 meter, 2.5 meter magasan 500 nm, az olyan 70000 iphone, nagysagrandileg 40 millio dollar, ha el nem csesztem, szoval gazdag ember vagy, ha ennyi kidobni valo penzed van.
Kulonben nem tudom volt-e mar, de nem tunt fel, szoval Steve Jobs szoftver ergonomiaban veri az osszes konkurenciat, lehet, hogy nemely funkcio hianyzik, meg hogy van ami bugos, de jobb elmeny az atlagusernek, mint egy nokia/samsung vagy mas telo. Ez kulonben a tobbi szoftverukre is igaz. Es nem latszik sehol, hogy barmilyen ertelmes probalkozas volna, ami valtoztatna ezen, vagyis hogy ergonomikusabb szoftverrel jonne ki konkurens termek. A marketing meg a termekek mas jellemzoi hol jobbak, hol rosszabbak, jelenleg elegsegesek ahhoz, hogy ezzel a plusszal taroljanak.
-
-
Alex91
félisten
-
sgery
őstag
Azért valaki végig gondolta, hogy 14 milliárd dollár az 2800 milliárd forintnak felel meg?
A magyar éves állami bevétel 12.000 milliárd forint.
Szerintem sokat segítene Steve bácsi, ha 1 évi profitját nekünk adnáFurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
törölt tag
ugyanúgy el tudnak tévedni benne
Van egy idevágó poén:
Örökös versenyfutás folyik a programozók és az Úristen között. A programozók igyekeznek minél nagyobb, jobb és idióta-biztosabb programokat létrehozni, az Úristen pedig igyekszik minél nagyobb és jobb idiótákat produkálni. Egyelőre az Úristen van nyerésbenMellesleg jobbnak tartom az iPhone egy fizikai gombos megoldását, mint a legtöbb androidos telefon több és egymás funkcióját gyakran fedő gombját. Például Androidon a vissza gombbal is lehet addig lépkedni, míg kilép a programból, ugyanakkor a home gombbal is ki lehet lépni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
na pl. iPhone-on nincs vissza gomb
Nincs fizikai vissza gomb, azonban minden olyan helyen, ahol lehetséges a visszalépés, az ezt lehetővé tevő virtuális gomb azonos helyen jelenik meg, szóval értelmes embert aligha zavar össze. Persze vitatható, hogy melyik jobb megoldás, ez inkább egyéni preferencia és megszokás kérdése.
-
Morden24
nagyúr
Hát nemtom, szerintem még olyan felületet nem találtak fel (és nem is fognak), aminek minimális megismerés sem kell
Azért mondtam, amit mondtam, mert ha valamit, hát pont azt lehetne az iOS szemére vetni, hogy egyszerű. Talán már túl egyszerű is. Beállítások szempontjából meg eltévedni egész nehéz, mert alig vannak lehetőségeid, de az is mind egy helyen.Sectumsempra - For Enemies
-
bunfi
őstag
Az egyszerűség pedig baromi jó dolog, csak egy a bibi. Minél egyszerűbb és átláthatóbb, annál kevesebb dologra képes. Én képes vagyok megtanulni bonyolult dolgokat és örülök neki, hogy megtanultam, mert felhasználható tudást szereztem. Akkor most akik annyira az egyszerűséget istenítik, azok buták vagy szeretnének elbutulni? Ugyanez igaz a zárt kereskedelmi modellre is. Ha én írok egy programot, vagy egy különleges igényemet (bizony, mert nem vagyok tucatember) kielégítő programot veszek meg és nem engedi legálisan futtatni az apple, akkor én vagyok a hülye, hogy parasztnak tartom őket?
Az aluházas témában pedig moonmannek teljesen igaza van, sajnos az elektronikus dolgok nem szeretik a hidegből-melegbe-rögtön bekapcsolva dolgot. Ezt már apámék is tudták, pedig akkor a színes tv is nagy szám volt (ki is nyírták a fenti műveletsorral tv-t a kedves vásárlók). Az meg külön vicces, hogy a nagy sztárok és hírességek, akik mindenben az egyediséget kedvelik és milliókat költenek rá, megvesznek egy zárt platformú tucatkészüléket.
Aki pedig ekkora kijelzőn akar filmet nézni annak gratulálok. A zenehallgatási és tárhelyigényekkel kapcsolatban pedig, ki az a HÜLYE, aki egy HORDOZHATÓ készüléken VESZTESÉGMENTES formátumú ZENÉT hallgat? Azt hiszem, hogy jobban szól, akkor jobban szól. Persze. Miért nem veszel hozzá egy fain kis AKG fejhallgatót még egy phooone áráért, ha már veszteségmentes.
Szóval ideje visszaszállni a földre. Mindent annyiért lehet eladni, amennyiért megveszik. Azonban ne legyünk már rá büszkék, hogy nem az árhoz méltó minőséget és szolgáltatást kapunk. És még én fogom rosszul a telefont...
[ Módosította: philoxenia ]
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
philoxenia
MODERÁTOR
irgum, fogd vissza magad légy szíves, a hozzászólásaid felét törölni kellett, mert felesleges volt, mindjárt folytatom a kapcsolódóakkal.
-
janos1988
addikt
válasz philoxenia #294 üzenetére
Azert ha mar kinasat jatszunk, nem artana priviben tajekoztatni az embert, hogy melyiket es miert...
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
janos1988
addikt
Fejleszteni kellene a rios-t. Autoprivi a moderalt hsz irojanak ha torlik amit irt. Ez am a ficsor.
Amugy meg csak az igazat irtam
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
moonman
titán
válasz janos1988 #297 üzenetére
"kinasat jatszunk"
moderálásnak hívják.
-
janos1988
addikt
Aha, jol olvasod. Alapelvekben sehol sem talalom, hogy melyik pontot is sertettem meg. Ha ezt is moderalasnak hivjak, az mar messze nem jo.
-
azbest
félisten
válasz #06658560 #303 üzenetére
A negyedév során az Apple 3,89 millió Mac számítógépet – többségében notebookot –, 14,1 millió iPhone-t, 9,05 millió iPodot és 4,19 millió iPadet értékesített. E számok az egy évvel korábbiakhoz képest rendre 27 és 91 százalékos növekedésnek, illetve 11 százalékos visszaesésnek felelnek meg. (Az idén piacra dobott iPad esetében értelemszerűen nincs összehasonlítási alap.)
Az előző év ugyanezen negyedévéhez képest 91 %-kkal több iPhone-t adtak el a jelenlegi negyedévben. A hír nem az iphone 4 tavalyi mennyiségéhez viszonyít, csak te keresed a kákán a csomót. Ezekben a számokban benne van a kategória minden típusa.
[ Szerkesztve ]
-
Telomanikus
senior tag
"Steve Jobs kritizálta az iPad-riválisokat."
meg is értem...de nem inkább kinevette?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest