Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
pergabb
senior tag
válasz Kkromer #1300 üzenetére
nappal semennyire, pedig a többi kamerát nézem akkor fényerőben és megapixelben is eltér. Nem éjszaka állsz neki fotózni, akkor mondja meg a különbséget az, akinek 2 anyja van este meg úgy is gcam kerül elő, ott pedig néha csodák vannak, mert pl note 7 esetén az éjszakai gcam ezerszer jobb, mint mi 9 esetén, arra ugye bár 2 port létezik eddig és egyiktől sem dobtam hátast.
-
grizlisandor
veterán
Ma próbáltam felhívni az okospultos fólia miatt a helyi(viharsarki) MM-et, hát persze, hogy automatával kell beszélgetni, okospultot természetesen nem lehet felhívni. Kezelő nem veszi fel a telefont, hiába kapcsolnak át az okospulthoz, csak csörög. Megelégeltem felhívtam a szegedi számot, ott felvette egy "kislány" mondom neki, hogy egy Mi 9T-re szeretnék fóliát. Azt válaszolta, hogy nem érdekes a telefon típusa, ők bármilyen telefonra tudnak tenni fóliát.
-
aero.
veterán
Szerintem meg maradjunk annyiban, hogy minden telefon szarul szól. Videót megtudsz mutatni valakinek, vagy kihangosítva telefonálsz, de zenét kár hallgatni bármelyiken is.
-
Bagoly01
senior tag
Ez nem igaz... hangsúlyozom hogy mobilhoz mérten, de füleld meg a P20 prót! Ott bizony fellehet lelni mélyhangokat is! Persze nem egy sub láda, na de akkor is!
(#1313) Kkromer:
Nem szar, egészen jól szólnak a xiaomik szerintem, csak nekem hiányzik belőle a szeteró hangzás.
Ebben azért lemaradnak a Huawei-től pl. -
goom
senior tag
A MediaMarkt ClearPlex megoldását választottam fóliázás terén. Gyorsan, ügyesen feltették (két készülék volt kb. 7-8 perc). Gondolkodtam a hátlapra is, de nem értettek egyet. Szerintük érdemesebb hátsó tokot használni - és mutatta is a srác a saját készülékét, ahol elöl-hátul fólia volt... viszont szerencsétlenül ejtettet le, pont az élére. A két fólia sértetlen maradt, viszont alatta az üveg elrepedt. Meggyőztek.
Tudtok-e esetleg átlátszó, de minőségi hátsó tokról?...
-
Kkromer
aktív tag
Youtebe videókat szeretek.nézni, hallgatni.
Jelenleg sztereó az Asus 5. Van ebben is basszus. És iszonyat hangos.
Tudom, azt mondod, tartsam meg. Meg is tartom. De persze az ember haladna a korral.
Volt Xiaomi Mi Max 2 telóm.Pazar hangja volt, és sztereó. Gari után 1 hónappal kijelző hibás lett. Lett helyette Xiaomi Mi Max 3. Csaladóst keltő volt a hangja ( sztereo), és a kijelző is..El is álltam.a vásárlástól....A valaha volt legjobb telóm a Xiaomi Mi Max 2 és az Asus Zenfone 5 volt.
[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
akinek a sztereo hangzás ennyire fontos,mert látom többen vagytok...
akkor ő minek nézeget mono telefont?
de tényleg, érdekelne....Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
válasz #42308056 #1327 üzenetére
Választék az van..csak nem sztereó. Nem érzem szükségét személy szerint...nagy divat így járkálni az utcán nyomatva a zenéket vagy kihangosítva telefonálni,hallja mindenki,mert biztos kíváncsi rá valaki.. persze ez számomra gáz,hogy nekik nem, az meg őket jellemzi :) zenét én mindig fülhallgatóval hallgatok ,ott meg sztereó :)
[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
szuladam
aktív tag
Hali!
Ha beirjatok a *#*#4636#*#* akkor a preferált hálózathoz és a cella információ frissítéséhez nektek mi az alap beállítás?
-
silvergod
őstag
válasz #42308056 #1331 üzenetére
Én pontosan értettem hogy te miről beszélsz...ezt nem is veszem magamra
Hát fura szokásod van... élvezhetetlen még otthon is így zenét hallgatni,meg se fordulna a fejemben,arra ott vannak a komolyabb cuccok,nem egy telefon.[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
törölt tag
-
Liliom9
tag
Jött ma frissítés az MI 9T-hez. Global 10.3.10.0. Android biztonsági frissítés (2019.06.hó) és néhány bug javítás (képernyő zár, értesítő sáv, kamera, Game speed booster).
-
silvergod
őstag
válasz #42308056 #1335 üzenetére
Hadd döntsem már el hogy nekem mi jött át,a bejegyzésből... valahogy minden topikban megjelenik ez, látom már többen vagytok.... Engedjük el ezt szerintem...
-
laci laci
addikt
Arra utaltam, hogy csak egy-két telefon tudja a sztereó hangzást, ott kettő csengőhangszóró van és az generál sztereó hangot. A többinél a beszédhangszorót használják dual-nak, attól még nem lesz sztereó.. Én speciel a dual Speakert próbálom a mi8-ból portolni és kell hozzá root+twrp..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
grizlisandor
veterán
Sajnos xda fórum(katt) elég üres, merre található még a telefonról használható fórum az okosságokkal kapcsolatban?
Valaki már csinált a telefonból Transparent Edition(katt) elég menő lett.
Jerryrigeverything of India meggyötörte a telefont, szerintem egész jól állta a sarat.
Agyalok, hogy milyen színűt vegyek. A fekete úgy semmi extra. A kék jó lenne, de kicsit bazári az összhatása, meg a piros gomb furcsán mutat a kék mindenhez. Így marad valószínűleg a fekete.
-
laca71
aktív tag
Sziasztok
Esetleg valaki cserélte le oneplus 5t telefonját erre a készülékre...
Ha igen, akkor mik a tapasztalatok...? -
NemMo
őstag
válasz grizlisandor #1348 üzenetére
Én kéket vettem és szerintem élőben nem bazári. Én már nagyon unom a fekete telefonokat, mert az ezelőtti 8 fekete volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest