- Video konvertálás
- Hálózati / IP kamera
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Windows 11
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz moonman #1062 üzenetére
Ezt gyanítom nem gondoltad át teljesen A 17"-os PBG4-eket nem így szerelték. Ettől függetlenül, minek az a hatalmas erő? Lauren, a hardcore gamer?
Az OSX ezeken a régi gépeken is nagyon gyorsan és reszponzívan fut, akár minimális videóRAMmal is (lásd ThinkPad X40).
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
válasz moonman #1103 üzenetére
Azért mert nem jutott eszembe, amikor a linkeket kerestem. Neszte itt egy.
-
Ti most másoljátok egymást, vagy netalán ugyanaz a troll vagytok kétszer? Mert egyikőtöknek se sikerült értelmezni amit írtam, ugyanazt írjátok, és mindig egyetértésben vagytok. Hmm. Na mindegy.
Na figyu. Leírom lassabban. Ha legálisan veszel meg minden programot, tehát semmit se lopsz el, költségben ugyanott leszel mindkét platformon. Vagy netalán van konkrét példád, hogy egymás mellett egy szoftver Mac verziója többe kerülne, mint a Windows-os?
-
-
válasz moonman #1148 üzenetére
"About 3 million computers get sold every year in China, but people don't pay for the software. Someday they will, though. As long as they are going to steal it, we want them to steal ours. They'll get sort of addicted, and then we'll somehow figure out how to collect sometime in the next decade."
Bill Gates, Speech at the University of Washington, as reported in "Gates, Buffett a bit bearish" CNET News (2 July 1998) [link]
-
válasz moonman #1152 üzenetére
Szoroz. Ha most nem is fosnak, azért a jövőtől tarthatnak (azaz '98-ban már látszott, hogy készültek). Egyáltalán nem sírnék, ha az ODF letaszajtaná az Office formátumokat a porondról
sheratan: Én azt hiszem, hogy igaza volt. Mert ha a konkrét emberből nem is lát pénzt, akkor is .docx formátumban készíti a dokumentumát, főleg ha az önkormányzat/munkáltató is ebben várja az infókat, akik viszont már busás pénzeket fizetnek a programért. Egy-két ember nem számít, ha az egész rendszer őket támogatja.
[ Szerkesztve ]
-
válasz moonman #1158 üzenetére
Enterprise és SOHO között azért van különbség. Utóbbira elég lehetne az OOo is.
madgie: Miért is? Ez csak egy fájlformátum. Ami a MS-éval ellentétben tisztán specifikált, és nyílt. A GIMP meg csak egy rossz vicc
sheratan: Tudom, de attól még ránk is igaz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest