Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Csomagot meg küld fény post! Csak az ablakot nyisd ki!
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Tikakukac
titán
Az NMHH-nak én pedig azt ajánlom, hogy talán nem kellett volna a sárga földbe döngölni a posta színvonalát és annak dolgozóit és akkor talán nem lenne akkora büdös nagy káosz.
De ezt nyugodtan végig lehetne küldeni mindenhova. Szervilis idióták gyülekezete mind.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
hemaka
nagyúr
A sok mammert ez nem állítja meg úgyse
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
juliabrilke
veterán
Ha drága postásbácsi nem sunnyogná el rendesen a küldemények és levelek kihozatalát, akkor nem is kellene bemenni állandóan.
Gyorsabb előre megírni az értesítőt és a probléma letudva (neki). -
Tetsuo
őstag
válasz juliabrilke #4 üzenetére
H*lye lenne kivinni, ezzel fertőzést kockáztatni minimálbérért.
Eljött az idő, hogy belássák az emberek, a keleti oldalon sem működnek a vállalatok nyugati minimálbér alatt. -
Segal
veterán
válasz juliabrilke #6 üzenetére
Tudom hogy sovány vigasz de nyugi itt nálunk is ez van. Sajna annyira túl vannak itt terhelve a lakótelepen hogy szerintem ha akarnák se tudnának mindenhova becsengetni.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
BiP
nagyúr
Alapból nem értem, miért kell ezeket sulykolni. Mi a tököm az a halaszthatatlan teendő, ami miatt most postára kéne járni?!
Csekkbefizetés a neten, de ha ez bonyolult (főleg a veszélyeztetett korosztálynak), akkor se járkáljon, mert a szolgáltatók úgyis moratóriumot hirdettek, nem fognak kikapcsolni semmit, ha Manyi néninél csak a járvány után lesz befizetve a számla. -
Tetsuo
őstag
válasz juliabrilke #6 üzenetére
Azért, mert becsületes, értelmes embert nem tud megfizetni a Posta. Ha erre van szükség, akkor 300 - 400 ezer ft/hó nettótól kellene ajánlatot tennie úgy, hogy emellett ne kelljen az alkalmazottnak kufárkodni biztosításokkal. Angliában működik, a kézbesítés sem drágább...
-
PDA_FAN
tag
A Posta évek óta nem viszi ki a küldeményeket mifelénk sem. Egyszer rákérdeztem, hogy miért nem csöngetett a postás, amikor épp otthon voltunk. Asszonták, mert egy csomagnál, tértivevényes levélnél nincs idejük az igazolvány egerészésére. Nincs elég ember, örülnek, ha a legfontosabb feladatokat el tudják látni.
-
PDA_FAN
tag
Idén eddig négyszer jártam a postán, holott egyszer sem állt szándékomban. Mindahányszor valamelyik hivatal kurvafontos fassága miatt. A legjobb, amikor az önkormányzat tértivevényes levélben kétszer(!) is értesített, miszerint mostantól én a Rozmaring utca 92-ben lakom.
Persze, legalább 30 éve, csak eddig ilyen hivatalos papírom nem volt róla, hogy a ház, ahol lakom, Rozmaring u. 92. Igaz, hogy kinn van a kapun a felirat, miszerint ez a Rozmaring u. 92, de hát az mit sem ér, ha nincs róla ilyen pecsétes papírom :-)
-
azbest
félisten
Ha ez az a bizonyos csekkautomata, amit kitelepítés óta kutya nem ellenőriz vagy tart karban, akkor hajrá.
Persze tudom, van már mobil appos befizetés is. Csak bizonyos esetekben még mindig az a legkézenfekvőbb bizonyíték a befizetésre, ha ott van róla a csekk vége és akkor nem kell bankszámla kivonatokat odaadni.
Az írás végén jópofa, hogy akit karanténba tettek, az oldja meg a meghatalmazást... Csakhogy a posta alapvetően nem fogad el semmi mást, csak ha személyesen ő kéri postai dolgozó előtt és úgy írják alá a papírokat. Különösen az értékeket, pénz átvételt tekintve.Két tanús papír nem elegendő. Az meg érdekes kérés, hogy amikor épp érkezik a postás, akkor valaki más épp legyen ott, aki nem a karantén alatt lakik.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Gyanítom most a különleges helyzetben a posta is rugalmasabb a meghatalmazásokat illetően.
A gyógyszerreceptek kiváltásánál is lazítottak a szabályokon.Amúgy én nem is emlékszem, mikor kellett a szelvénnyel igazolnom, hogy adott csekket befizettem, de hogy az utóbbi 5 évben nem, az tuti.
De az automata is ad bizonylatot, de ha valaki mobilfizetés esetén nagyon ragaszkodna a bankszámlakivonatos igazoláshoz (és nem elég neki a netbankos screenshot), az megvárja szépen a járvány végét, én emiatt nem rohangálnék bankba. -
ledgeri
nagyúr
Olyan webáruházból érdemes rendelni, ahol ügyelnek a fertőtlenítésre....
Kérhetném a listát, ha már tudják, hogy ez, mint elérhető infó, létezik?// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
addikt
Ma pont mennem kellett, nem para a helyzet. Egyszerre kettő ember lehet bent, mindenki maszkba, gumi kesztyű stb. Vigyáznak ahogy tudnak.
[ Szerkesztve ]
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
törölt tag
"Olyan webáruházból érdemes rendelni, ahol ügyelnek a fertőtlenítésre, és a várható szállítási időről is adnak információt."
Nem valószínű, hogy létezik lista, amit amúgy még karban is kéne tartani. Viszont ha valaki már rendel, megtehet annyit, hogy átnézi a lehetséges webáruházakat, és azokat részesíti előnyben, amelyek feltüntették, hogy intézkednek és odafigyelnek.
Ennyit kérnek. Őszintén nem értem egyébként, hogy mi ebben a bonyolult, és mi indokolja a fejet falba verős szmájlit.
Cikkhez egy javaslat: "A járványhelyzetben a hírközlési hatóság a következő
hat tanácstanácsok betartását javasolja:"A listában viszont csak öt elem szerepel. Ilyeneken könnyű elcsúszni, és szerintem ne szívassátok magatok azzal, hogy tök fölöslegesen még teret is engedtek a tévesztésnek.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz Jeanne d'Arc #15 üzenetére
Nálam is ez volt a helyzet.
Én csomagot adtam fel, otthon nyomtattam a címiratkitöltővel, szóval 1percig se tartott a postai jelenlétem. -
hokuszpk
nagyúr
vajon hany evet kapok, ha bemegyek maszkban, ami most pont nemannyira feltuno, es aszondom : "nalam van a slukker !" ?
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
hokuszpk
nagyúr
válasz Acélfarkas #28 üzenetére
stukkerslukker kell. a fertozos dumanak még a rendorok sem dolnek be.[ Szerkesztve ]
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
Degeczi
nagyúr
Leszámítva azt az apróságot, h míg postahivatal még falvakban is gyakori, Foxpost nemhogy faluban, városban sem mindenhol akad (még bőven 20e lakos fölött sem okvetlenül), vagy még csak a közelben sem.
Szóval az csak akkor játszik, ha mind a feladó, mind a címzett szerencsés helyen lakik.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz #72042496 #17 üzenetére
Mennyi idő legépelni, hogy ők vigyáznak? Mennyi plusz meló be is tartani különösen úgy, hogy most a webes rendelések felpöröghetnek?
Külső szemlélő honnan tudja, hogy melyik áll fent? Mennyire értelmes így a javaslat?Ez kivédhető lenne, ha pl a foxpost -csak mert az volt témában- vállalná, hogy (értelemes) UV LEDeket rak minden átvevős szekrénybe, hogy amíg várnak átvételre Hulljanak a királyok.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Diabolis
aktív tag
Érdekes, a nyugdíjat vagy egyéb pénzeket kiviszik. Bár én voltam a minap olyan szarrágó, hogy rákérdeztem: Ha SZERINTE tegnap nem volt itthon anyósom átvenni a tértis levelemet, miből gondolta, hogy ma a nyugdíj miatt itthon lesz?
Ő is a létszámhiányról habogott valamit. Én pedig tudok olyan szervezetet, ahol közölték, hogy a létszámhiány nem kifogás, a parancsot végre kell hajtani, különben vár a katonai ügyész. Pedig a smasszer sem keres többet mint a faszverő postás.Ne vegyél kutyát! Inkább fogadj örökbe. Tele vannak a menhelyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Házimozi haladó szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fujifilm X
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- EVGA RTX 3060 Ti FTW3 Ultra 8Gb dobozos
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Samsung Galaxy tab A 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest