- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszpapa
addikt
válasz norbi2010 #1345 üzenetére
Nekem ott nem írnak dátumot sem.
Az emailben írták, hogy a "Megrendeléséhez az előrendelt termékek megérkeztek."pedig én "csak" 6.án rendeltem elő.
Igaz én személyes átvételt kértem.
Most nem tudom, a T-oldala nem ad dátumot, de az emai szerint beérkezett.
Na, ha holnap jön email a GLS-től is, akkor lesz ebből valami.
Ha nem, akkor majd jövő héten valamikor.[ Szerkesztve ]
-
bobooo
addikt
válasz norbi2010 #1357 üzenetére
Ügyfélszolgálatos: A számlák kilettek állítva, de valamiért nem lett átadva a futárnak. Holnap hívjuk fel a futárszolgálatot, hogy mizu.
Persze a "valamiért"-et nem tudta megmondani...
De, ha hnap odaadnák a futárnak az már hétfőn kihozza és az nem 13.a.... szóval megy a sz@rkeverés...
Ja és +infó, hogy ezeket a rendeléseket nem lehet hnap mégis csak üzletben átvenni vagy hétvégén. Mármint amiket futárszolgálattal lettek rendelve..
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
-
-
nagyúr
válasz norbi2010 #7865 üzenetére
Én is megnéztem ezt a tokot, de az ilyenekkel általában az a tapasztalatom, hogy a fogása nagyon gáz. Csúszós, "kézidegen", vagy nem is tudom máshogy mondani. Általában a szilikon/gumis/valódi bőr tokokat ezért szoktam előnyben részesíteni, mert pont nem jelentkezik az előzőekben leírt 2 dolog (bár a bőr esetében újkorában a csúszós jelző igaz, később nem).
Szóval az általad linkelt tokkal mi a helyzet?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz norbi2010 #16226 üzenetére
Másfél évig volt 1 sima fólia rajta? Meg se merem kérdezni hogy nézett már ki...
Lehet orvosolni:
1. Szedd le finoman az üvegfóliát hogy lehetőleg ne törjön el.
2. Tedd le az asztalra, és menj át rajta többször szöszleszedővel.
3. Kijelzőt tisztítsd meg, itt is átmehetsz majd rajta szöszleszedővel.
4. Mehet vissza.
5. Örülsz. -
B-L-A-C-K
titán
válasz norbi2010 #16233 üzenetére
Felrakó szárny?
Amúgy rendelj teljes keretest, sokkal jobban is véd mint ezek.
-
Monyos
aktív tag
válasz norbi2010 #16438 üzenetére
Még a videók alapján is látszik + sok netes vélemény alapján sokkal jobb a Nillkin AP+ helyett a CP+max ot venni, ha minőségit szeretnél a teljes kijelzősből venni. Nem kelt gagyi hatást, kb olyannak írják mint az eredeti üveg.
Mondom ezt úgy, hogy én is még csak most fogok ilyet rendelni, de sok összehasonlítást, véleményt, külföldi fórumokat olvastam, hogy tényleg megéri-e többet adni érte vagy csak vakítás.
Persze az 3000 nél kezdődik, de valamit valamiért. (itthon 5000nél kezdődik... )
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest