Új hozzászólás Aktív témák

  • Romvr

    őstag

    Sziasztok,

    Nem régen döntöttem el hogy Android telefonom többet az életben nem lesz. Jelenleg azon vacillálok hogy fizu után benevezek egy használt iPhone 4S-re, vagy karácsony magasságában egy 5c-re. Az árkülönbség lényeges, mert lenne mire költeni a különbözetet. Szóval ha az igényeimnek megfelel a 4S akkor nem veszek feleslegesen egy drágább készüléket.

    Anno használtam iPhone 4-et (sima) iOS 5-el, meg nemrég 5c-t iOS7-el. Amin letettem a hajam az a készülék sebessége volt és ami számomra lényeges, hogy könnyen fotóztam vele jónak mondható képeket és a fényképezés sebessége sem volt semmi.

    A kérdéseim 4S tulajokhoz:
    - Úgy láttam technikai szempontból nem sok különbség akad a 4S és az 5C kamerája között. Ez gyakorlatban mennyit jelent? Láttam tesztet ami kb egyformára hozta ki a kettőt, meg olyat amin az 5C verte a 4S-t szóval nem tudom melyiknek higgyek.

    - iOS 7.1.2-es rendszer milyen sebességgel fotóz? Tehát az exponáló gomb lenyomása után mennyi a késleltetés? Ugyanez HDR módban mennyi idő míg elkészül?

    - Zárolt képernyőről elindítani a kamerát mennyi időbe telik?

    - Akkumulátort lehet még bele venni? (gondolom használtan csak leharcolt aksival vannak.)

    A rendszer általános sebessége ahogy látom továbbra is élmezőnyben van.

    A válaszokat előre is köszönöm!

    Romvr

    "(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser

Új hozzászólás Aktív témák