Új hozzászólás Aktív témák

  • Somatom

    veterán

    válasz HoTaZo #6606 üzenetére

    Nem ciki a vázlatírás, én is szoktam. Egyszerűbb, mint utólag átvariálni egy összetett feladat parancsait.
    Segítek, de nem fogom helyetted megcsinálni. Őszinte leszek. Azért nem, mert nem látom a végén azt a sikert, amiről tulképp szól a dolog. Az alap egyébként nem olyan bonyolult. Szinte ugyanazt kell csinálnod, mint amit SharpSH -nak javasoltam. Létrehozol egy változót egész szám -> 0 értékkel.
    Az alap parancs egy aktuális idő megváltozott esemény, kijelző bekapcsolva feltétellel. Ez minden percben kiváltódik. A művelet operátorok -> összeadás operátor -> az X változó értéke (ez az alap) -> 1 (ezt fogja hozzáadni). Ezzel minden kijelzőhasználattal töltött perc fordulóján eggyel nő a változó értéke. A további műveletek feltételeiben ennek a változónak az értékére kell hivatkoznod a kisebb, nagyobb, vagy egyenlőség operátorok segítségével.
    Pl. egy parancs eseménye vezérlés -> változó értéke be lett állítva. Ez ugyebár percenként megtörténik. Ehhez ha hozzácsapod a változó értéke nagyobb, mint -> konstansok -> egész szám -> 60 -at, akkor máris megvan az egy óra kijelzőidő eseménye. Remélem, sikerült érthetően leírnom az elméletet!

    SharpSA:
    Most már érted, hogy miért imádom az olyan kérdéseket, hogy "És azt még bele lehetne rakni, hogy....?"
    De, jelen esetben sztem nem kell mélyen belenyúlni. A változóval nem kell külön foglalkoznod, mert a csatlakozásos parancsaid eseményei mindenképpen bekövetkeznek, és ezzel a változód értéke is beáll a helyes értékre. A csatlakozós parancsaidhoz egyszerűen add hozzá a rezgő mód be, illetve kikapcsolását! Remélem, nem értettem félre, hogy tulképp mit is szeretnél elérni!

    [ Szerkesztve ]

    Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

Új hozzászólás Aktív témák