Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Mire belefognanak az NFT-be, mar rajottek a butabbak is, hogy nagyreszt csak atveresrol van szo. Marmint az NFT-ben az az atveres, hogy konnyen rengeteget lehet keresni vele. Mar akkor szoltunk, hogy a milliok mogott egyszeru atveres van.
Amugy fura latni, hogy meg egy techceg is, mint a Google, kenytelen buzzwordokon keresztul kommunikalni, mert mit gondolna roluk a tomeg, ha nem emlitenek, sem a blockchaint, se a Metat, NFT-t, stb. Kozben meg egyik technologia sem kapcsolodik a Youtubehoz.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Gagyiverzum helyett inkább a dislike-ok számát mutatná megint ez a hippi csürhe.
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakokkal 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
L4mie
veterán
de ha matócsi betiltsa a kriptót akkor leáll a jutube?!
*ironizáltam
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
1dude
aktív tag
Aztán egy olyan változatba miért nem ugranak fejest, hogy nekem fizet a youtube meg az influencer, hogy megnézem azt a sok hülyeséget, amit összehordanak?
-
Az nekem mindegy, általában célzottan keresek, és a korábbiak alapján egész tűrhető az ajánlott lista, viszont ettől a politikailag korrekt, hazug virtuskodástól hányhatnékom van.
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakokkal 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
bunfi
őstag
Igen? Megnéztem egy órás videót, mert többet akartam tudni a Grand Seiko Spring Drive mechanikájának a működéséről és megnéztem egy linkelt Harry Potter videót és azóta tele van az ajánlott videók lista ezzel a két témakörrel... pedig már 2-3 csatorna ment a levesbe, hogy ne ajánld ezt a csatornát, de még mindig próbálkozik. Tényleg az jó nekik, hogy sorban blokkolom a csatornákat?
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
törölt tag
Nem látok reklámot mert családi elofizu van a gyerekek miatt úgyhogy nekik kb mindegy innentől...
bunfi pont ugyanazzal szív. Pl elég sok elektronika és airsoft videót nézek. De a home tele van ugyanazokkal akiket már követek, es olyan videókkal amiket már láttam, new to you alatt meg tele van szeméttel, a releváns témák amiket nézek kb érintőlegesen... Az explore fülön meg csak magyar trash popzenészek jönnek, pedig olyat még soga nem néztem. Pont mint az insta, az is airsoft ötletgyűjtés miatt van, de az ajánló csak csöcsös insta modell izé, pedig amit követek meg keresek közelében sincs...
-
Egyetértek.
"Minden mindenki ellen,
Mindegy, csak dolgozni ne kelljen"
Azt még értem, hogy az "influenzások" meg a "dzsátubi" ebből jövedelemre tesznek szert, de aki ezért még fizet is, az miből keresi a kenyérre valót.
Mert ugye minden ember nem lehet "influszesszer", akkor ki dolgozna?Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
törölt tag
Nem az a gond, hogy nem a legszimpatikusabbat ajánlja, hanem hogy a tartalomgyártást a bulvárosodás irányába tolja. [link]
A normális újságírás alapja a stabil közönség, azaz valaki elindít egy csatornát és ha sokan követik, akkor többször szerepel az ajánlásokban ezért még többen követik és így tovább. Ezzel a csatorna motivált a minél magasabb színvonal elérésében, mert ha lekopnak a feliratkozók, azzal visszájára fordul a folyamat. A hagyományos újságírás is így működik: minél több az előfizető, annál többen olvassák az újságot és annál többen fizetnek elő rá, de ha leesik a színvonal, akkor lemondják az előfizetéseket és ez csökkenő spirálba lökheti a lapot, ezért nagyon oda kell figyelniük a reputációjukra.
Sokáig a youtube is így működött, egy témában azt ajánlotta, amit a legtöbben megnéztek és like-oltak. Ma viszont arra megy rá, hogy minél több fajta témában szétszórja a figyelmedet, azaz ha mondjuk fél évvel ezelőtt a gyerek a te accountoddal megnézett pár lego videót és az algoritmus észleli, hogy újabban nem nézel ilyeneket, akkor elkezdi agresszívan az arcodba tolni a lego tartalmakat, mert hátha újra rákattintasz.
Emiatt a tartalomgyártók nem a minőségben, hanem a szenzációhajhászásban érdekeltek: félrevezető címek és thumbnail semmitmondó tartalommal, mert nem az számít, hogy megmarad-e a néző a csatornánál, hanem hogy az emberek orra alá tolt thumbnail-re hányan kattintanak. -
tlac
nagyúr
-
kenwood
veterán
Ez egy baromsag.
Egyreszt az NFT-banyaszat elpusztitja az egesz galaxist,masreszt en a makoi Hagyma Ferenc szakkozepiskolaban vegeztem,nehogymar par Stanfordos,meg Princetonon vegzett ficsur jobban tudja nalam,hogy merre halad a vilag 2022-ben.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
-
Diabolis
tag
" de a metaverzumban való közös videózás ötletét megemlítették, "
Hehhh??? Szóval vegyem fel a valamennyire kényelmetlen VR sisakot, hogy a haverokkal megnézzek egy filmet, amit nézhetnék itthon is kényelmesen, normális felbontásban.... Tuti boomer vagyok.
Ne vegyél kutyát! Inkább fogadj örökbe. Tele vannak a menhelyek.
-
törölt tag
Szerencsére hozzáérők még nem csináltak bazinagy baromságot pl profitért. Ja várj már... Az euban is azért akarják eladhatóvá tenni a szolgáltatók a hívás meg minden adatokat mert egy elit egyetemen végzett szakember szerint az a jövő es jobb lesz a világnak.
Még szerencse
-
Béééla
őstag
Nagyon egyszerű: meglátták mekkora biznic van benne. A legnagyobb-legbiztosabb jövedelem a marketplace. Húznak minden eladásból egy kis sápot, és amíg pörög a hülyeség, ők degeszre keresik magukat. Hogy maradnának ebből ki?
Ahelyett hogy gatyába ráznák a platformot. Fél év alatt ezren néztek meg ugyanazt a videómat YouTube-on, ami TikTok-on egy hét alatt 200k-t ment...Bélabá
-
törölt tag
A ytshorton mit kéne gatyába rázni? Az egy eleve halott ötlet volt... Szinte kizárólag tiktok repuload az egész, arra meg ott a tiktok... Alig meglepő hogy a két platform más közönséget vonz, és teljesen másképp használják, így yt-n kisebb lesz ugyanannak a nézettsége...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- VPN topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Premier előzetesen a Test Drive Unlimited Solar Crown
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Házimozi belépő szinten
- Elegáns és igen fürge külső SSD-t dobott piacra a GoodRAM
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ACER NITRO 5 Ryzen7 5800H- 32GB RAM - RTX 3080
- ASUS TUF F15 Gaming Laptop - i5 11400H - 16GB RAM - 3050Ti
- XBOX Series X, dobozában, még 1 év gyári Microsoft garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Ej-ha Új Dobozos Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 Profi Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16/512 FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen