Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Ez egész jól hangzik, de ha jól értem ez inkább kontrasztosabb képet segít előállítani vagy mi, nem? A cím alapján egész másra gondoltam, hogy a fényerőt a környezet fényerejéhez igazítja, mondom mi ebben az újdonság.
-
tgabi333
aktív tag
és egy uv lámpa mellett nem fog működni?
-
MODERÁTOR
Nem tűnik rossz elgondolásnak, nade majd kiderül élőben. Bár arra kíváncsi leszek, mire fog elterjedni egy ekkora felbontás, mikor nálunk a FullHD is gyerekcipőben jár..
Everybody lies.
-
Thulcandra
senior tag
Nálunk gyerekcipőben jár, a fullhd az igaz, de külföldön mi a helyzet a cikkben emlegetett 4000x felbontással. Nem igazán láttam cikket ilyen felbontású panelekről, habár biztos gyártottak már, csak milliókba kerül és bemutatókon használják max. Vagy ?
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
ROBOTER
addikt
válasz Thulcandra #6 üzenetére
Ne csak mozgóképben gondolkodj.
A dSLR-eknél már lassan alapnak számít a 12 megapixel, és egyre több a 15,18,21,24 megapixeles kamera, nem beszélve a KF hátfalakról. Kiadványszerkesztőnek, fotósnak, tervezőknek, orvosi alkalmazásokban áldás az ekkora felbontás....
-
klambi
addikt
nekem valami hasonló van a monitoromban, cs ő nem a külső fénykehez képest állítja be a fényt... de nem rossz!
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
Translator
tag
Yep, az egyik kérdésem az lett volna, hogy mennyire barnulunk le a tévénézés közben.
A másik pedig az, hogy az UV mennyire szedi szét a folyadékkristályt meg a panel többi elemét?Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin
-
marsu
veterán
A cím alapján valami teljesen más dologra gondoltam ...
Press any key to continue ...
-
djyuri
őstag
HY
és hány colos képernyőhöz jár majd ez a felbontás? És hogy oldja meg a készülék a full hd megjelenítését ekkora felbontásban,vagy ez kizárólag számítógép monitornál lesz ekkora felbontás?
-
simonzé
addikt
Tehát most a TV felbontást kezdik el csesztetni. Még a HD sem terjedt el, de máris újabb kell... Van erre egy francia kifejezés, de azt most nem írom ide. Bökapóára végződik
Én maradok a jó öreg CRT-nél, mert valamennyit konyítok a dologhoz.I don't fit in. I fit out.
-
Integra
titán
ne mo-ból indulj ki. mo olyan amilyen és olyan is marad.
nyugaton már csak kb hd-t lehet eladni, 2-3 digitális szolgáltató van, hd felbontást garantálva, nem pedig upc szerű szar összetömörített hulladék minőséget.
talán mo-n nem lesz sok évig létjogosultsága, de máshol simán. gondolom majd jön hd2 név alatt....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
veterán
Minek ez a nagy felbontás,hiszen még a FullHd is gyerekcipöben jár.Alig van elterjedve.
Viszont örvendetes tény,hogy végre az Lcd technologia kezd tökéletes felé orientálódni.
Mire az Oled gyártható állapotba kerül,addigra az Lcd végre jó leszduree54
-
ROBOTER
addikt
Nem véletlenül írták oda a TV-hez a 3D-t.
A szemüveg nélkül használható 3D tévé hasonlóan működik, mint régen a színjátszós vonalzók (barázdált felület).
A páros oszlopokat az egyik szemed, a páratlan oszlopokat a másik szemed látja. 2x annyi képpont kell ahhoz, hogy 3D képet jelenítsen meg, ezért fontos ez a fejlesztés.
-
CYBERIA
senior tag
„ne mo-ból indulj ki. mo olyan amilyen és olyan is marad.”
Vagy nem.Nyilván nem holnap vagy holnap után, de egyszer eljön az az idő, amikor a minket megillető szintre kerülünk. Mint ahogy voltunk is valamikor.
Egyébként néhány éve nem létezett olyan LCD kijelző, amire elcseréltem volna a CRT-met, a technológia előtt nem láttam fényes jövőt. Úgy látszik tévedtem, lehet hogy az OLED tényleg egy elkésett dolog lesz, mire megjelenik.
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
Geönczy
aktív tag
Az igen.
17.000.000x12.000.000 felbontás meg 3d-s tv.
Még azért ez messzinek tűnik számomra itthon. -
Tolkarius
tag
hehe, lol lenne az UVs monitor. Mekkora bemenni a suliba leéget arccal, és amikor kérdezik síelni voltál? akkor rávágni h nem, csak hétvégén nagy CS party volt.
-
Male
nagyúr
válasz Translator #11 üzenetére
Ez jó kérdés... az LCD-s kivetítőkbe szokás UV szűrőt tenni a panel el... mondjuk ott sokkal erősebb UV sugárzás van. Itt amit a vezérléshez használnak, az talán annyira gyenge, hogy a panel többi részének nem okoz semmiféle problémát.
-
CYBERIA
senior tag
válasz Tolkarius #26 üzenetére
Nem hinném, hogy annyi UV-t kiengednének belőle.
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- Milyen házat vegyek?
- LEGO klub
- C# programozás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest