Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • EnGarde

  csendes tag

  válasz cskamacska #48 üzenetére

  Szerintem akkor van egy államon belül kohézió, ha jólét van. Az pedig nálunk nem is volt, nincs és nem is lesz. Ha az ember azért küzd, hogy valahogy fenntartsa magát, nem érdekli másnak a baja. Persze pár kivétel biztosan akad, de csak pár.
  Amikor a zsebputyin kimegy a brüsszeli bürokratákhoz embereskedni és a keresztény MO akaratára hivatkozik, akkor szerintem mindkét fél tisztában van vele, hogy MO nem keresztény és nincs egységes akarata. Távolról sem ez a helyzet.
  A nyugati demokráciák is tele vannak önző emberekkel, de a többség - talán - nem azzal van elfoglalva, hogy a hónap végén mi lesz a gázszámlával vagy a gyerekek ebédjével. Ez óriási különbség. Mondom ezt annak ellenére, hogy sok nyugati céggel dolgoztam együtt, mint keleti munkavállaló és szinte mindegyik nagy ívben tojt a fejünkre, nem vettek minket emberszámba (de ott is volt kivétel).
  És igen, MO-n farkastörvények vannak, csak szinte mindenki színleli ezerrel, hogy nem. Pedig de.

 • haxiboy

  veterán

  válasz cskamacska #60 üzenetére

  Ezt már megfigyeltem itthon, hogy általában azok akik a törvényeket hozzák általában ha megszorításról van szó nincsenek érdekeltségeik az adott területen.
  Pontosan ez a gond hogy igazából megindokolni nem tudták hogy miért kellett ezt, vagy miért pont így, csak annyit hogy biztos minden KATA-s adócsaló, mintha más adónemben nem lehetne feketézni... De nyugodjon meg mindenki ők biztos jól jönnek ki az egészből.

  Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)

Új hozzászólás Aktív témák