Új hozzászólás Aktív témák
-
cannibal
senior tag
Egyet postázhatnak nekem is
-
Integra
titán
meg ide is egyet..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
(Kolombusz)
veterán
Hát, egy ilyen még lehet, hogy nálam is be fog figyelni.
Nagy kijelző, jó kinézet, remélhetőleg jó kamera, GPS (iGo-t neki), hsdpa, wifi, mi kellhet még?Jaaa, hogy ne 200k legyen.
-
bambano
titán
Nekem egy tytnII-esem van, nem bír ki egy rendes napot az akksija. Ha a diamondé se fog, márpedig 900mAh nem sok ekkora dögnek, akkor sokan meg fogják utálni utólag.
Ha megy a 3g, és nem pofázok sokat, akkor este 11-re lemerül. Ha wifi bekapcsolva marad, vagy elindítok rajta kis navigációt, akkor napi 2 feltöltés szükséges a tytnII-nek.
De ne legyen igazam, legyen jobb a gyémánt.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
ZoZa™
senior tag
a gyémánt és a szén nagyon közel állnak egymáshoz
-
Enjoy
addikt
Nekem nagyon tetszik a Diamond, de a mem.bővítés hiányát nem tudom megbocsájtani neki.
Nem azért mert nem lenne elég a memória, hanem mert nem tudom feldobni rá az iGo-t.De azért én is elfogadnék egy ilyen fekete gyémántot
► més que un club ◄
-
Avicularia
veterán
-
bambano
titán
válasz Avicularia #10 üzenetére
A tytnII-n megy a legális igo. Azt nem tudom, ebben van-e sd slot, de ettől eltekintve miért ne menne rajta?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
kopaszkukac
tag
nincs benne sd slot, csak 4gig mem
és az akksi valóban kicsi lesz, ha használni is akarod a funkcióit.....mégis inkább cruise-t fogok venni, nem ilyetde állítólag lesz 1350es akksi is hozzá
-
MODERÁTOR
Kíváncsi leszek, mennyit fog menni az akkumulátora... 900 mAh...
Nyilván azért tettek bele ekkorát, nehogy véletlenül jó telefon kerekedjen ki belőle...
Xiaomi 13T
-
Avicularia
veterán
válasz Viktor0610 #15 üzenetére
szvsz bekapcsolt gps-el ,navigálás közben nem lesz elképzelhetetlen az egy-másfél órás üzemidő,töltés nélkül
-
majom2
senior tag
válasz (Kolombusz) #3 üzenetére
nagy kijelző???
a 2.8-as kijelző határozottan kicsi, sőt, ekkora méretben a VGA felbontásnak nem sok értelme van. Bár tudom h manapság ez a trend...[ Szerkesztve ]
-
Inarus
addikt
Hát a P990i-nek is majd' ekkora (950-es) az aksija és azért átlagban (1-2 óra zene, ugyanennyi net +változó mennyiségü net, 2-3óránként mail és néha egy pár fotó) néha épphogy,de kibírja a napot.
[ Szerkesztve ]
-
TheGerike
tag
Azért ez a Diamond Nekem is Nagyon tetszik!
Csak jelenjen meg egyszer a T-mobile-nál, biztos lecsapok egyre!
Bár a memória bővíthetőség, az akksi és a villanó led hiánya számomra kicsit fájó pont, de van megoldás is : Mda Vario IV aka. HTC Raphael !Igaz van benne qwerty bill (ami nekem felesleges), meg kicsit vastagabb (ami nem vészes annyira 18mm) , de minden fent említett hiányosságot pótol, és ezeket figyelembe véve lehet megéri a plusz költséget (mert biztos drágább lesz mint a Compact IV aka. Diamond)!
Akit meg zavar az akksi nézze meg ezt: [link]
Szerintem annyira nem rossz! Főleg, hogy ez a teló még mindig egy engineering sample amit tesztel!!
Szóval "instant get" kategória!
ui.: a linkelt oldalon érdemes végignézni az egész hetes tesztet a Diamondról
[ Szerkesztve ]
*---- There are no porblems, only solutions. ----*
-
g3d
tag
Ha valakit érdekel egy teszt, kis angol tudással ezen a [link] -en található egy videónapló. 1 hétig játszadozik vele a fószer, érdemes végignézni. Az aksiról is van benne szó, csodát ne várjatok 900mAh-tól, de épp ezért csinálják az 1340 mAh aksit is annyit elmondok azoknak, akik nem akarják végignézni a filmeket, hogy az aksi erős nyúzás mellett valamivel gyengébb teljesítményt nyújt, mint a Kaiser, ugye az aksik teljesítményéből fakadóan. Szóval nem "véreskezű" (nonstop GPS/wifi/BT/stb. esetén nem bírja ki napnyugtát) felhasználóknál valószínűleg kibír 2-(3) napot is.
Akinek meg a qwerty és a mem bővíthetőség kell, azoknak jön a Raphael, picit vastagabb mint a diamond -
joey04
titán
Abban igazat adok hogy ebben a kategóriában ez nem nagy kijelző. abban is hogy a VGA ide felesleges, viszont a QVGA kevés. valami köztes megoldás kéne. viszont hogy manapság ez lenne a divat... amikor sokan azért húzzák (joggal) a szájukat hogy a gyártók milyen nehezen szakadnak el attól a nyomorult 240*320tól...
[ Szerkesztve ]
-
TheGerike
tag
Mondjuk szerintem is csak azért VGA felbontású ez a pda-k körében kis méretű k9jelző, hogy azt mondhassák a Diamond ezt is tudja!
Így van ez a színekkel is!
"Fúúú...csak 65K szín?! Nem kevés az?!" Hát nem!
És szerintem a kijelző és elég![ Szerkesztve ]
*---- There are no porblems, only solutions. ----*
-
ZoZa™
senior tag
válasz TheGerike #27 üzenetére
Forditva kell nézni. Az akksi a nem logikus lépés, mint ahogy egy WM gép is tökrehalott bővíthetőség nélkül. Keresztet rá
A képe csodás lesz, már látom is magam egy ilyennel, meg azt is hogy nekem semmire sem elég 4 Gb, kártya sem nagyon lesz benne, de legalább lemerül
[ Szerkesztve ]
-
ZoZa™
senior tag
áááá engem ezek nem szolgálnak ki...
talán a Diamond, aztán majd kiderül. Sajnos lesz ott egy almás teló addigra ha minden igaz, és az nagyban sanszos, márcsak azért is mert nem WM. -
ZoZa™
senior tag
válasz bolondember #33 üzenetére
ezt ne nekünk mondd hanem a HTC mérnökeinek
lehet nemkéne akkor ugyanolyan akksi bele
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz bolondember #35 üzenetére
na az szép baleset lenne.
-
róland
veterán
Nekem is postázhatnák!
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
ZoZa™
senior tag
válasz bolondember #38 üzenetére
papíron az N93 multimédiás számítógép
amúgy.. szerintetek van abban valami "véletlen" hogy még éppen egy héttel az Apple elött kezdték meg a dájmond szállítását?
-
bepe79
addikt
hTC Diamond utesteszt (strapa-teszt): [link]
( http://www.mobilport.hu/?r=14531 )
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
Ez a Diamond kapott olyanokat a videoban, mint egy strapa-telefon, es nem halt be, nem lett karcos. Elvileg karcolas-mentes az egesz felulete, es ezekszerint nagyon-nagyon egyben van a telo. Ekkora oriasi tudas belegyomoszolese mellett meg erre is figyeltek. A videoban tobbszor feldobjak, egyszer a plafonhoz vegjak, ugy, hogy visszapattan, es kb. azt erik el vele, mintha 3 meter magasrol esett volna le, vagy mintha onnan foldhoz vagnak. Ezutan is siman mukodik tovabb. Az asztal sarkahoz, meg egy kilincshez valo csapkodas utan pedig szinten mukodik, es karcos sem lesz a karcallo (es ezekszerint tobb-e-kevesbbe utesallo) felulete miatt. Ez nagyon meggyozo. Ha olyan egyszeruen lehetne a GPS-t hasznalni, mint az N82-omnel, akkor komolyan elgondolkoznek a cseren. a HTC-khez honnan lehet a terkepeket letolteni? Es biztositanak terkep-kezelo-programot (mint a Nokianal a Nokia Maps) ami telepitve van es kezeli a letoltott terkepeket? Hogy mukodik ez a hTC-eknel?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
Itt pedig jojjon egy teljes ficcsor lista, ez nagyon-nagyon meggyozonek tunik (es ha raadasul ilyen strapa-kulsobe csomagoltak, akkor meg plane):
* Size: 102 x 51 x 11.33mm
* Weight: 110 g
* Connectivity: WCDMA / HSDPA: 900/2100MHz. HSDPA 7.2 Mbps and HSUPA
* Operating system: Windows Mobile® 6.1 Professional
* Display: 2.8-inch VGA touch screen
* Camera: 3.2MP, with video calling
* Internal memory: 4 GB Internal Storage, 256 MB flash, 192 MB RAM, Bluetooth: 2.0 with EDR
* Wireless: WiFi 802.11b/g
* GPS: GPS/AGPS
* Interface: HTC ExtUSBTM (mini-USB and audio jack in one; USB 2.0 High-Speed)
* Battery: 900 mAh
* Talk time: GSM: up to 4 hours
* Standby time: GSM: up to 300 hours/100 hours with push email
* Chipset: Qualcomm® MSM 7201ATM 528MHzXiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
pikszel
addikt
Azért eléggé szolid ez a strapateszt. Óvatos ütögetés, szőnyegre ejtés szerintem kevéske. Megnézném, hogy burkolólappal/betonnal/aszfattal milyen viszonyban lenne.
[ Szerkesztve ]
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
bepe79
addikt
Erre akkor senki nem tudja a valaszt? Marmint arra, hogy a HTC keszulekeknel hol lehet letolteni es feltolteni a terkepeket a keszulekre, es hogyan megy ez pontosan.
-
bepe79
addikt
Az meg a netrol szedi folyamatosan a terkep-szeleteket, es boduletes nagy adatforgalmat fog generalgatni az usernek. Na, akkor valoszinuleg hTC Touch Diamond-om sem lesz, akkor ez is kiesett. Tovabbra is az N96 tunik nagyon eselyesnek nalam.
-
papi77
addikt
Nem lesz karcsú az a 900mah akku???
1 nap készenléti idő biztos +leszAz első: NOKIA 1611
-
kopaszkukac
tag
gsmtakácsnál 125.990-ért árulják
nem is sokkal több mint a touch cruise
-
bepe79
addikt
válasz kopaszkukac #54 üzenetére
Meg mint az iPhone2 3G fuggetlenul, elofizu nelkul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Projektor topic
- Külpolitika
- Milyen videókártyát?
- World of Warships
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest