Új hozzászólás Aktív témák
-
D. Balazs
tag
válasz
TheVeryGuest #7 üzenetére
Köszi a javítást, de sajnos nem engedi szerkeszteni.
Amúgy tudom hogyan írjuk, szóval nem tudom miért írhattam így. -
WonderCSabo
félisten
Lehet venni veszteségmentes formátumban is?
-
norbiphu
őstag
válasz
TheVeryGuest #6 üzenetére
a nem drm-eseket lejátszhatják bármivel, a többit pedig online vagy a hp sw-vel. hol a zavar?
-
TheVeryGuest
senior tag
"havi tízet DRM-mentesen megtarthatnak, a többit online hallgathatják meg vagy tölthetik le, és a számítógép előtelepített HP-s szoftverével lejátszhatják."
Itt zavart érzek az erőben. Ha nem DRM-es akkor miért csak az előtelepített HP-s SW-el lehet lejátszani?
-
D. Balazs
tag
De magyaroszág az életben nem lesz kiemelt piac.
10 millióan vagyunk. Abból 2 millió nyugdíjas, 3 millió hátrányos helyzetű, 2 millió minimálbérért (vagy valamivel többért) dolgozik, 2 millió gyerek,500 ezer gazdag, de az annyát 10 forintért eladná, ha el lehetne, a maradék 500 ezer meg azon töri a fejét, hogy hogyan tudna ebből az országból elszabadulni.
Körülbelül ekkora itthon a piac. -
ntomka
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #2 üzenetére
Házi Pálinka® Store már régóta van, az nem jó?
-
Mr.Csizmás
titán
HP?!
itthon mikor lesz Vargéné és Tsa. Music Store?
-
D. Balazs
tag
Na egy ilyenre én is előfizetnék, ha lenne itthon is ilyen áron.
Csak az a baj, hogy itthon ez a jó büdös életben nem fog megvalósulni, mert az itthoni jogvédő szervek a 10 euróból 11-et követelnének.
Szóval a jóból megint kimaradunk.
Új hozzászólás Aktív témák
it A MusicStation havidíjas szolgáltatásként startolt el tegnap, a felhasználók 6 és fél millió szám között szemezgethetnek.
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest